Sadece c*nsellik mi düşünüyorsunuz
Erkeklerin duyguları var mıdır?

Sadece c*nsellik mi düşünüyorsunuz
Var evet. Bir kıza cinsellik düşünmesi onu çok sevdiği anlamına gelmez. Bir kıza karşı cinsellik düşünmemesi de o kızı çok sevdiği anlamına gelmez. Dürüst kızdır mantığına yatiyordur o kızla evlenebilir de... Fakat baştan çok sevip evlenmek istiyorken, evlenmeden o kızla cinsellik yaşamayı da isteyebilir. Çok karışık bir durun kolay kolay anlaşılmaz. Aşırı riskli mevzular bunlar.
Cinsellik her erkeğin beyninin arka planında çalışan bir uygulama gibidir. Uygulamaya dokunduğunda ya da onu açmak için başka aracı uygulamar kullanirsan erkeğin bütün duyguları oraya odaklanır. Hızlı ve sağlıksız düşünür bı yerden sonra uygulama açılır ve sorulan her soru konuşulan her kelime aceleci ve gecistiricidir. Siz uygulamada sürekli rahatsız eden reklamlar gibi olursunuz geçmek ister geçmek uygulamayı bir an önce kullanmak ister. Burdan sonrasi erkeğin aklından geçenlere sizin bir dokunuşunuz bir hareketiniz veya bir sözünüz etkiler. Erkek ile duygu paylasiminizin maksimum seviyede olması için herşeyin yerini sırasını zamanını iyi bilmeniz gerekir. Heryerde cilveli tatlı tatlı ve nazlı nazlı dokunursaniz erkeklere yerli yersiz alacağınız tek soru bize ya da sana geçelim mi olur 😂
Yalan söylemiyorum ilk düşündüğüm şey cinsellik ama sapık değilim doğruyu ayırt ederim nefsime sahip çıkarım. Duygularım var ve artık ben düşünmeliyim çünkü hiç sevgilim olmadı ben olmasını istemedim kendimden dahi bir çok kızı korudum. ama bundan sonrası artık feza noktası yaş kemale erdi Cinsellik önemli hayatın sürerliği buna bağlı ve arzuları köreltmek düşünsene 40 yaşına kadar evlenmese dağı taşı deler dünyanın merkezine kadar sonda çalısması yapar
Kız içinde aynı 40 yaşına kadar evlenmese Eyfel kulesine paraşütle atlayıp avret yerini denk getirir.
Güzelim cinsellik dediğin şey parayla da olan bir şey bunu sırf kızlarla olmak niyetine yapan erkek erkek değildir zaten fakat fbudy gibi olaylar yapanda çok var bilmiyorum ben 18 yaşındayım bu yaşıma kadar sadece bir kıza aşık oldum oda 6 yıl sürdü gözlerim kör kimseyi göremiyorum ondan başka fakat oda beni görmüyor :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kafaları her ne kadar sadece cinselliğe çalışsa da (genel) evet bazılarının duyguları var
Çoğunun var duyguları :) ama evet kadınlar bize çok zevk veriyor :) bu duygularımız olmadığını mı gösterir :)
Erkeklerin duyguları vardır
Yoktur bence onlar robotik androitlrr belkide erkekler hayatin anlamini seksten ibarer goren uzayli canlilardir.
Kadınların hepsi senin gibi neden çoğul ekini kullanıyor? Önce bunu düşünün.
Bu dediğiniz sadece cinsiyet ayrımı.
Eğer hayat sana olmadığını düşündürdüyse, o zaman gerçekten üzülüyorum sana oldukça şanssız olmalısın
Şu an sadece cinselige ihtiyacım var ama niz de insanız bizim de duygularımız var!
Allah aşkına siz erkekleri damızlık boğa mı sanıyorsunuz duygularımız var tabi insanız da
Duygularımız var hayat cinsellikten ibaret değildir
Görüntüsünü beğendiği her kadınla sevişmeyi düşünürler
Zaten siz hiç cinsellik düşünmüyorsunuz. Neden olmasın bizde duygu felan?
Yok erkeklerin bir cinsi yok onlar nereden nasıl yaratıldı henüz bilinmiyor.
sen ne düşünüyorsun anlatsana
evlenmek
üremek dışındda?
Vardır tabiki de herkes sadece onu düşünür diye bir kural yok kaldı ki hayat sadece ondan ibaret degil
Heyyy gidi. Böyle düşünüp, yargılayıp sonra üzerinize titreyecek erkekler bekliyorsunuz ya, önünüzde çok uzun bir süre var. . . (Kızların geneli değil, sizin gibiler.)
Cinsel olarak doymadik tan sonra duygusal boyuta gecemiyorux
Bence kadınların duyguları yok. Tüm bilimsel araştırmalar da o yönde
vardırda öncelik cinselliktir her erkek için istisnalar hariç
şu kadınların erkekler hakkın düşündüğü ön yargılar kadar bir şey yok daha
Cinsellik bı duvar o duvarı aşanlar için içimizde tabi ki duygu var
Hey woman bunun cinsiyet ile alakası yok erkekte kadında düşünür erkek erkek diye diye yediniz kendinizi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş