Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet, ama hepsi aynı değil. Sadece milimlerle tabi,
31 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayErkekliğin bana verdiği yetkiye dayanarak söyleyin cevaplayayım..
02 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi ki
- 2 ay
İyi de bu konunun erkeklikle alakası yok ki? Nerden bilelim adamın aklından geçeni? Belki art niyetli.. Burdan anlaşılmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
2 ayErkek kadar basit bir canlı yok. Mikroskobik canlılar bile daha komplike.
02 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi 🥹
- 2 ay
Senin kim oldığunu açıklamakla uğraşmamak için bizim sınıftan demiş. Tanıyorum dese nereden tanıyorsun diyecekti belki sohbet uzayacaktı. Kestirip atmak için öyle demiş.
Kalkıp gitmeme olayı da biraz keyfi gibi. Senden ya da arkadaşından hoşlanıyor da olabilir, can sıkıntısından orada oturuyor da olabilir, birini beklerken oyalanıyor da olabilir. Önemli ve derin bir konu değil. Zaten diyaloğu da malcaymış. Ben olsam KS'de soracak kadar takılmazdım boş mevzu.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayErkekleri anlayanın olduğunu sanmıyorum yoksa kimse birbirini üzmez mutlu olurdu herkes
00 Yorumla
2 aySor ben anlatayım bence erkekler anlaşılır hemde çok kolay
02 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi anlamadım
Soran2 ayne
Erkekler i anlamak için sizin kapasiteniz yetmiyor yetmiyor uğraşmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
2 ayBasitiz aslında neyi kaçırıyonuz anlamıyorum
07 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi anlam veremedim
- 2 ay
Utangaç hoşlantı basit. Seni tartıyor ya da senden adım bekliyor işte tepkinden korktuğu için? Aklına ilk gelen şey yüzde 90 doğrudur. Hislerine güven
Soran2 ayama bu günden sonra bana bakmadı ki hiç yani konusma da olmadı normalde az da olsa konusuyorduk o baslatıyordu
- 2 ay
Sen hiçbir şey yapmayınca cesareti kırılmıştır hoşlanmıyor galiba diye
Soran2 ayne yapabilirdim ki ne bekliyordu
- 2 ay
En azından laf atmanı, devam ettirmeni. Ona sorular sormanı vs
Soran2 ayaa olmadı o zaman neyse artık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
2 ayBazen ben bile kendimi anlamıyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İki taraf da birbirini anlamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayNeyi merak ediyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayişinize gelirse ablam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
2 aySorun gelsin
03 Yorumla
- 2 ay
Normal
Degil
Bir derdi var gibi gorunuyor muhtemelen de sizsiniz derdi
Soran2 ayne gibi
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Ne merak ettin
01 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi ki tuhaf geldi
2 aySorabılırsın
06 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? gitmemesi falan
- 2 ay
Normal
Soran2 aynasıl normal ya samimiyetimiz bile yok kız arkadasımla sohbet ediyorum yanımda oturuyor slamsşöa
- 2 ay
Ankara dan mısın dndkdkf
Soran2 ayhayır niye kii🥹
- 2 ay
Bulusurduk :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 ayNeyi merak ettün
01 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi ya tuhaf geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 aynasıl bişey
04 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? yani gitmemesi vs?
- 2 ay
yani normal
Soran2 aybi de aynı anda kalktı yani çok samimiyetnin olmadıgı iki kızın yanında oturmaya devam ettiğini düşün 😂
- 2 ay
tekrarlarsa aynı şeyi o zaman bişeyler vardır
Mesela şu an alayamazsıb
00 Yorumla
2 ayKadınları anlayanında olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayBen varım
01 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi saçma geldi bana
- Aşk İlişkileri konusunda 29,9b cevap paylaştı.
2 ayneymiş
02 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi
- 2 ay
normal değil salla geç
- Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
2 ayNedir
09 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi
- 2 ay
Bence güzel san ilgisini göstermş. sen ona ilgin var öı
Soran2 ayama konuşmafı niye
- 2 ay
Konuşur belki. begendn. İ o u peki
Soran2 ayya ben zaten haftada bir görüyorum az da olsa muhabbetimiz olıyor genelde yan yana oturuyoruz da dışarıda bunu yapması tuhaf geldi
- 2 ay
Arkadaşın dan çek miştr.. sen hoşlandn mı
Soran2 ayarkadasım olmasa konusur muydu ya bi de madem konusmayacak niye kalkıp gitmedi semce? hoşlanma var mı bilmiyorum ama begeniyorum
- 2 ay
Nasıl biri çocuk.. istersen tskp et konuşslm
Soran2 ayistk attm
2 ayBuyur
01 Yorumla
2 ayBen ben..
010 Yorumla
- 2 ay
Senden hoşlanıyor
Soran2 ayya öyle olsa konuşurdu ya da instagram vs isterdi bayadır görüyor beni muhabbetimiz de oluyor
- 2 ay
İşte senden adım bekliyor
Soran2 ayben niye atıyorum ya 😂😂
- 2 ay
Peki cinsel çekim hissediyor musun ona karşı
- 2 ay
Dürüst ol ama
Soran2 ayne alaka ya
- 2 ay
Söyle sen
- 2 ay
Söylee
2 ayNeyi
01 Yorumla
Soran2 ayüniversitede haftada bir alttan ders alıyorum, orada da az da olsa sohbetimin oldugu bi erkek var. Bahçede normal bi arkadasımla otururken bu çocuk bi kadınla yanıma dogru geldi. Kadın bana "şu yana oturabilir miyiz" dedi tabi dedim yanıma oturdular, cocuk benimle ilgili "bi şey demez ya bizim sınıftan zaten" dedi ama onların sınıftan degilim ne alaka anlamadım, sonra merhabalaştık, kadınla sohber ettiler ben de arkadasımla sohbet ettim. 5 dk sonra kadın gitti ama cocuk gitmedi. ben kalkana kadar kalkmadı ben arkadasımla sohbet etmeye devam ettim. arada şarkı mırıldandı ve telefonuna baktı. ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı da cocugun yaptıgı normal mi? niye gitmedi ben mi kafamda kurdum 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
2 ayEtmee
00 Yorumla
2 aykadinlarida yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 💖 Canım benim, erkekleri anlamak bazen gerçekten denklemleri çözmek gibi olabiliyor, değil mi? 🤯 Ama bence kilit nokta onların dünyasına biraz olsun empatiyle bakabilmek. Bazen biz fazla analiz ederken onlar daha düz düşünüyor olabilirler. İlişkilerde iletişimin gücüne inanıyorum ben! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, senin de kafanı karıştıran bir şeyler mi oldu yoksa? Hadi anlat! 🥰✨