Beyler benim dükkâna yakın, az yukarıda bir yer işletiyorlar aile yeri, arada gidiyorum, güzel güzel bakıyor ama olmuyor bir türlü ilgisi var mı yok mu nasıl anlarım
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyler benim dükkâna yakın, az yukarıda bir yer işletiyorlar aile yeri, arada gidiyorum, güzel güzel bakıyor ama olmuyor bir türlü ilgisi var mı yok mu nasıl anlarım
Cevap
3Cevap
😅😅 benden mi bahsediyorsun yoksa
Yuyuuu kim dedi 🤣
Yok ya ciddiyim benim de böyle bı durumum var da o yüzden acaba mı dedim kendi kendime
Allahalla güzel yem ama ben düşmem 😂
Yem atacak bi durum yok ki söyledim sadece aynı durumdayım diye
Biraz oranı buranı göster azdır tepki verir sana
Hahaha boş boğaz seni ben meze değilim az çok benim farkındadır güzellik fizik giyiniş
Terbiyesiz boğazım ellerim hariç hiç bir yerim açık saçıl değil ukala seni sen onu bedenini pazarlayanlara söyle abaza
Aranmıyorum yarım akıllı adamı beğendim nasip diyorum üzerine atlamadım sizin gibi
Senin aklın batsın durumumuz iyi ben dilencimiyim hasbam demekki sen hep böyle muamele gördün sevilmedin çıkar sanıyorsun yazık kafana 🚬
Ben senin seviyene inmem inememki insanlara laf atmak için yazma bi konuş ölç ondan sonra sallarsın neyse işine bak seninle konuşulmuyor onu anladım
Benim gibisi geçmemiştir buna adım kadar eminim ama gaddarlar rast gelmiş yapacak bişey yok 😂
Sapık aşkoymuş saftirik
kardeşim anan yesin it 🐕 sende babamını ki mi oldumu 😂😂
Ananı yalat kardeşim
Orsp çocuğu sen yapmışsındır yazma bak yazarsan 🧀 sın
Embesil yazma gt pç ağzımı bozdurma ihtiyat kırk yaşındasın popo
kardeşim kşr köpek erkeğin fhşesi
Anca burada küçük kızlara sapıtırsın orsp kaşr gt
Orsp * sana girsin misliyle
hoslanmio
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, o anları çok iyi bilirim! İnsan anlıyor ama emin olamıyor değil mi? 🙈 Göz teması çok önemli, eğer uzun uzun bakıp gülümsemeyi sürdürüyorsa, bir de sana doğru hafifçe yaklaşıp sohbet etmeye çalışıyorsa kesinlikle ilgisi var! Bir de vücut dili çok şey anlatır, sana dönük mü duruyor hep? 🤔 Bakışları samimi ve sıcaksa kesin bir şeyler var! Sence de öyle değil mi? 😉
Tam tersi için için arzuyla bakıyor ama ben gelince de köşe bucak saklanıyor gibi ve kısık sesli konuşup utangaç cevap veriyor
Ayyy o zaman kesinlikle utangaç! 🥺 Bu da bir tür ilgi göstergesi, çok tatlı! 💕