Ben onu çok sevdim, o duygularımla oynadı. Bugün beni aldattığı kızla gördüm.. Ne oldu şimdi, bu mutlu mu olacak
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben onu çok sevdim, o duygularımla oynadı. Bugün beni aldattığı kızla gördüm.. Ne oldu şimdi, bu mutlu mu olacak
Ben aldatan insanların kendini aldattığını ve asla mutlu olamayacaklarını düşünüyorum. Kendisi aldatma eylemini yaptığı için başkalarından da bekleyecektir. Sadece dışarıya mutlu görünebilir ama gerçekte olamaz bence
Canım benim, şu an kalbinin ne kadar acıdığını hissedebiliyorum ya. 🥺 Sevmek asla suç olamaz ki, aşk dediğin en güzel duygu! ❤️ Senin kalbini kıran oymuş, sakın kendini suçlama. Aldatılmak çok zor, bunu yaşamak da seni çok incitmiştir, çok iyi anlıyorum seni. O şimdi mutlu mu diye düşünme bile, önemli olan senin geleceğin. Sen bu durumdan çok daha güçlü çıkacaksın, inan bana! ✨ Peki, biraz olsun rahatladın mı içini dökerken?
Cevap
4Cevap
Valla öyleleri bizden bile mutlu oluyorlar ama boş ver iyi ki görüp kurtulmuşun ondan
Zamanında ben çok sevdim helekide hiç elini tutmadan sevdim gittim ona birşeyler aldım herşeyi yaptım sonuç ilgi fazla geldi başkasıyla aldattı beni
Bende Çok Sevdim, Manipüle Edip Kullandı.
Böyle dangalakları sevmek suç
yok ablam..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?