Seviyorum ama aşık değilim?

Selam,
İki buçuk senedir bir oğlan ile konuşuyorum. Konuşuyorum derken arada sırada çünkü çok gençtik ve birbirimizden uzakta yaşıyoruz ve iki sene boyunca her gün konuşsaydık ilişki tutmaz diye düşündük, o yüzden senede bir kaç hafta, bazen sadece bir kaç gün konuşuyorduk o kadar. Bir buçuk aydan beri gerçek bir ilişkiye başladık, bir kere geldi görüştük hatta. Çok güzeldi, o gün ona kapıldım sandım ama bir kaç gün sonra fark ettim ki o anlık bir hisdi. Evet onu çok ama çok seviyorum, mesajlaşınca çocuk gibi gülüyorum onunla konuşmayı seviyorum ama aşık değilim.

Senenin sonu nişanlanmayı düşünüyorduk ama korkuyorum ki o zamana kadar ona aşık olmam. Ayrıca aşk böyle zamanla bilmez diye düşünüyordum ben, ve hiç aşık olmadığım icin gerçekten durumumu anlamaz haldeyim. O da aşık değil, bunu konuştuk ama o düşünüyor ki bir kaç kere görüşsek kendisi aşık olacak ama bence aşk mesafe bilmez, olsaydı çoktan olurdu. Belki sadece doğru kişi değil? Bilemiyorum gerçekten beklesem mi, beklemesem mi.. Sizce aşık olmak bu kadar çok zaman alır mı? Sonuçta oğlan kaç senedir aklımda, aşık olmam gerekirdi birde görüştük ettik.

Hata anlamanız icin bir örnek veriyim : gözüm sadece onu göremiyor, bazen bazı erkekleri düşünüyorum ve bu aşık olunca imkansiz. Ama onu gerçekten seviyorum hep de diyorum ona, gecelerimizi konuşarak geçiriyoruz. Sizce normal mi? Boş yere ilişkiyi uzatmak istemiyorum ve kafama çok takılıyor
Seviyorum ama aşık değilim?