Kendini strese sokar da sürekli bu durumu düşünürsen geçeceklerine iyice çıkarlar o yüzden bu durumu daha fazla kafana takmamaya çalış. Ayriyeten su içimini arttırmanda fayda var evet ama direkt şak diye geçecek diye de düşünme. Benim de yüzümde sivilceler var sivilceler ile gittim hep buluşmaya nolacak yani. Hapa başladım 1 ay olacak bakalım. Buluş gel de sen de başlarsın en olmadı çok rahatsız oluyorsan. Ha bir de cidden takma kafana inan dert edeceğin son şey sivilce olsun
Cildine uygun ürünler kullanmaya özen göster yüzünü bol bol yıka. Cilt temizliği sivilcenin daha hızlı iyileşmesi için oldukça önemli. Cildine bu aşamada zeytinyağlı sabunlar kullanabilirsin. Bu sabun genelde sivilceli yüzler için oldukça etkili bir sabun. Sivilcelerin hızlı geçmesini istiyorsan eğer yüzüne çay ağacı yağı kullanabilirsin. Çay ağacı yağı sivilce için oldukça etkili.
Kiz sivilceni mi takacak cocuk biz ayni evde kaldigimizda sivilceli gozlerimin alti mosmor gordu hicte sogumadi yani dkdjf
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yağlı ve karbonhidrattan uzak dur kola ve asitli içme kolajen kullan ya da kelle paça çorbası iç dört beş günde bir ya da haftada Bir ama ömür boyu faydasını Sor öğren araştır
Seni seven bu halinle de sevmeli 😳 Nereden tanıştınız
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
7 sene once tanıstık sevgılıydık 6 ay sevgılı olduk ayrıldık hic bulusmamıstık o zamanlar cocuktum. 7 yıl sonra tekrardan konustuk ve barıstık sımdı ilk bulusmamız olacak
Bol bol yıka yüzünü, temiz tut. Kremlerin o kadar kısa sürede işe yarayacağını sanmıyorum. Bu arada keşke gizli olmasaydın, dudaklarına hayran kaldım:)