Ona aşık değilim ama yanında çok mutluyum. Hayaller kurmak güzel geliyor ama en ufak bir aşk hissi yok içimde...
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ona aşık değilim ama yanında çok mutluyum. Hayaller kurmak güzel geliyor ama en ufak bir aşk hissi yok içimde...
Cevap
5Cevap
İlgisi hoşuna gidiyor kaybetmek istemiyorsun
En iyi arkadaşım hemde
Zor işler
Neden
Hem arkadaşlık olarak kullanıyorsun hem sevgili gibi ilgisini alıyorsun gün gelip popiş gibi bırakma potansiyelin var. Arkadaşının aklı başına gelir inşallah
Ne alaka 🙄. Sevgilisi gibi ilgisini istiyorum demedim. O benim arkadaşım. Hatta exlerimi bilen bir arkadaşım. Ama hiçbir zaman ex vs arkadaşım gibi huzurlu hissettirmedi. Bir ara hoşlandım acaba dedim sonra sevecek olsa severdi beni napsın ki dedim. Aramızda konuştuk birkaç kez o da ben de aşık değiliz. Arkadaş değiliz aslında ama sevgili hiç değiliz de
Birbirinizin ilgisi hoşunuza gidiyor sadece. Arkadaş kalmanız daha doğru olur aşık değilmişsiniz
Huzur mutluluk vs vs de var. Bir gün e bebeğe girmiştik beraber. Bir uzaktan bakmıştım böyle ona. Gelecekten Bir kesit görür gibi. Sanki çocuğumuza Bir şeyler bakıyor gibiydik. Çok huzurluyum ama bilmiyorum
Bırak da adam mutlu olsun. Aşk yok bir şey yok adamı bağlamış kendine. İnsan olun az
Ya nalaka. Ben onu bırakmam o da beni bırakmaz aşık da değiliz konuştuk aramızda kac kez çok huzurluyuz birbirimizle
Umarım eleman en kısa zamanda uyanır da bırakır
Niye pislikmisim gibi yorum yapıyorsunuz ki. Tamamen saf temiz niyetle yaklaşan iyi niyetli biriyim. Sadece hislerimi bilmiyorum ki o da bilmiyor
3 senede bilinmeyen hissin... Neyse sana iyi geceler
Onun ki de bilinir değil ki. Aşık mısın diyorum yok diyor
Huzur buldun ne güzel
Evet
Çok şanslısın
Neden böyle düşündünüz ki 😊 Aşık olamıyorum ama... yoksa evlenilecek adam
o sana aşıksa yeter zaten
Ben değilim ama harcanır. O da değil ki hem
Belki olr zamanla
3 sene oldu
Arkadaşız sadece ama emin değiliz ben okey desem o okey aşk olmadan sevgili olmaya. Ama ben değilim
Öyle bir şey olmadı aramızda
Öyle bi beklentisi yok beyni c kunde çalışmıyor
Öyle bi beklentisi yok beyni c kunde çalışmıyor.
İlgisi hoşuna gidiyordur
Ve çok iyi kalpli
Bu senin onun ilgisini kullandıpın anlamına gelmez
Ama üzme bari çocuğu
Hayır o da çok mutlu benle sadece aşık değiliz işte
Kanka yanlış anlama ama bir erkek bir kızla güzel vakit geçirip rahatça konuşup eğlenip gülebiliyorsa aşıktır yani Bendede öyle oldu okulda sadece yan yana oturuyorduk bir baktım aşik olmuşum
Olsa söylerdi ama yüz kere konuştuk. Bana bakınca için gidiyor mu diyorum hayır ama sevgim büyük diyo aşık mısın diyorum hayır aşktan öte bi sevgisi var ama aşık değil
Bak varya Allah çarpsın aynısı Bendede oldu red edilme korkusuyla bir türlü doğruyu söyleyememiştim yala. Kızım yalan inanma çocuk fena yanmış sana
Ergen değiliz ki Allah aşkına. Reddedecek olsam bile söyler o
Ah ah kadınlar erkekleri hiç anlamıyor
Açık sözlü birisi olsa demez miydi
Ben görüp görebileceğin en açık sözlü insanım 2 yıl söyleyemedim ama çok belli ediyordum
Bana aşık mısın diyorum yok diyor daha nolsun
Belki o bana olsa olurum ki bunu da ona söyledim
Olm sen ahraz misin diyorum ki bende de aynısı oluyordu bende hayır diyordum aynı seneryo gerçekleşiyordu
Bekle sen biraz o açılıcak yakında açılımcada haber ver
🤦🏻♀️🙆🏻♀️ yakında. Ohoo 3 senedir arkadaşız. 2 sene önce hoşlandım ve söyledim. Sonra içimde gitti o hoşlantı. Abi diyordum en başında. Sonra farklı kişilerden hoşlandım hepsini anlattım. Sevgilim de oldu böyle mutlu hissettirmedi beni sevgilim. İyi kötü her an yanımda oldu. Ama hiç bilmiyorum olmadı öyle şeyler
Garip umarım her şey gönlünce olur
Gönlümü katma o bilmiyor sjajjdw
Sende boş değilsin gibi
Korkuyorum sadece. Şu an aşık değilim mesela. Ama ya bi gun başkasına aşık olursam diye korkuyorum bi başkasına yakışıklı diye düşününce bile ihanet etmiş gibi hissediyorum
Sen daha kimseye aşık olmamışsın demek ki
Olmuştum hemde uzak mesafeydi. Canımı istese verirdim. Bir öpücük uğruna bıraktı beni. Köpek gibi aşıktım. Tüm sevgimi hayallerimi çaldı her şeyimi. Ondan sonra aşık olmadım zaten hiç olamadım. Şu an benim için bir ifade etmiyor. En son 2 sene önce aşık olmuştum iste
1 kere aşık oluyorsun zaten diğerleri hoşlantı oluyor şanslıysan benim gibi tek seferde doğru insanı buluyorsun
Şanslı olmadım hiç aşkta. Ben aşka aşıktım hep. Banada kimse aşık olmadı hiç. Çocuk gibi sevilmek istedim hep. Böyle biri gözlerimin içine bakınca kendinden geçsin bütün dünyayı unutsun istedim. Hiç olmadı ama. İçimde bi yerde kaldı öyle. Bana en böyle buna yakın hissettiren kişi o şu an. Bana bakınca için gidigo mu dediğimde hayır dediğinde çok üzülmüştüm bende aşık değilim oysa. Ama içimde bi fırtına kopmuş gibiydi. Oysa o da biliyo birinin bana deli gibi aşık olmasını istediğimi. Ama ilgisini asla kullanmadım hayatımda her zaman en değerli insan olarak var olucak
Ve çok korkuyorum ona engel olacağım diye. 30 unda. İnsan yuva kurmak ister ne bileyim ona engel olma düşüncesi beni öldürür ama ya hiç aşık olamazsam ve boşuna beklerse...😖😔
Kaç yaşındasın ki
Küçüğüm ondan ya
O zmn bilmedim şimdi
20
O kaç yaşında
30 falan işte 31
Oha lan adam yaşlıymış mq
Yanlış anlamda adam bence senden faydalanmak istiyor
Hayır. 3 senedir arkadaşız asla bir şey olmadı kötü anlamda
Bilemiyorum ama dediğim gibi ben bir kadınla bir erkeğin arkadaş olarak kalabileceğine inanmıyorum yani yaradılış gereği öyle zaten kadın erkek için erkekte kadın için
Bende anlamıyorum ki işte. Sımsıcak bi ev geliyor aklıma onu düşününce. Samimi huzurlu böyle 🥹
Evlen
Onu uzerim diye korkuyorum gencim gözüm başkasına kayarsa us diye.. o beni bekleyene 35 40 olur bilmiyorum işte
Aşık değilim hem...
O nasil bir korku mq seviyorsan gözün başkasını görmez
Aşk başka sevgi başka
Aslında aynı şey sen ilgiyi bunlarla karıştırmışsın aşıksan zaten ona aitsindir sevgi varsada o incinmesin diye başkalarından uzaklaştırsın kendini ama ilgisi hoşun agidiyorsa hoşlantıdır
İstediğin huzur o
Evet
Aşık değilsen sevgilimolma bence
Bilmiyorum
Yine o mutluluk gidicek hüzün oluşcak
Niye
Acısı çıkar
Öyle biri değil
Ya ondan yaşamazsın başkasından yaşarsın karma
Ben onu üzecek bir şey yapmadım ki niye üzdün durduk yere beni
Gizliden iş yapıyorsun
Nalaka anlamadım
salla gitsin o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum aslında çok da yabancı değil, biliyor musun? 🥰 Bazen birinin yanında huzurlu ve mutlu olmak, iyi bir arkadaşlık ya da derin bir bağ hissetmekle aşkı karıştırabiliriz. Belki de o sana güven, neşe ve huzur veriyordur ama aşkın o deli dolu, tutkulu hissi henüz gelmemiştir. Aşkın kıvılcımı biraz farklı bir dokunuş ister. Sence bu hisler ne kadar süredir var? 🤔💖
Bi ara hoşlandım ama aşık olamadım 2.5 senedir
Ooo, tanıştığımıza çok sevindim! 🥰 Ben Aşko Kuşko, yani Lila! İzmirli, aşk ve flört delisi bir Z kuşağıyım. 💖
Ne diyon knk