hoşlandığım çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım ? aynı okuldayız yan sınıftan biri şimdi biz böyle eskiden konusuyoduk selam naber diye bir ara bana gamze sana herşeyi açıklıyıcam senden hoşlanıyorum dedi bende yine şaka yapma dedim sonra gerçekten senden hoşlanıyorum dedi bende of şaka yapmayı kes dedim seni seviyorum sevgilim falan dedi bende dalga geçme artık dedim yine seni seviyorum falan dedi bende şaka yapmaya devam diyosun yanı dedim evet dedi neyse bu bana kimden hoşlandığımı sordu bende söyleyemem dedim sonra yine sordu baya hemde bende cevap vermedim bir ara senden hoşlanıyorum dedim sonra şaka yaptım dedim bence ciddiydin dedi bende hayır dedim daha sonra ben buna selam yazdım bugün sinemada bir selam bile vermedin dedi bende sanki sen çok selam verdin dedim oda sus be sus dedi bende peki iyi akşamlar dedim iyi akşamlar dedi bende kuş muyuz diye mesaj attım oda kimden hoşlanıyosun diye sordu bende senden hoşlanıyorum dedim oda biliyodum dedi bende nerden biliyodun dedim belliydi gibi bişey dedi sen kimi seviyosun dedim sen dedi yine sordum seni dedi sonra şaka yapma dedim sen dedi bak ben ciddiyim insan gibi söylüyorum sende şöyle dedim benden mi hoşlanıyosun yanı dedi bende evet dedim sonra ona sordum oda senden hoşlanıyorum dedi bende dalga geçiyosun dimi dedim evet dedi sonra yine sordum kimseyi sevmiyorum dedi :((
Cevabın nedir?
puuhahahahaha bu ne yaa bak bu şeye benzemiş bir gün kimya dersinden yazilidaydik musa hoca en sert hocasiydi okulun bende bir suru kopya hazirlamistim sinav baslamisti bende kucuk kucuk kagitlar vardi baktigim kagidi on siraya dogru atiodum musa hoca geldi on siraya dogru egildi yerden bisiler topladi sonra bunlar ne hayvan diyip ferhatin kulagini patlatti ferhat hocam benim degil demeye calisioduki arkadan bitanede ben vurup obir kulagini patlattim artik duyamiycagi için bisi anlatamazdi hoca sen niye vuuruon hayvan dedi bende dikkatimin dagildigini izah edince anlayisla karsiladi sinavin sonunda akif herseyi gordugunu ve beni hocaya ispitliyecegini soledi bisiler yapmaliydim dusundum ve kimya dersinde akiften onca musa hocanin yanina giderek hocam akif itraf etti kopya kagitlari onunmus dedim hoca zincirini koparmis bir hayvan edasiyla yerinden kalkti veakifin uzerine dogru kostu akifde ayaga kalkip hocam noluyo derken musa hoca var ggucuyle akifin hayalarina gecirdi bom diye patlama sesi cikti ve akifin yumurtaliklari patladi sonra akif yerden kalkip hocam kopyanin bana ait oldugunu soylerken tam ben araya girip hocam annenize kufur etti dedim musa hoca bir hayvanin en hayvani yerine basilmiscasina hayvanca sesler cikartarak cenesinin altina gecirdi akifin akifin cenesi musa hocanin elindeydi
ve bir gun cografya dersindeyiz bir anda kapi kirildi iceriye musa hoca ayisi girdi bana ddogru hayvani adimlarla geliordu hemen cebimdeki elektro shok aletimi cikarip hayalarina shok verdiim oraciga bayildi cografya hocasi naptin hayvan ddiye bagirdi ben kactiim ve 1 haftadan beri okula gidemiyorum sizce napmaliyim11 Yorumla
En İyi Cevaplar
sımdı sıze soyle cevap verım bu ısın kuralı kıtabı yok sadece hıslerını guven anlarsın. erkekler ıyı rol yapamazlar baktın senı kesıyor dılı sursuyor heyecanlanıyor senı gorunce mutlu oluyo senle konusmaya calısıyo anormal bır sıklıkta tesadufen karsılasıyorsunuz demekkı senı begenmıs.
yalnız lıse caglarıana goturdun benı hıkayen ve muhabbetınız guldurdu benı. cesur olmaıyıdır ılıskılerde. dusuncelerımız hepımızın vardır arkadasım hatan su kı bunları dılıne vuruyorsun saka yapma saka yapma boyle laf oyunları olmaz olmamalı saka yapma de ve cek gıt yanından cocugun akıllı kız boyle yapar cocuk ondan sonra saka sandı der ve sana kadır ınanır cıddıyetıyle gelır ve acık acık soyler sende tamam goruselım dersın deneyelım dersın sonra ılıskınız baslar ve uygun bır zamanda ıtıraf edersın. sen gururuna yenık dusmussun ha dalgaa gecıyorsa dıye. tabı erkekler yapabılır lısede bunu. o yuzden ılk etapta kadınlık gururu geregı bır sey demıcen ne evet ne hayır oyle dersen erkek anlar zaten kadının ne evet ne hayırı evettır cunku10 Yorumla
+1 yılOlay gayet açık sevmiyor işte. Anladigim kadariylada kendine guvenin pek yok. Saka yapma diyip durmussun cocuga. Bosver bundan sonra sakîn hiç sallama yokmuş gibi davran.
01 Yorumla
- 01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
30Cevap
ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ama itiraf etmeye gelince o söylesin yok ben söyleyeyimdiyorsunuz ya boşverin o söylemiş sen söylemiş önemli olan birbirinize karşı neler hissettiğiniz dimi.ama bir gerçek var ikinizde birbirinizi seviyorsunuz sorun itiraf edemiyorsunuz birbirinize
121 Yorumla- +1 yıl
eğer çekiniyorsa sizin yapabileceğiniz biraz cesaret vermek söylemesi için yani bilimyorum da ben çok çekingendim bir türlü bu tür konuşmalara giremezdim aslında kız arkadaşım ama tabi normal olarak vardı ama konu oraya gelirse tıkanıyordum konuşamıyordum arkadaş da benim gibi ise işi zormuş iş burda sana düşer ona cesaret vereceksin nasıl cesaret verebilirsin inan onu bilmiyorum ama konuşun ya nolcak ne kaybedeceksiniz mutlu olmaya bakın bilemiyorum ya bu konularda başarılı olsam zaten kendime
- +1 yıl
dalga geçecek bir konu değil ama tabi sizin ilişkinize bağlı bir durum hani arkadaşlığınızın boyutu ne ölçüde bilmek lazım bazıları için günya şaka oluyor seni akşam götürebilirim diyor düşünsene bir erkek kıza bunu söyleyebiliyor şaka imiş onun gibi değil sanırım sizinki ama iş ciddiye gelince biraz ağırdan alıyor gibi geldi bana tahmin tabi bizimki ama hayırlısı ya biraz zamana bırakın bakalım nolucak
- +1 yıl
ya dün yine sordum kimi seviyosun seni dedi bende güldüm sonra sevindin falan dedi bende şaka yaptığını biliyorum dedim yoo dedi adam akıllı söylemiyo bende korkuyorum şaka yapmasından veya dalga geçmesinden bir kaç kız saydım bunu mu seviyosun diye hayır dedi twitterdaki tweetlerin kime o zaman amk dedim o da belki sana dedi bende güldüm komik mi dedi öyle işte
- +1 yıl
o senin ona karşı duygularından emin olamıyor belki açılmaktan çekiniyor düşünsene iyi arkadaşsınız ya yanlış teperse diye korkuyordur belki yani çok yakın bir arkadaşınla böyle bir konuşma yapsan o da sana ben sana güveniyordum demek bana bu gözle mi baktın diye düşünürse gibi düşünüyor olabilir arkadaşın o yüzden tam açılamıyordur belki işte ama tam emin olamıyoruz keşke herşey daha kolay olsa dimi :-)
- +1 yıl
yani kızlarla konuşması ayran gönüllü olmasını kanıtlamaz ikisene biriyle çıkmışsa hele.bir önerim olacak ama oturun ciddi ciddi konuşun sonuçta sizin hayatınız bu.ama en başından ciddi olduğnuzu anlasın bakalım sonuç ne olacak arkadaşınız ayran gönüllü biri değil yani bugün onla yarın senle düşünmüyor.konuşun ya cidden utanmayı gururu bir tarafa bırakın seninle konuşmak istiyorum diyin bişey kaybetmetsiniz biliyorum bunu söylemek kolay oluyor benim için ama bakıyorum da sizin için en iyisi bugib
- +1 yıl
ilerde pişman olacaksınız bak yaşayın aşkınızı pişman olup yaşayamadıktan sonra ne önemi var dimi ama.konuşun bişey kaybetmezsiniz sizi kıskanıyorsa sürekli sizle ilgileniyorsa bundan daha açık bir işaret olamaz sizi seviyorrrrrr inanın buna seviyor bak onun yerine ben söylüyorum sizi seviyorr
- +1 yıl
gamze ya kulaklarını çeksene onun sana ses çıkaramaz kulak çekmek derken benzetme tabi de.kız bağır çağır sen niye böylesin niye beni üzüyorsun falan de bakalım ne yaptım diyecek panikleyek mi yoksa hiç umrunda olmaycakmı ne diyecek küçük bir afallama yaşarsa doğru yoldasın arkadaşım
çok uzun yazmışsın okumadan başlığına karşın cevap vereyim , çekingen erkek asla belli etmez , sıradan biri sana yakınlaşmaya çalışır , çapkın erkek her türlü belli eder zaten :)
15 Yorumla- +1 yıl
okudum tamamını bokunu çıkarmış affedersin , ben böyle şakaları en son 7. sınıfta yapıyordum , yani bu adam senden hoşlanıyorsa dahi , daha büyümesine çok var benden 6 yıl geride , sana tavsiyem , ben senden gerçekten hoşlanıyordum de , o da hayır derse , sen harbiden arkadaşımın dediği gibi gerizekalıymışsın de , o arkadaşın da ben oluyorm :(
+1 yılKısa ve öz
Bu çocuğun şu an egosu tavan yapmış. Yani;
-Sevilme
-İlgi görme
Gibi şeyleri yakaladığı için şu anda bunun tadını çıkarıyor. Sen umrundasın ama sadece ilgin kadar. İlgini çek, peşinden pek koşacağını zannetmiyorum.
-Net anlam arama
-Kesin bir sonuç arama
Kendini seviyor musun? Evetse eğer kendine olan sevgin lafta olmasın, gerçek anlamda kendini sev ve seni ciddiye alamayacak kadar egosu pişkin birisine hakettiği kadar ol.
cut.03 Yorumla- +1 yıl
Hayır.
Bak sen ilgini göstermeden duramayacak gibisin.
İlgi gösterme
Sorarsa he de hoşlanıyom de dalgayla karışık
Fakat asla bir olumlu cevap gelmesin senden ona yana
ya ikinizde seviyorsunuz.. ne gerek var böyle seviyorum sevmiyorum oyunlarina... :))
111 YorumlaYa gittim senden hoşlanıyorum dedim oda biliyodum dedi bende nerden biliyodun dedim belli ediyodun deid neyse ciddi ol dedi bende sen sanki çok ciddisin dedim kimden hoşlanıyon falan dedi seni seviyorum dedim sonra ben sordum seni dedi bende şaka yapma dedim oda yine sen dedi bende dalga geçme amk dedim yine sen dedi şaka yapıyosun dimi dedim evet dedi :((( bende o öyle diyince sevmiyorum dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle söyliyimm eyer senden hoslanıyorsa bunu anlanın tek yolu seni kıskandını belli etmesi lazım.. Eyer bazı konularda kıskanclık hissedersen hoslanıyordur
119 Yorumla
Cevap sahibiMesele senden hoslanıyor sen bir erkekle konusursun falan sana kücük bir tavır sergılerse ksıkanclık gıbı %100 hoslanıyo ama ilk baslarda bellı olmazda biraz zaman gecınce bellı eder
Cevap sahibikıskanıyodur sanırımm o zaman hoslanıyoo :)
Cevap sahibiÇok seviyorum diye sende inat ediyonn :D inanmıyosan sorma bidaha sende .d
Cevap sahibiAslında erkeklere güvenme cogu seviyorum diyip takılmalık cıkıyolar dikkat et
Cevap sahibiOnu takip et kızlarla cok konusuyomu takılıyomu ordan anlarsın eyer öyle seylerle pek işi yoksa o zaman iyi olabilir
Cevap sahibiolabilir ama o ortamdakı kızlarla nasıl samımı mı
Cevap sahibiArkadaş olmak demek sarmos dolas kanki dost olup öpüşmekmi demek herseyın bı sınırı var
Cevap sahibionlara samımı degılse sana fakrlı davranıyo iş deyişir tabi
Cevap sahibiTamam hoslanıyoo o zaman işte :)
Soru mu sordun hayatını mı anlattn :))) Sadece başları okudum direk cevaplayim , yaştan yaşa ve tecrübesine göre değişir mesela lise yaşlarında seninle muhattap olmak için çevrende bulunan en ince ayrıntıdan yararlanır bu erkek gerçekten hoşlanıyodur , eh ilerledikçe kazanova levelimiz artıyor direk konuşabiliyoruz ama heycan 0 kalıyor )= Mesela ben zamanında hoşlandıgım kız çizdiği bir resmini düşürdü arkasından kilometrelerce yol yürüyüp bir bahane ile resmi vermiştim .p
01 Yorumla
+1 yılBu durum erkekten erkeğe değişir.. Bazıları çok çekinir ya da korkar terslenmekten o yüzden hiç yaklaşmaz belli etmezler. Bazıları yavaştan yaklaşır belli etmeye çalışır. bazıları direk pat diye gelir ben seni begeniyorum vs. konusur.
01 Yorumlaçocuksunuz ya ..
valla sen onu dedin o bunu dedi tekrar sordum tekrar söyledi yazık ömür geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr03 Yorumla
+1 yılBunu dedim onu dedi dedi dedi dedi okumaya üşendim resmen önce bir yazı tarzını düzelt sonra gel bunu dedi şunu dedim ne yapmalıyım diye sor.
01 YorumlaÇocuk senden hoşlanıyomuş, defalarca da söylemiş ama sen anlayamicak kadar salakmışsın. Hiç kusura bakma.
07 Yorumla- 03 Yorumla
Sütünü İç otur dersine Çalış Bu yaşta öğrenme böyle şeyleri
01 Yorumla
+1 yılEskisinden biraz daha sönük davranıyorsa çevresine karşı, çocuğu çok pis reddetmişsin derim :D
01 Yorumla
+1 yılCok cok ozur dilerim ama biz erkekler bu kadar mal.degiliz . Bu cocuk ya seviyo utaniyo ya da sevmiyo makara yapıyo ama emin olmadan bisey yapma
01 Yorumla
+1 yılCocuk gibi oluyoruz kilina zarar veremiyoruz ve cok kiskaniriz . Falan daha cok kendimizi ele vermiyim :))
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)) baska yardumci olabileceğim konu ?
+1 yılben şahsen kızın gözlerinin içine bakarım sonra uzaktan uzaktan kesmeye başlarım hoşlandığım kızlara böyle yaklaşırım yani
09 Yorumla- +1 yıl
adam söyleye söyleye dilinde tüy bitmiş he hoşlanıyo işte
- +1 yıl
bu işin şakası olur mu güzelim çocuk bunalttığın için öyle demiş oyun mu bu ?
- +1 yıl
çocuğa hak verdim şimdi senin gibi severek zaten büyük bir hata yapmış yazık çocuğa üzüldüm seni çocuğu kanser edersin
- +1 yıl
bizim doğamız böyle net cevaplar veremiyoruz işimiz belli olmuyor seviyodur seni rahat ol
Makara gecmıs senle :D belkıde egosunun kurbanı oldu keko
00 Yorumlaçok ilgili oluruz. diğer erkeklerden kıskanırız bu gibi basit şeyler.
02 Yorumla
+1 yılkolundan tutarım öperim direk sonra napıon be slk der ayrılırız hemen
01 Yorumla
+1 yılSacma sacma sorular ya ne bilelim hoslaniyo mu cins misiniz arkadas
02 Yorumla- +1 yıl
ya ölürsem bu riski alamam sorry
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. temkınlı konusurum ılk adımda gozlerın içine bakarım orda her sey yazıyor
00 Yorumla
+1 yılTerslenmeye başlanmadan önce belli etmiştik aslında. O dönem işte.
00 Yorumla
+1 yılbu ne lan recep ivedik senoryasu gibi film olur bundan :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki çok sıktığın için öyle demiş olabilir tekrar sor ama bu sefer ciddi bir şekilde sor kimseyi derse takma zaten dalga geçmiştir seni derse tekrar... Orası sana kalmış *-*
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet arkadaşlar türkiye'nin dünya'daki gururu olan bu kezbana bir alkış... uluslararası kezban.
01 Yorumla
+1 yılbune lennn yaşınız kaç sizin ? :)
08 Yorumla- +1 yıl
15 mi :)
- +1 yıl
sizi gidi haylazlar aşk sizin neyinize len :D
- +1 yıl
geçici şeyleeer
- +1 yıl
Tamam :D
+1 yılsen ben sen ben çocukça bu ney yaaaaa
06 Yorumla- +1 yıl
kafanı böyle şeylerle yorma daha yaşın küçük anlaşılan sevmiyor seni
- +1 yıl
sevmiyorum demiş işte sende tavrını koy ortaya yokmuş gibi davran ne yapcaksında sevse seviyorum seniiiii aşıgım sana derdiiiiiii
- +1 yıl
önemli değil de
+1 yılöfffffffff yaaaa kızım bir anlaşın artık
06 Yorumla- +1 yıl
seviyor seni uzatma sende onu seviyorsun ...bana sevgini ispat et inanayım de çicek aldır snede yanağına bir öpücük kondur olsun bitsin
- +1 yıl
kaç defa söylemişyaa neden zorluyoun çocuğu utanınca şakaya bağlamış ...beni seviyorsan b-bana bir çiçek al de bu kadr basit
- +1 yıl
Dediğimi yap o da inandın sende
+1 yılGidip direkt söylerim
04 YorumlaBirilerine bişeyler söylemek için yarını beklememek lazım yarın için çok geç olabilir onun için gidıp adam gibi söyleyecekşın utansanda cekınsende
Nıye terslesınler medenı ınsan alır karsına olumluda olsa cevabı olumsuzda olsa bı kahve ısmarlayıp soyler kırmadan ıncıtmeden
amuda kalkarlar :D hey Allah'ım yaa
01 YorumlaBakislari,davranslari hareketleri...
01 Yorumla
+1 yılIlkokul talebesi misiniz?
04 Yorumla- +1 yıl
Senden ricam yazdiklarini bir daha oku ve tarafsiz acidan bir dusun.
- +1 yıl
Ablasi sen biraz daha buyu sonra tartisalim bunu.
bu yazıyı ne düsündünde yazdın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hoşlanıyor senden
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılona küçük süprüzler yap <33
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılminik minik <33 jsadhjlkdf
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa seviyor ama tepkini ölçüyor ya da dalga geçiyor
00 Yorumlamala bağlar :D kesin
01 Yorumla
+1 yılSenin için ölüyordur
01 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler