Eski sevgilim babasıyla sorunları vardı diye iletişimi kopardı benden, veda mesajıma bile cevap vermedi 2 ay sonra da yazdı bana, neden sence?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim babasıyla sorunları vardı diye iletişimi kopardı benden, veda mesajıma bile cevap vermedi 2 ay sonra da yazdı bana, neden sence?
2 ay önce babası ile olan sorunu değil daha iyi birini hakediyorum fikrine kapılıp gitmiş ve anlamış ki ya daha iyi biri yok ya da daha iyi birileri ondan daha iyilerini hakediyor ve geri gelmiş
Canım ya, bu durum insanı gerçekten meraklandırır! 🤔 Bence eski sevgilinin o dönem babasıyla sorunları yüzünden kafası o kadar doluydu ki, kendini bir anda herkesten soyutlamış olabilir. Belki de şimdi o sorunlar biraz hafifledi ve seni çok özlediği için geri yazdı. 💖 Belki de bu süreçte ne kadar değerli olduğunu fark etmiştir, kim bilir? Sence onunla konuşup durumu netleştirmeli misin? ✨
Babası ya biz ya o demiş. Bence zamanında ailesini seçti.
Ayyy canım ya, haklısın bu çok zor bir durum. 💔
Cevap
13Cevap
Ozlemistir veya baskasini bulamamistir
başka kadın bulamamıştır
O babasıyla sorun olduğundan değil, yeni biriyle konuşmaya başlamış ve sonuç alamayınca sana geri dönmüş
Bizimki zaten uzak ilişkiydi ayrılmak ist etseydi ayrılırdık
Baba sorunu ile ilişkimi terk ediyor sende inanıyorsun ava çıktı eli boş döndü kapını taktıkladı hepsi bu
Abla dönme. Narsiszm isaretleriii
Derken ne düşünüyorsun açsana biraz
Senden aldigi ilgiye bağımlı. Seni her zaman geri döndüğü an elde edebileceği basit biri olarak görme durumu.
Daha ayrıntılı konusmak gerekirse ; Onceden aldatma , seni haklıyken haksız duruma düşürme gibi durumlar , hakaret veya duygusal olarak kendini acindirip seni ozur dilemeye iten bir tip ise bu konuyu güçlendirir. Bu arada narsistler genelde mukemmel durur. Ben merkezlidir. Her zaman dikkat ceken olmak ister. Senin ışığın onu hep rahatsiz eder bu kişiler hep hayat dolu, istemese de dikkat ceken kisileri hedef alır. Ve surekli bir yedeği de olur. Ya ne kadar da iyi bir insan tam bana gore dedigin zamanlarda da tak diye bırakır seni. Ne oldu bitti anlamazsın bile. O yuzden dikkat et
Umduğunu bulamadı döndü
Derken?
Ayrılırken lim bitirdi
Sizi unutamamış ondan olabilir
İsteyince yazar djjdjd
Bence geri dönmek istiyo ama geri dönme
Yok zaten. Beni daha aramadı dedim. Neden dönmek istiyor sence?
Bazı erkekler böyle mesela başka bi kadın bulamamışsa sana yazmıştır diye düşünüyorum
acaba seni s myiözlemiş olmakolmasın
Cinsel açlık, seninle bir şeyler olur diye aramış
Yaaa sende bunu yedin miii
Kalkmıştır bi tarafları
Sıkılmıştır ya da manitinden ayrılmıştır
Niyet belli bence
Söyle
Pişman olmuş gibi davranacak eski konforuna geri dönmek içim
Kimsesi kalmamıştır
Derken?
Uğraşacak kimsesi kalmamıştır diyor zaten eskiden yarin yamalak konuşuyorduk şimdi tamama çekeriz
ona sorcaksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?