- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
6 güYanlış bir çok kişiyi yakaladım yorumlarda ama artık ilgilenmiyorum ya jdjdjd ya aq kocasını aldatan kadın seni mi aldatmayacak ne kadar deli zekalı adamsınız dkdkdks
81 Yorumla- 4 gü
Kadın haklı dağılın 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)6 güDuyar kasan da insan olsa..
Sevgilin var ve burdan birileriyle konuşuyorsun.
Bunu sen neden normalleştiriyorsun? bu toplum ahlakına sığıyor mu? Normal mi?
Sevgilin yapsa hoşuna gider mi?Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş, buranın tadını almışsın evlendikten sonra sen burada uber mod olursun.
Yaşamadığınız hayatlar hakkında yorum yapmayın, hadi eyvallah..56 Yorumla
Soran6 güSevgilim varken konuşmadım ihanetin ne kadar büyük yıkım olduğunun farkında olmayanlardansın
Cevap sahibi6 güYorumda gördüm sevgilim var demişsin burdan konuşmadın mı kimseyle demiş adam, sende konuştum ama normal muhabbet demişsin.
Cevap sahibi6 güYan yatıp çamura batma şimdi eğriye eğri doğruya doğru yanlışsa hepsi yanlış.
Soran6 güKızım sevgilim yokken konuştum kııçından anlama şimdi sevgilim var konuşmuyorum diyorum sevgilim yokken de arada sorularda muhabbet ediyorum özelden değil
Cevap sahibi6 güGtün sıkışınca hakaret etme ağzını topla seviyeni bil.
Gayet doğru anladım yorumlar duruyor zaten sevgilim yokken konuştum dememişsin, burdan paçayı kurtaramazsın güzelim. O yüzden boş ver..
Soran6 güYürü be aynı haltı yiyince zoruna gitti belli ki kocadan ilgi bulamayınca başkasının sahte ilgisiyle tatmin et kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
6 güHiç ama hiç doğru değil. Siteye dahi alınmamaları gerek. Boşanamayan, kocan karıdan ilgi alaka sevgi göremeyen soluğu burada alıyor. Karşılık da veriliyor. Evlinin derdini ne dinleyeceğim diyen de yok.
20 Yorumla
5 güBenim evli kadın arkadaşşarım oldu burada kimi sonradan söyledi kimi en başından cinsel anlamda yoğun şehvet uyandırıyor yasak gizli olması vs diyorlar ayrıca çoğu ilgisizlikten şikayetçi olduğu için burada ya da tatmin olamayıp sanal tatmin için o yüzden saygı duyuyorum
010 Yorumla
Soran5 güEşin de yaparsa yine saygı duyarsın
- 5 gü
Bn bekarım niyetimde yok burası niyetimi yok etti sen gibileride çok gördüm ahlak kasıp vs neyse tartışmayacağım seninle
Soran5 güBurada yatıp kalkmaya devam et
- 5 gü
Sen neden buradasın peki
Soran5 güHem güvenin kalmamış hem de yapılan yanlışı onaylaman çok garip arada soru sormak için geliyorum soru sorma sitesi ya hani rahatsız olduğum durumları paylaşıyorum
Soran5 güBu arada sorularına baktım sanırım evli biriyle geçmişin var şimdi daha iyi anladım sorununu iyi eğlenceler
- 5 gü
Haklısın da bu soruları sormak sana ne katabilir ki ya da ne amaçla soruyorsun buranın ortamı belli sonuçta ayrıca medenice tartışıp linçlemeyip hakaret etmediğin teşekkür ederim
Soran5 güBen de teşekkür ederim yorumun için
- 5 gü
Buradan yazamayacağım durumlar bana yazarsam açıklamasını yaparım teşekkür eder katkıda bulunmsk dahi isteye bilirsin sürece
Soran5 güBir şey anlamadım gerçekten paylaşmak istediğin bir şey varsa takip ettiğin kişilerle paylaşabilirsin üzgünüm 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konu gerçekten hassas bir denge noktası bence! 🧐 Evli insanların burada özelden yazışması, niyetine ve içeriğine göre çok değişir aslında. Eğer sohbet sadece arkadaşça, bilgi paylaşımı amaçlı ve şeffafsa, bence çok da bir sorun yok gibi. Ama sınırları zorlayan, yanlış anlaşılmalara yol açabilecek her türlü durum ilişkideki güveni zedeleyebilir. ❤️🩹 İlişkilerde karşılıklı güven ve dürüstlük her şeyden önemli, sence de öyle değil mi? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Herkes gitsin evindekiyle ilgilensin. Niyet belli zaten hiç masum değil 🤔
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 5 güDoğru değil ama beni ya da başkasını ilgilendirmez kendi bacaklarından asılır herkes
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 güSizcesi bizcesi olamayacak kadar büyük bir yanlış.
150 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
5 güBoşanmış erkek evli kadın burada yorumlarda birbirine küfür ederken gördüm 4 gün sonra bi Cafe de sarmaş dolaş gördüm 😂😂😂
15 Yorumla
Soran4 güO nasıl oluyor nereden biliyorsun tanıyor musun ki
- 4 gü
Ikisini de buradan tanıyorum zaten ama dışarıda onları gördüğümün farkına değillerdi
Soran4 güDünya ne kadar küçükmüş bu kadınlar tam şeytan
- 4 gü
Tanıdığınız birileri miydi
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sosyal konularda doğru ve yanlış matematik gibi tek tip değildir. Mesela benim eşim de yazışabilir, ben de yazışabiliyorum. Aramızda sorun yok
114 Yorumla
Soran5 güAçık ilişki oluyor sizinkisi
Soran4 güSizin sevginiz bitmiş kağıt üzerinde yürüyen bir evlilik
Soran4 güHiç aldattın mı doğru söyle
- 4 gü
Bana da paslayabilirsin seninkini
Soran3 gü@Tamamenyenı sapık mısın defol aptall
Soran3 güÇok kibarsın ama daha ağır sözler yakışır ona
Soran3 güOlur yazarım ama şimdi değil uykum var çok yazıcamm🐥
Soran3 güİyi geceler
- 3 gü
*
Gizli Üye(30-35)5 güAbi bu evliler herkese dert olmuş ya..
Burası anormal diyelim. Hiç sostal medyada mi kullanmasınlar?
Whatsup tan da yazisirlar.
Aldatan ortamını mi bulamayacak?93 Yorumla- 5 gü
Ahlak kasıyorlar boyuna ilk fırsat gelse yok demiyorlar
Soran5 gü@BeşiktAŞK89 kim kasıyor yaptığın iğrençlikleri yüzüne vurmak zoruna mı gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
6 güElalemin derdi sizimi Gerdi. Kim neden niçin görüşür bilemezsin nedir bu hayatınızdaki ön yargılar.
211 Yorumla
Soran6 güNe oldu abi rahatsız mı oldun açıkçası ben rahatsız oluyorum evli ve kuyruk sallayanlardan bu tür ahlaksızlığı normalleştirmeyin ortada evlilik kalmayacak boynuz yemekten
- 6 gü
Kimin ne derdi var. Neden burada ne biliyorsun. Senin burada 10 erkek ile mesajlaşman normal mi? O zaman sana da bir yakıştırma yapalım
Soran6 güMesajlaşmadığım için yakıştırma yapamazsın derdi olan eşiyle çözsün zemin hazırlamayın zinaya gidin okuyun dinen ve hukuken
- 6 gü
İşte bende tam senin yaptığını yapıyorum bilmeden sallıyorum. Bana burdan dinden ders veriyorsun ya aynı din. Dedikodudan uzak dur bilmediğin şey hakkında yorum yapma kul hakkına girme diyor. En namuslu üye olarak seni seçtim sitede. Kal sağlıcakla
Soran6 güSenin seçmek gibi bir vasfın yok her ne naneler yeniyorsa en iyi sen biliyorsundur ve bunu normalmiş gibi gösterme neyin yanlış neyin doğru olduğunu en iyi bilen sensin yaşından da ötürü ahlaken büyük bir çöküşte olduğunu beşikteki bebeler bile biliyor, çözüm ihanet tatmin olmaktan geçmiyor
- 6 gü
Hadi canım sen aç kitabını kpps çalış
Soran6 güİyi bir konumdayım tasa etme
- 6 gü
Maşallah 🧿
Soran6 güTeşekkür ederim iyi eğlenceler
- 6 gü
Sizede hoş sohbetler
- 6 gü
🌺 🌺 🌺
Gizli Üye(36-45)6 güZaten buraya geldilerse illaki arayışları bellidir mutsuzluk vardır ki gelmişler
243 Yorumla- 6 gü
Sen de haklısın doğru yani
- 6 gü
Bu haklı sebep mi
- 5 gü
Benzer yorumu yapmışız
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
4 güHerkesin hayatı kendine.
Bekarlara laf atıp durmasınlar.
Yeter.118 Yorumla
Soran4 güDüzeni bozmanızı istemiyoruz eşinizle takılın lütfen
- 4 gü
Evli olsam burada olur muydun , diye bir soru aklınıza gelir mi?
- 4 gü
Gizliyseniz sakladıklarınız var.
Ancak profil açık,
İsim orjinal.
Acaba kim bir şeyler saklıyor
Soran4 güOlmazdım olsamda kimseyle muhabbete gitmezdim kaldı ki şu an bile kimseyle muhabbette değilim
- 4 gü
Düzen benimle bozulacaksa zaten ona düzen denilemez.
Korkma bekarım. 😉
Soran4 güProfil açık isim orijinal derken? gizliyim evet açık olanlardan kork
- 4 gü
Benim isim orjinal, resım ara ara kendime ait olanı koyuyorum.
Bu resım benim çektiğim.
Takip ettiğim ve beni takip edenler görüyor.
Fazlasına gerek yok , profili görmesi.
Tanıyan tanıyor zaten. - 4 gü
Bir şey yapacak olursam kaçak göçek yapmam.
Kimsede öyle tesadüfen öğrenmez.
Soran4 güNe kızıyon profilini sorgulamıyorum bakmadım bile iyi geceler
- 4 gü
Benim kızdığım yokta siz biraz hızlı koşmaya çalıştınız.
Soran4 güBu saatte bir yere koşmuyorum Sarper müsadenle uyumak istiyorum
- 4 gü
Kelepçe takmadım ki git.
İstediğin yere.
Soran4 güBiri konuşurken arkamı dönüp gitmek ayıp olurdu çok teşekkür ederim izin verdiğin için iyi geceler
- 4 gü
Tanımadığınız halde asker arkadaşı edasıyla sarper demesini bilen birinin bir anda düzgün cevap vermesini beklemiyordum.
İyi geceler
Soran4 güBen hep düzgün cevap veririm asker pardon Sarper
- 4 gü
Tanışmıyoruz ama olsun.
İyi geceler.
Soran4 güRenk kattın teşekkür ederim 🥰
- 4 gü
İyi geceler
4 güYer farketmeksizin yanlıs birsey
Ne kadarı yok bunun
Ya sence12 Yorumla
Soran4 güBence de
- 4 gü
Kesinlikle
Yelpazeyi fazla acmamak gerek degilmi 😉😊
5 güÇok yanlış,
Ama heyecan, atraksiyon, kendini kanıtlama, kendini ispatlama; kendini tatmin, eşinden değer görememe; hala kendisine değer verildiğini hissetme duyguları insanları burada, bu tarz sohbetlere itebiliyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. o onların meselesi ben yadırgamam acıkcası. herkes kendinden mesul.
11 Yorumla
Soran5 güYadırgama, bile isteye yapılan sınır tanımayan kişiler için konuşuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
5 güBirini gösterirken dikkat edin üç parmağınız sizi işaret ediyor diye söz var.
11 Yorumla
Soran5 güGüzel söz fakat kendini bilen için değil
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 güNormal bir durum konuşmak dertleşmek sadece bekarlara mahsus bir şey değil
14 Yorumla
Soran5 güEvdeki ne güne duruyor
- 5 gü
Bazen evdeki bir işe yaramıyor
Soran5 güEvdekini etkisiz eleman vasfında tutuyorsunuz sonra hiç farkına bile varmadan yiyiyorsunuz boynuzları
- 5 gü
Ben kadın için değil erkek için demiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
5 güBir an çnce eşlerine yakalanmalarını temenni ediyorum
11 Yorumla
Soran5 güAmin😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 güAslında kimse ne yaptığını bilmiyor hep bir şey olmaz ile başlıyorlar sonra iki taraf birbirinden sıkılıyor bir taraf ayrılalım sohbeti keselim deyince kıyamet kopuyor bunu açılan konulardan anlamak oldukça basit.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
6 güEvrak üzerinde evlilik yoksa bitmiş evliliği ondan
14 Yorumla
Soran6 güResmi evliler dini nikah mı olacaktı
- 6 gü
Nikah kiyildigi zaman dinen caiz ancak saygı ilgi sevgi bitmiş olan evlilik de bitmiş gibi bu aldatma yi meşru kılmaz fakat ülkemizde ayrılık da büyük ekonomik yıkım olduğu için kimse ayrılmıyor
Soran6 güÇözüm ne zinaya yol açmak mı
- 5 gü
geçici tatmin oda dine göre zine ama kanune şikayet yoksa birliktelik mesela zengin yaparsa birliktelik fakir yaparsa ahlaksızlık zina
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Ohoooo evli kadınlar evli erkekler daha neler neler yapıyorlar...
12 Yorumla
Soran6 güSana denk geldi mi
Gizli Üye(25-29)6 güBence yanlış ama ihtiyaç. Evliler birbirini anlıyor. Eşim yanımda uyuyo şu an ve ben burdayım insan kendini anlayacak bi dert ortağı arıyor
223 Yorumla
Soran6 güEşinde aynısını yaparsa
Cevap sahibi6 güYapmadığının garantisini yok bence
Cevap sahibi6 güSen evli misin sen yaptın mı
Soran6 güYapsam böyle bir soru sorar mıyım
Soran6 güEvli değilim sevgilim var
Cevap sahibi6 güNeyse gizlisin bişi sorcaktım sormayayım
Soran6 güSorma bence de
Cevap sahibi6 güMutlu değil misin de burdasın sen?
Soran6 güÇok enteresan mutsuzlar sitesi mi burası?
Cevap sahibi6 güSevgilin var mutluysan ne yapıyorsun burada biz mutsuzuz hadi
Soran6 güSoru sorma sitesi? sen yanlış kullanıyorsan ahlâkî değerlerden uzaksan senin problemin
Cevap sahibi6 güUzağım sanırım ben çok uzak
Soran6 güFark ettim
Cevap sahibi6 güGizliyim ama bak takılıyorum sadecd
Soran6 güO kadarını bilemem günah çıkarmana gerek yok
Soran6 güDengesiz misin ne kadar iğrenç olduğunun farkındasındır umarım
Cevap sahibi6 güSana hakaret hakkı vermez benim tercihim
Soran6 güSoru bununla alakalı olduğu için hakkım var
Cevap sahibi6 güSen hiç biriyle takılmadın burada
Soran6 güKonuşmaktan öteye gitmedim, normal sohbet o da çok nadir
Soran6 güRica etsem sormayı keser misin artık saçmalamaya başladın çünkü
Cevap sahibi6 güYazmazsın olur biter
Soran6 güTamam
Gizli Üye(30-35)4 güNe konuştuklarına bağlı. Çizgiyi açmadıkça sorun yok.
213 Yorumla
Soran4 güSorun o çizgi🙂
Cevap sahibi4 güİşte iki tarafta aşmaması gerek 🙂
Cevap sahibi4 güO zaman sorun olmaz o çizgi 😉
Soran4 güTabii o kadar sağlam iradeye sahiplerdi
Cevap sahibi4 güOrasını bilmem. Benim 1.5 senedir konuştuğum kadın var. Bu güne kadar da hiç sıkıntı yaşamadık. Konuşma derken normal dostça.
Soran4 güİleride eşin olursa bu alışkanlığından vazgeçmen dileğiyle
Cevap sahibi4 güTeşekkür ederim. Hali hazırda eşim var. İkinciye de niyetim yok.
Cevap sahibi4 güAlışkanlık ta değil. Öğretmen bir arkadaş. Doğuda görev yapıyor. Eşide polis. Sadece oradan burdan sohbet ediyoruz. İçimizde senin gibi farklı düşünceler de yok...
Soran4 güAynen aynen farklı düşünce yok eşine sor bakalım müsaadesi rızası var mı
Cevap sahibi4 güVar var.
Soran4 güSıkıntı büyük o zaman iyi geceler
Cevap sahibi4 güEvet gerçekten büyük sıkıntın var.
Cevap sahibi4 güİyi geceler. Çok geçmiş olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yanlış ama yapıyorlar, bunu ne engelleyebiliriz ne de bizi ilgilendirir
12 Yorumla
Soran6 güNormal görmekte doğru değil
- 6 gü
Katılıyorum
Gizli Üye(30-35)4 güSeni ne ilgilendiriyor ki herkes kendi kapısının önünü süpürsün bilemezsin kim ne yaşıyor.
85 Yorumla- 4 gü
Kesinlikle doğru
Soran4 güAnlaşıldı sende onlardansın
Cevap sahibi4 güOnlardan olmadan anlayamazsın bu durumu, içine girmen lazım yaşanılan hayatın.
- 4 gü
yok yazıştığım kimse yok ama dediğim tek pencereden bakmamak lazım
- 4 gü
Evet doğru. Tek taraflı bakmamak lazım.
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Yani bi burası diğer platformlara bakarak iyi diyorduk burayıdamı sardılar ne diyebilirimki doyumsuz aç gözlüler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Doğru değil hatta değil özelden mesaj atması buraya üye olması bile yanlış is illa başka mecralara kayıyor çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
6 güÇok doğru, insan yakınına anlatamıyor yadırgıyacaklar sonra sır saklamayacaklar uğraş dur ama tanımadığı kişiler ile sorun olmuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 güDoğru değil tabii ama umurumda da değil benden uzak oldukları sürece
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güMilletin donunun kilidi mi sanıyorsun kendini? Burada çocuk yok. Herkes ne aradığını ve ne yaptığını biliyor. Beğenmiyorsan mağarana dön
16 Yorumla
Soran6 güYarası olan bir evli daha
Cevap sahibi6 güEvet yolunda gitmeyen bir evliliğim var. Gerektiği zaman aynı problemleri yaşayan farklı kişilerden görüş alırım. Buraya her gelen kendini cinsel yönden tatmin etmek için gelmiyor. Eğer öyle olsaydı şeninde burada birileriyle seksting yapıp zina işliyor olduğunu bilmen gerekirdi. Saçma bir konu açıp kendini haklı görmeye çalışıyorsun.
Soran6 güHazırladığın kılıf hiç tatmin edici değil bu soruyu ne amaçla sorduğumu anlaman gerekir sorununu başkası çözemeyecek bunun yolu sınırsız olmaktan geçmiyor
Cevap sahibi6 güSınırsız değilim ve olmadım. Yaşadığım problemi anlamanı beklerdim. Özel konular olmadığı için yardım değil sadece görüş alıyorum dedim. Her denileni yapacak kadar akılsız değilim.
Soran6 güSınırı olmayanlara lafım isterik ve arzızlara söylüyorum hepimizin sorunları olur akıl almak veya normal iki arkadaş gibi sohbet edebiliriz bunda sıkıntı yok
Cevap sahibi6 güBizim de itirazımız buna zaten. Evet sende Hakkı’sın belirttiğin ya da düşündüğün profilde çok kişi var. Ama Emin ol senin deyiminle isterik olmayan arsız olmayan sınırı olan çok kişi var.
Doğru değil ama evde bulamadıkları ilgiyi böyle yerde arıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
4 güDoğru olma gibi bir ihti ali var mı ne kadar doğru olsun hiç doğru değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 güDoğru yanlış herkesin kednş seçimidir herkesin kedni hayatındaki sorun ya da eksiklerdendşr
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
5 güSorulacak soru bile değilde işte oluyor engel olamıyorsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hiçbir doğruluğu yok çünkü işin ucu aldatmaya kadar gidiyor
10 YorumlaHiç doğruluğu yok bi ton bahane yazarlar da bizde ahlak yok yazamazlar
10 Yorumla
5 güAldaymaya giriyor inkar eden ancak kendisini kandırıyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. belki yanlış hatta belki değil yanlış direk
ama kendilerine heyecan arıyorlar bile bile10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 güNe kadar diye bir şey yok arsız namussuz insanların kendilerine yakıştırdigi bir hareket
11 Yorumla
6 güDoğru değil tabi.
Cinsellik hariç ilgilenmiyorlar birbirleriyle.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
6 güYani kendileri istiyor bunu ve rahatlıkla yapabiliyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 güBenim
hic basima gelmedi ama can sikintisi muhtemelen
10 Yorumla
6 güYani doğru degil ama insanlarin belirli sorunlarıni bir sekilde farkli kisilerle konusup deşarj olması gerekiyor
12 Yorumla
Soran6 güEşin aynısını yapsa kabul edeceksin yani
- 6 gü
Ben yalnis bisey yapmadim yalnis yapan kaybeder
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 güBu sitede mantık aramak ne kadar doğru adaba :)?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
5 güKatiyen yanlış. Evde hayatını paylaştığın birisiyle konuşmak dururken.
10 Yorumla
6 güEvli biri olarak cevap veriyorum sana herkes onunden yesın
26 Yorumla
Soran6 güBoynuzlarınız arşa çıktı
- 6 gü
Ne alaka
Soran6 güEşinden karşı atak gelince anlarsın
- 6 gü
Sen beni anlamadın sanırım diyorum ki herkes evinde yesin
Soran6 güPardon evet haklısın
- 6 gü
🦺 Olur boyle seyler
Gizli Üye(45 üstü)6 güEvlide olsa mutsuz ve yetersiz eş nedeniyle hayatın zevk ve nimetlerinden faydalanabilmek için Her kalbin, bedenin, beynin, vajinanın cinselliğe, ilgiye ve iltifata ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkıdır.
02 Yorumla
Soran6 güSelçuk eşin de yapsın o zaman
Cevap sahibi6 güÖncelikle bekar olduğumu söylemek isterim. Sonrasında ise eğer eşimi mutsuz edersem ona her türlü hakkı vermiş olurum ki onu mutlu ederek bu hakkı vermem. Ama sana da şunu söylemek isterim cinsel ilişkiden sonra peçete veren güzel kardeşim gibisin ve sanane elalemin derdi ve seni mi gerdi?
5 güBen madem aldatacaklar neden evlenmişler kısmındayım
11 Yorumla
Soran5 güDi mi evlenmesinler o zaman
5 gübazen ırkımdan dolayı merak edip yazanlar oluyor onlara bir lafim yok ama evli oldugumu soylememe ragmen isi cinselliğe cekmeye calisan ya da zorla tanismak isteyenler oluyor. Hic dogru bulmuyorum zaten engelliyorum sonrasinda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Çok ayıp, büyük ahlaksızlık. Bana da yazsınlar ☺️
06 Yorumla
Soran4 güAbi bir ayağın çukurda durul artık
Soran3 güÇok yaşlısın yazamam
Soran3 güOlmaz, uyicam iyi geceler
Gizli Üye(18-24)6 güGündelik konuları soruyolarsa okey ama flört falan varsa kabul edilemez...
82 Yorumla- 6 gü
Kesinlikle doğru
- 6 gü
Doğru
Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Dertleşmek kötü bir şey mi
213 Yorumla
Soran4 güEvet, ailesine dert yansın ya da psikoloğa
Soran4 güSonra farklı yola giriyorlar sorun dertleşmek değil
Soran4 güBak herkese aynı örneği sordum eşin öyle bir şey yapsa kabul eder misin
Soran4 güSıkıldığınız içindir eşlerin suçu ne diğer kadınlar farklı mı sanıyorsun onlarda eşlerinden bulamadığı ilgiyi başkasından veya sanaldan arıyor her halükarda hüsran
Soran4 güDeğilim ve ben de size güvenmiyorum artık
Soran4 güCanım öyle istiyor... soruyu kapatıyorum iyi geceler
Soran4 güTeşekkür ederim iltifat için. sevgiler
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
4 güboşandım. isteyen yazabilir :)
17 Yorumla
Soran3 güBekarlar yazabilir demek istedin
- 3 gü
aynen. sen bekar mısın
Soran3 güCevap vermek istemiyorum
- 3 gü
zor bir soruydu hgkjhg
Soran3 güCevap vermekten yoruldum
- 3 gü
bunu diyene kadar vermiştin bile :)
hangi şehirdesin onu söyle bari
Soran3 güBunu da pas geç
4 güBana da denk gelmişti işi yok onların aksiyon arıyolar sımsıkı sarılın birbirinize ya da evlenmeyin biz mi söyleyelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
5 güDeğil ama dullar olabilir yaaa
11 Yorumla
Soran5 gü😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Valla çok ileri gitmezlerse iyi olur
15 Yorumla
Soran5 güNicke bak😂
Soran4 güSenin
Soran4 güBeğendim çok değişikmiş
5 güNe bileyim mk burdan yazmasa instadan yazar twetweden yazar bu gözler reelde aldatanları gördü hepsinin canı cehenneme bana ne
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı.
6 güHerkesin kendi bileceği iş
12 Yorumla
Soran6 güÖyle deme
- 6 gü
Bizim dememize mi bakıyor sanki
Bazen gerekeniliyor ya dertleşmek falan. Bekarlar anlamaz bence
20 Yorumla
4 güBeni ilgilendirmez kim ne yapıyorsa yapsın bana zararı yoksa umrumda değil açıkçası
10 YorumlaHerkese yanlış geliyor ama başına gelince yapınca o zaman da o başka bu başka derler 😊
10 Yorumla
5 güBurada kamu oyuna açıklıyorum valla yemin ediyorum bekarım evli değilim kız arkadaşım yoktur. 🤣
10 YorumlaMillet eniştesi baldızı ile takılıyor çokta kötü bişey değil mesajlaşmak masum ,😂
10 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat