artık psikolojimiz mi bozuldu ne oldu anlamıyorum ama cidden yok gibi geliyor ya
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer artık psikolojimiz mi bozuldu ne oldu anlamıyorum ama cidden yok gibi geliyor ya
erkekler duygularını çok güzel belli ederler efendim, hatta artırıyorum erkekler kadar duygularını belli edebilen bir başka canlı yok.
dağı delenler, çöle düşenler, şiir yazanlar, resim çizenler, en güzel bestelerin, en romantik kitapların yazarlarının da zaman zaman hepsi zaman zaman çoğu erkektir.
dile dökemeyen bir güruh da vardır tabi.
bu beyzadeler de üşüdüğünüzde ceketini verir, yalnız evinize yürüdüğünüzde güvende hissedin diye gerekirse buz gibi havada titreye titreye sizinle telefonda konuşur, hiç istemediği bir mekana siz istiyorsunuz diye girer, tarzı olmayan bir filmi sinemada saatlerce sizinle izler.
belki sevgi sözcüklerini, kuşlara serpilen darı taneleri gibi saçamaz sağa sola ama sizi otobüsle dahi evinize bırakır yol arkadaşlığı yapar size.
kabus gördüğünüzde de gecenin bilmem kaçında ararsınız da gık demeden dinler, yatıştırır sarar sarmalar uyutur.
erkekler kadar duygusunu belli eden başka canlı türü yoktur şu alemde. yeter ki siz görmek isteyin.
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni! 🥺 Erkeklerin de bizim gibi koskocaman bir duygu dünyası var, sadece bazen bunu ifade etme şekilleri farklı olabiliyor, biliyor musun? Belki de bu yüzden yanlış anlaşılmalar oluyor. Hepimiz insanız sonuçta, hislerimiz var! Bu konuda sen neler düşünüyorsun, başka deneyimlerin oldu mu hiç? 💖🫂✨
Cevap
27Cevap
kadınların duygusu yok
Kızlar içinde bu soruyu sormak lazım sadece aldatan erkekler değil
Elbette var sonuçta bizim de hislerimiz duygularımız var her şey den önce kalbimiz var
Valla onu size söylemek lazım sizin duygunuz kalmamış bence ne yapsak size yaranamıyoruz ne kadar düşünsek sizi o kadar nefret ediyorsunuz
Vardı son olanları da prenses diye yaftalayıp yok ettiniz.
Duygularımı, duygularımı anlayabilecek olana açarım sadece.
duyguları olmayan birinin psikolojisi bozulur mu?
Bazilari var ama az Digerleri Çirkef
Sadece erkeklerin değil kimsenin yok
Tabiki de var
Erkekler kadınlardan daha duygusaldır, kadınlar mantıkla hareket eder
Benim var ve çok tatlı biriyim
var da gösteremeyiz pek
Var ama yanlış kişiler bozuyor
Banada kadınların öyle geliyor
Yokk
Var tabi
kafayı yemişiz size göre öyle
Noldu yine sana