Sevgilimle İlk Haftamız?

Sevgilimle çıkmaya başlayalı daha bir hafta oldu ama uzun zamandır tanışıyoruz arada konuşurduk selam naber tarzında, sonra geçen hafta onun arkadaşı ve benim kuzenim dördümüz buluştuk arkadaş olarak çok da güzel vakit geçirdik zillere bastık kaçtık evlere taş dahi attık baya çocuklaştık. Akşamında ablasıyla bara gitti aşırı sarhoş oldu ve bana ilanı aşk etmiş. Sabah mesajları görünce şok oldum o da ben çok rezil biriyim diyerek özür diledi ve istersen konuşmayalım dahi dedi. Sonra konuşmaya devam ettik hatta akşam yine aynı dörtlü ilk önce cafeye sonra derbiyi izlemeye başka cafeye gittik. Ve kazanan takımın yürüyüşüne katıldı o galatasaraylı olmasına rağmen, sonra bir anda elimi tuttu bende ne yapacağımı bilemedim ama bırakmadım elini. Ayrılırken de çıkma teklifi etti bende kabul ettim ve sarıldık. Sonra her gün buluştuk ve günde beni dudağımdan öptü ve ilk kez onunla seviştim. Sonra tüm buluşmalardan sonra beni eve bırakırken seviştik. Bugün de birlikte sinemaya gittik ama sinemada aramızda birşey geçmedi akşam arayıp bana yarın evlerinin boş olacağını ve yakın arkadaşı ve sevgilisinin de geleceğini söyleyerek beni evlerine davet etti film izleriz yemek yaparız müzik dinleriz eğleniriz baya falan dedi ama ben yarın için arkadaşlarıma söz verdiğimi söyledim ve tabiyki de gitmeyeceğim. Az önce de bana arkadaşı ve sevgilisinin arasının çok kötü olduğunu ve ayrılabileceklerini söyledi ee hani yarın buluşuyorlardı diyince buluşmayacaklar dedi ve biz hiç ayrılmayalım ben seni çok seviyorum dedi. Ayrıca bana rehberindeki tüm kızları açıkladı face şifresini verdi günün her saati konuşuyoruz whatsapp profilinde ikimizin fotoğrafı var ve durumunda benden bahsediyor adımın baş harfi yazıyor. Bugün beni evine çağırdığı için art niyetli olduğunu ve gerçekten sevmediğini düşünmeye başladım ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ve daha yaşımız 17. Düşüncelerinizi alabilir miyim?
Sevgilimle İlk Haftamız?