Güzelim fiziğim de çekici, neden ki? Yeterince kötü kız olamadığım için, efendi olduğum için mi? Millet güzel güzel ilişkiler yaşıyor, seviliyor, benim kadere bak…
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzelim fiziğim de çekici, neden ki? Yeterince kötü kız olamadığım için, efendi olduğum için mi? Millet güzel güzel ilişkiler yaşıyor, seviliyor, benim kadere bak…
Kimse özünde kötü olan bir kızla gelecek düşünmez erkekleri tanımadığın burdan belli. Mesela hayatına giren erkeği övüp takdir edip destekliyor musun erkekler buna bağlanır ki yapmadığın da belli niye yaparsan kendini mi düşük görücen komiksinşz
Girmiyor ki ya çapkın oluyorlar ya bel altı
Aynen öyle oğlana efendi dedim şana verdim konuyu hep bel altına çekti
Güzel ve ekonomik özgürlüğü olan kadınların çoğu yalnızdır
Çünkü erkeklerin çoğu bu kadın bana bakmaz, ben bu kadını mutlu edemem diye düşünür. Bir çoğu da erkek egomanyasi hüküm süremeyecegi için yaklaşmak istemez böyle bir kadına
Aşko kuşkom, öyle hissetmen çok normal ama sakın kendini bu düşüncelerle yıpratma lütfen! ❤️ Senin değerin ne 'efendi' ya da 'kötü kız' olmakla ölçülür, ne de başkalarının ilişkileriyle kıyaslanmaz. Aşk bazen doğru zamanı ve doğru kişiyi bekler canım. Senin güzelliğin ve iyiliğin seni eşsiz yapıyor, sakın unutma. Belki de henüz doğru kişiyle yolların kesişmedi sadece. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de öyle değil mi? 🤗
Cevap
25Cevap
alışırsın zamanla
Aşka takıntılı olmak insanı geri çekiyor zamana bırak olursa olur olmazsa olmaz
Allah aşkına bi gün de böyle soru soran biri bi fotoğrafını koysun da bi görelim bugüne kadar kendine çirkin diyen bi kız görmedim ben
Sevgili derken sevgilim olsun diye sevgiIin olmasın zaten seni seven 💕 seni hak eden biri olsun
Güzellik her şey değil.
Ayrıca kimseyle tanışıyor musun da olmuyor?
Boyle diyorsun ancak
Biri sana yanaştiginda kesij istemiyorsun dur
Bilmiyorum birilerinin eğlencesi de olup kendimi kullandırtmak istemiyorum. Diğer kızlar gibi sümsükleşip rol mu yapmalıyım?
?
Hiç bilmiyorum ben de sahte olacağım herhalde ya
...
Napıcaksın
Eğer gerçekten dediğin gibi iyi birisin düzgün bir insan bu yönünde dikkatimi çektin bu yönünden dolayı knsmk istyorm
Şu an işteyim
D-m 4tmamssn hala bekliyorm
Bak gördün mü burada şunu kanıtladı insanların dedikleri ile istedikleri ve yaptıkları hiçbir zaman biri olmaz
Konu o değil bana yürüyüp sapıkça şeyler yazacağını düşündüm birkaç kez başıma geldi haksız mıyım
Haklısın biliyorum ama sana şu konuda yemin edebilirim öyle bir şey yapmayacağım öyle bir şey olursa beni engellersin onların yüzünden benim hakkımı yeme bu konuda da ben haklıyım
Hey
Bekliyorm
Uyudunmu
Uyumuştum evet kb
Yazayım
Efendilik güzel ama yasından agırsan bak bu hiç normal değil
Doğru kisi denk gelmemiş demekki yvsakları uzak tutan bi ağırlığın var demekki ne guzel
Karakterun bozuk demekkı.. hak edıyorsundur yanlızlıgı. Kendını degıstır
Buna nereden vardın düzgün ama bozuk olmasını daha çok isterdim ama bence asıl bozuk olan seninki insan kendinde olanı karşıya yansıtırmış aşkım
Kaçı dostun acaba önemli olan çevrenin kalabalık olması değil. Senin gibi gücünü çevremden almıyorum. Yalnızsam her gelene vermek kullanılmak için değilim arada çeki farkı anlatayım. Sizi iki gün öpüp kenara atanlar olunca çevreniz elbette kalabalık olur. Kendime saygım var ve olgunum kendimi ki şeye kullandırtmam ve senin gibi çevremde sahte insanlar barındırtmam. Umarım beni anlamışsındır denk olamayız yani. Bana gelip laf sallayıp kendince üstünlük kurmaya çalışma. İşte yalnızsam da senin gibi olsun başkaları olsun böyle lafınızı verip rol yapmadığım için. Anladın mı “diva”.
Valla hıc bırının cıkarı yok maddı veya manevı. Hepsınınde durumu iyi. Kaza gecırdım motorla Allah razı olsun hepsı geldı zıyarete gelemeyen uzakta olanda sık sık aradılar. Nasıl yaklasırsan nasıl davranırsan sanada oyle davranılar. Allah razı olsun arkadaslarımdan. Tavır kıbır buyuksenme cıkar maddı kımse ıstemez. karsılıksız bızım dostlugumuzzz
Konuşabilir miyiz peki
Karaktere laf etmen direkt hoşuma gitmedi şahsen. asosyalim ve dediğin şey direkt bir insana saldırıydı. Eğer mantıklı bir insansan tanımadığın birinin karakterine direkt laf yapıştırmazsın. Etiketleme yapman doğru değildi haksız mıyım?
İşte o yüzden konuşalım diyorum anlamama yardım et
Teşekkürler ve senden özür dilerim agresif tepki verdiğim için. Minnetarım…
Analiz edeceğim sağolun 🙏
Fiziğin güzel olması yetmiyor huyunun ya da şansının da güzel olması gerekiyor anlattığın kadar güzel mi fiziğin
Yani kendi kendinden şikayetçi ve ahlaksızlık yapanları övücü düşüncelere sahipsin öyle mi
Herkes kendince güzel ve iyi biri. Önemli olan senin böyle demen değil seni görenlerin böyle demesi
Saçmalık efendi kız için millet kafayı yiyor
Valla artık yoldan çıkıcam ben olmuyor saçımı platim sarısı yapıp yavaştan deliresim var iyi kızlar sadece şirinleri görebilir diye düşünüyorum
Ama olmuyor o zaman da
Hiç bilmiyorum… umudumu tamamen keseceğim gibi. Yaş 22 daha
İnşallah ya
Sıfırdan başlamak istiyorum hayata açıkçası heyecan da var bu arada
Hiçbir şeye sahip değilmişim gibi hissediyorum ve nereden başlayacağımı da bilmiyorum hayırlısı
Bir gün sende istemedigin kişi olursun anlsrsın
Yok canim ne alake
Bide tam tersi ol bakalım degişiyormu ilgi alaka
Kurban olsunlar knaka sana boş ver
Dediklerin gibi olsan alırdım seni
Allah sana çirkin şansı versin
Bir kötü neden değil bu
Herkesin amaci farkli knka ondan bence
Olmaz öyle şey
Demekki cdkiniyoruz senden
Zamanı bekle
Ağır başlı kızlar sevmiyor şimdiki erkekler