selamlar bugün bi olay yaşadım ama fikirlerimde pek emin olamadığım için fikir almak istedim. Yaklaşık 3 yıldır sevgilim var ve ortak olarak tanıdığımız çift arkadaşımız da var onlar da yaklaşık 1.5 yıldır sevgili çocukla sevgilim arkadaş olsa da ben kızla sonradan tanıştım farklı insanlar olsak da anlaşıyoruz ama bilmiyorum aile statüsü yüksek biri olduğundan fazla egolu bi tip örneğin benim ailem orta gelirli olmasına rağmen asla alamayacağım şeyleri bana gösterip elindekini kullanma bu daha iyi bunu al kesin falan diyen biri durmadan ve bildiği halde durumumu yani. Biraz rahatsız ediyordu bu tür konular beni. Her neyse bugün de bi video atmış bana videoda kesitler var başlığı da “hugging each others bfs” yani kızlar birbirlerinin erkek arkadaşlarına sarılıp tepkilerini ölçüyor altına da random atmış ama sanki deneyelim bunu gibisinden sanki bana öyle geldi. Çünkü normalde çok fazla video atmaz ama ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz? Çift olarak birbirimizi kıskanan insanlarız bu arada bunu bilerek atması beni biraz o tür düşüncelere soktu.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer