- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yanındakini sevmemiş, sevmekten mi bahsediyorsunuz? Bir evlilikte mutsuzluk ve huzursuzluk var ise, tek yol boşanmak. Boşanın sonra ne yapıyor iseniz yapın. Karakter yoksunları bunu yapar. Kendilerine bunu marifetmiş gibi yakıştırırlar. Bunun sonu yatakta biter ve işi bitince de kapının yolunu gösterirler. Emin ol, onun gözünde eskort parçasısın, ağzına geleni sayarlar, düşünürler. Benden başka kim bilir kimler ile oldu kafasında olurlar. Kendine aldatmayı yakıştırıyor isen diyecek sözüm yok. Evliliğin de mutsuz isen boşan. Nasıl evlenmek bir hak ise, boşanmakta bir haktır. Aldatmak için bahanelere hiç gerek yok bence.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Haketmediği bir evliliği yaşadığını düşünüyorsa ve kadının kendisini sevdiğini biliyorsa evli bir kadına da aşık olabilir bir insan. Aksi halde bundan zevk aldığı için başka bir erkekle birlikte oluyorsa o kadın bir şey düşünmeye gerek yok zaten adı bellidir onun.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyordu. heyecanlıydı, özel ve güzeldi :) yasak olması daha bir heyecan katıyor :D
19 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonra ne oldu sevdin mi kadını
Soran+1 yılNeden bıraktın özlemiyormusun hiç
Soran+1 yılYa çok kötü olmuş ama mesajla wpla görüntülü konuşma falan yapmıyomusunuz
Soran+1 yılEvli adamla aşk yaşayan evli kadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü düşünmem eşinin onu ihmal ettiğini düşünürüm gerek duygusal gerek fiziksel
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaşadınız mı
Cevap sahibi+1 yılevet yaşadım
Soran+1 yılSevdiniz mi peki kadına bakış açınız nasıldı
Cevap sahibi+1 yılevet sevdim çoookkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuldum bir kasar peyniri alan razı veren razı bu durumda ne yapsın Niyazi, der keyfini çıkartır adam. Kadin da evliliğimde zaten mutsuzum ayağına devam eder. Kendine saygısı olmaz. Ne diyelim akıl fikir dileyelim. O kadar seviyorsaniz birbirinizi eşlerinizi kullanmak yerine ayrılıp da evlensenize. Bu her ne olursa olsun eşlerinizi enayi yerine koymaktan başka bir şey değil. Cezasini bulursunuz.
30 YorumlaEvliyim. Bir hatun vardı. Beni benden alıyordu. Yani evlide sever. Saygı duyar. Ama yanlış işler. O ayrı mesele
12 Yorumla
Soran+1 yılDemekki seviliyormuş sadece o iş için değilmiş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yaşadım Ancak biraz farklı bir durum var mı yani nasıl anlatayım bunu bekar birini anlatamazsın anlayacaklar da zannetmiyorum Fakat burada sizin durumunuzda benim durumum biraz farklı olabilir Çünkü bazen erkekler Evli kadınla sadece kendisine problem çıkarmayacaksın düşündüğü için birlikte olabiliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunda sevgi dıye bir şey yok erkek ıcın kadınlar cok duygusal davranıyor evli de olsa birlikte olduğu erkeğe bağlnıyor erkekte seviyor biliyor erkekler ıhıtaycını gideriyor keyfıne bakıyor senin ıcın öluyom dıyen erklerde var tabi faydalanacak ondan kadınları kandırıyorlar
00 Yorumla Öyle adam karaktersizdir kadını boş ver zaten bence
13 Yorumla
Soran+1 yılAdamın kadına bakış açısı nasıldır? Sevgisi gerçek midir
Ben evli bir kadınla olmak istemem. Tehlikeli bir ilişkidir. Ama libidosu yüksek, hem evliliğini sürdürüp hem istediğiyle yatan kadın fikri bana çok seksi gelir.
10 Yorumla
+1 yılEvet ben yaşadım ama çok uzun hikaye yaaaa... Riskli Heyecan dolu. Liseli aşkından bile daha fantastik. Ancak yaşayarak deneyimlenebilir. Bak şimdi aklıma düşürdün yine.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bunu anlamak için bu durumu yaşamak gerekir şimdi önyargılı olmadan önce anlamak gerek bende evlenmeden önce bu duruma önyargılı bakıyordum ama şu an gerçekten birini sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum siz neden sordunuz böyle bişi?
00 Yorumlaten uyumunu ona yaşattığı için mutludur. el üstünde tutar. tabi ki evli erkekle olan kadın için de aynı durum geçerlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmese neden beraber olsun adam zaten tok, aç eevin kediai değil ama ahlaki değerleri önemli, dürüstlük önemli, ben evliliğimi bozmayacağımı, bunun tensel ve suygusal olarak bir ihtiyaç olark görüyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim psikolog arkadaşım var hep derdi bu tarz insanların tek bir amacı olur diye
40 Yorumla
+1 yılyaşadım ben bunu. garip karşılamıştım ama daha sonra çok hak verdim. hatta kendimi de aynı durumda buldum. o yüzden olabilir. gayet saygı duyarak bakımyorum artık, içinde olan anlar.
00 Yorumla
+1 yılKadin ilgi arar, erkekte sorunsuz kadin. Her iki tarafta yasak iliskiden kendince cikarini alir. Sonuc ne mi husran. Erkek ceker gider kadin kullanilmislik hissiyati ile. Gunahligi, haramligini soylemiyorum bile. Kisacasi kocaniza sarilin, evliliginizi duzene koyun. Daha hayirli olur.
00 Yorumla
+1 yılBir süre sonra bitiyor seni seçmez gider başkasını seçer
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü belirli bir zaman sonra onda senin değerin kalmıyor buda insanı üzüyor satıyor seni anlıcagın
Soran+1 yılBen biriyle olmuştum ve adam evli seğil ben evliydim. O adamı iki üç kişiyle aldattım. Ve işim sonunda 6/7 sene ilişkimizden sonra beni çok seven başka biryle pldum. İnan sanki hiç sevmemişim gibi hissettim. Ve o beraber olduğum adamda bekardı evlenmedi hiç benim yüzümden
- +1 yıl
Bende gecen yazdan biriyle oldum kısa sürdü bugün bitirdik beni çok değersizleştirdi sevgiyi geçtim ama etrafındaki kişileri benden değerli gördü yani anlıcagın ayıp etti bana
- +1 yıl
Sevgi sevmek şans ya sevmedigin kişiyle birlikte olmazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılşahsen mantıklı bir bakış açısına sahip olduklarını sanmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılaşk yoktur. heves vardır. aldatmanın dayanılmaz içgüdüsel hazzı vardır. cinsel tutku vardır ve ahlaksızlıkta sınır yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYasak ilişki her zaman çekicş ve seksi gelmiştir evlilikte yapamadığın fantezileri gerçekleştirirsin ve herşeyini bilirsin sırdaş denilebilinir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılgenel itibari karşılıklı çıkar ilişkisi iki kişi de birbirini istiyor ve birlikte oluyor evdeki o sıkıcı burhandan kurtulmak için yasadım biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu her iki taraf içinde riskli, yorucu ve bitmeye mahkum bir ilişki sürecidir
41 Yorumla
+1 yılSeviyo gibi yapar yatağa atmak için kadının bekletisi yok sorunsuz ilişki
00 YorumlaHiç bir zaman senin olmayacağını bilmek sonunu getirir ilişkinin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sorunun saçmalığına bak.. arkadaş sevse ne sevmese ne.. bir gelecek mi kuracaklar sanki.. ancak seks başka ne olabilir
15 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun kurmayacaklar mı?
Soran+1 yılNerden biliyorsun geleceği sadece bunu söyle. Sen geleceği bilemezsin. Bir karpuzu kestiğinde kelek çıkınca ben kestim benim karpuzum bu ömrüm boyunca bunu mu yiyeceğim diyorsun mesela? ya da bir kitaba başladın berbat çıktı illaki okuyor musun? Sence hayata kaç kez geliyoruz? Kaç denemelik hayatın var sanıyorsun?
+1 yılbakış açısı ne olsun her şey orta da
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yani? Ne
- +1 yıl
yani işte işini hallediyor nediyim arkadasim en açığı birdan bu yani
Soran+1 yılAma halletmiyor işini sadece mesaj yoluyla görüşüyor ayda yılda bir görüşebiliyor uzak mesafe
- +1 yıl
arkadaşım sen de baya bir inayscisin ama ha atdm neymiş ben de merak ettim sorayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisininde şeref yoksunu olduğunu düşünürüm. Aldatmak ne zamandır normal bide evliler eşlerine yazık..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen en yabancının en yakın olandan daha anlayışlı oldukları doğru değil mi
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılher ne kadar yaşananlar cinselliğe yönelik olsada o ortamda dokunuş bile konuşulanlar bile ne kadar özel oluyor ve ve cinsellikten daha önemli paylaşımlar yaşanabiliyor değil mi
Soran+1 yılEvet. Sevgiyi hissediyorsun değilmi
Cevap sahibi+1 yıldokunuşta bile ve ayda bir görüşme olsa da yaşananlar sanki kendini ona saklamışcasına oluyor
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle. Sanki başka bir dünyada gibi. Her dokunuş daha farklı
Cevap sahibi+1 yılevlilikte asla olmayan ürkek dokunuş sarılma sıcaklık hele birde arkadan sarılmalar yok muuu
Bekar insanlar varken gidipte evli bir kadınla olmam. Doğru olmaz yani bu
10 Yorumla
+1 yılTek çıkar farklı biriyle yiyişmek bebeğim yasak da var tabi daha tatlı gelir
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
😋
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, seviyorum şu an hayatımda olan kadını. Umarım kısa sürede boşanır da biz yolumuza bakarız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsikip sıkılınca bırakır , öyle bir durumdaysan dikkat et abla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaddi için gelirler maddi destek alırlar hep benden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılTercih hatası
Eşi biliyorsa o başka20 Yorumla Ne olabilir ki iki tarafta istemiş birbirlerini ve buna karşı koyamamışlar eğer kendini biliyorsa o adam bunu sapıkça düşünmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılDeğer veriyoruz samimi arkadaşlık diyelim😉
10 Yorumla
+1 yılSende ilişki arefesinde misin 😂
10 Yorumla
+1 yılKadın kocasına Aşık değildir ya da doyumsuzdur. sapik tır. . Kocası yeterli gelmiyor Dur o anlamda
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevse karısını sever seni niye sevsin?
06 Yorumla
Soran+1 yılDünya hayatıyla hiçkarşılaşmamışsınız sizler. Birini sevemedi diye diğerini de mi sevemiuor yani
- +1 yıl
Bu adam bir zamanlar karısına aşk duyuyordu onu sevdi ve evlendi dimi?
Soran+1 yılHayır aşk duyarak evlenmedi. Neyse uzatmayacağım
- +1 yıl
Tamam hadi izin verdim gidin aşkınızı yaşayın. Bunu duymak istemiyor muydun başından beri
Soran+1 yıl😂😂😂hayır….
- +1 yıl
Ama ben fikrimi söyledim, sen ise kendini gerçekten sevdiğine inandırmak istiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünü birlik beraberlik hanımefendi gerisi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki yıllarca sürerse?
- +1 yıl
Karakter yoksunu insanlar yapar hanımefendi böyle bir ilişkiyi böyle bir ilişkiden bir şey olmaz
Soran+1 yılBüyük konuşmayın sakın… Karakter yoksunluğu ile değil mutsuzlukla ilgili.
- +1 yıl
Bekar bir erkek bulun kendinize evlenin hanımefendi O zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ben yaşadım ve uzun zamandır grusyoruz ama ne bilyim değişik duygu
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor musun mesajla da mı görüşüyorsunuz nasıl görüşüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYani mesajla da arayarkta bazen knsyruz
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum tabikide
- Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok derin bir konu konusunda sabah olur her halde
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyiz. Sadece yenilik ve heyecan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek amaçları olur bence o da belli.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılo kadini becermeyi sever evet
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için kullanırlar
10 YorumlaOlğun daha bilğili sana istediyini verir sende ona
10 Yorumla
+1 yılÖyle adam var mı ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmutsuz yaralı biri derim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Genelleme yapilamaz bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir tecrübem oldu istersen detaylı konuşalım
08 Yorumla- +1 yıl
İkimiz de evliydik
Soran+1 yılSeviyor muydun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSonra ne oldu
- +1 yıl
5 yıl sürdü elde olmayan sebepler yüzünden ayrıldık kavgalı ayrılmadık
Soran+1 yılAma onu seviyor musun hala
- +1 yıl
Evet detaylı konuşalım istersen
- +1 yıl
böyle bir ilişkiniz mi var
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bunu yasadim ve cok zor
00 Yorumla
+1 yılanı değerlendirmek..
10 YorumlaSenin bugün hersey için son günündü
10 Yorumlaolmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGarip şeyler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılarzulu
00 Yorumla
+1 yılKaçamak fantazisinden başka bişi değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Basar gecerler
00 Yorumla
+1 yılisini gorur gider
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen sadece ihtiyacını gören biri olarak görür
+1 yılçok ucuz bulurum
00 YorumlaGüzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılSeverler