Sevgili istemeyenlere psikolojisi bozukmuş gibi bakıyorlar. Herkes birini sevmek zorunda mı? Neden 20sini geçen herkes sevgili etmek zorundaymış gibi bakılıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
değil mi
Sevgili istemeyen biri olamaz mı? Herkes birini sevmek zorunda mı?
Onların benn kaffffasını siiiieveyim kral. ben, kimseye bakmıyorum kimse de umurumda değil insanların ne düş pardon MAYMUNLARIN ne düşündüğünün ne önemi var aminyüm sen bu soruyu sorduğun için sorunlu gibi görünebilirsin, ama istersen 50 yıl yalnız yaşa erkeklerle ilgilenme arkadaşın olmasın Sen memnunsan, bunu istiyorsan olay bitmiştir. Normal zeka seviyesine sahip insan çok az bu memlekette Bakkkkk NORMALLLL diyorum normalLLLLl
Haftaiçi çalıştığım için genelde sadece akşamları konuşuyoruz. Zaten çok sevdiğim için onunla konuşmaya doyamıyorum. Haftasonu da buluşuyoruz. Öyle über vakit bulamıyoruz
ha o zaman normal benim dediğim üniversitede. Bir de onu çok seviyorum diyenleri garipsiyorum çok seviyorsunuz ama neden yani? Herkes birbirine benziyor başka kızıda çok seviceksin bu ona özel değil ki.
ben zaten güzellik demedim. o komiklik karakter herkeste var ortalama herkes birbirine az çok benziyor yani Bu ona özel değil. Sen onu değil özelliklerini seviyorsun aynı özelliklere sahip başka bir kızı da seviceksin.
Knk bunu kendin bile farkedersin simdi istrmiyorsun sevgili bu yuzden ilerdede olmayacak maalesef cesarrt edemeyeceksin ya da istediigin biri ciksada istrmeyeceksin bendr boyleyim ama neyseki benim sansim vardi birini buldular gorucu sevebilecegim biri cikti ins seninde cikar yasin gelince😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevmek zorunda değilsin ama
eğlenmek takılmak ayrı şeyler
belki de sorunlusundur kuzum sakin ol
eğlenmek takılmak derken neyi kastettin?
. qnq çok mu çirkinsin
100 kilo musun
imkanın mı yok
whatsssss goynn onnn qnqqq
yok gayet iyiyim. eğlenmek için sevgiliye değil arkadaşa ihtiyaç var. arkadaşla da çok eğlenirsin
sıkıntı yok o zaman. Sıkıntı yok ise soru neden sorulur orası da ayrıııı aminyimmmm
soru o değil zaten neden sevgilisiz olana sapmış gibi bakılıyor?
Onların benn kaffffasını siiiieveyim kral.
ben, kimseye bakmıyorum
kimse de umurumda değil
insanların ne düş pardon MAYMUNLARIN
ne düşündüğünün ne önemi var aminyüm
sen bu soruyu sorduğun için
sorunlu gibi görünebilirsin, ama istersen
50 yıl yalnız yaşa
erkeklerle ilgilenme
arkadaşın olmasın
Sen memnunsan, bunu istiyorsan
olay bitmiştir.
Normal zeka seviyesine sahip insan
çok az bu memlekette
Bakkkkk NORMALLLL diyorum
normalLLLLl
hayır bu zorunluluk toplum baskısı demektir çok kafana takma
Bnde bunu anlamiyorum bnde 23 yasndaym sevgilim olmadi gayette guzell
eksikliğini hissediyor musun?
Hayir hic hisettmedmm
Değil tabiki, bu konuda baskı kurmaya çalışanların psikolojisi bozuk.
Valla sevgilin olunca hayat daha eğlenceli bence
sürekli biriyle gezmek sıkıcı değil mi?
Sevgili olmak 7/24 birisi ile gezmek değil ki.
tamam da illa bir bağlantın oluyor ya süreklği mesajlaşıyorlar geziyorlar tlfonla konuşuyorlar benim gördüğüm kişiler böyle
Yaşın çocuktur daha
20yim ben seninki garip bence secgililiğin neyi güzel bir örnek verir misin?
Haftaiçi çalıştığım için genelde sadece akşamları konuşuyoruz. Zaten çok sevdiğim için onunla konuşmaya doyamıyorum. Haftasonu da buluşuyoruz. Öyle über vakit bulamıyoruz
ha o zaman normal benim dediğim üniversitede. Bir de onu çok seviyorum diyenleri garipsiyorum çok seviyorsunuz ama neden yani? Herkes birbirine benziyor başka kızıda çok seviceksin bu ona özel değil ki.
Önemli olan karşındaki kişinin güzel veya çirkin olması değil ki. Zekası, karakteri, ne kadar eğlenceli ve komik olması
ben zaten güzellik demedim. o komiklik karakter herkeste var ortalama herkes birbirine az çok benziyor yani Bu ona özel değil. Sen onu değil özelliklerini seviyorsun aynı özelliklere sahip başka bir kızı da seviceksin.
neden sustun?
Neden sustum? Çünkü siteye bakmıyordum.
Aynı özelliklerde birisi yok bence
Kimse tek değildir. Mutluluklar diliyorum ama yanlış anlama
https://m.youtube.com/watch?v=kH3Rm8z9JTA
@celis konula alakası ne?
O tek.
bak kimse tek olamıyor bunu diyen de sarhoş bir halde yani herkes birbirine benziyor
Çok yanılıyorsun. Bazen öyle birisi gelir ki kimse ona benzemez. İnan bana.
ALLAH ETMESİN. Allah ölüm versin
zaten herkes birbirine benziyor anca %0.0001 ihtimal
Neyse ablacım lafı daha fazla uzatmaya gerek yok. Bana göre tek bir kişi var ve o kimseye benzemiyor ve çok özel.
aşırı duygusalsın normal bunu demen.
Ama bir ömür mutluluklar diliyorum yanlış anlama
Evet gerçekten duygusal birisiyim
Olma knk ilerde gorucu evlenirsin aksjsej
evlenme çağı 25den sonra değil mi neden 19 20 yaşında sevgili edinioyr?
Tm iste bosluga alistigi icin kimseyle sevgii olamaz okiz bak gorursun debelenip duracak
nasıl yani anlamadım ayrıntılı anlatır mısın? o kız benim
Knk bunu kendin bile farkedersin simdi istrmiyorsun sevgili bu yuzden ilerdede olmayacak maalesef cesarrt edemeyeceksin ya da istediigin biri ciksada istrmeyeceksin bendr boyleyim ama neyseki benim sansim vardi birini buldular gorucu sevebilecegim biri cikti ins seninde cikar yasin gelince😂
Allah mesut etsin kardeş daha bunun 30 a kadar yolu var
Aminde sevdigin falandami yok senin hic su an
ALLAH ETMESİN yok zaten aşık olmaktan korkuyorum. kara sevdaya düşmekten
Vay be hicmi olmadiya😂
Maşallah olmadı inşaAllah da olmaz.
Peki
peki mutlu musun kardeş?
Evet niyeji
Niyeki
sevindim senin adına öyle sordum
haklısın olabilir bencede
Uğraşamam sevgiliyle