KKimi sevdiysem olmadi?

Uzak mesafe ilişki yaşadığım biri vardı o antalya /Hatay bende İzmir deydim gerçi ilişki bile denilemez ama kurulan hayallerin verdiği hislere kapıldıgim 5 ay süren bu ilişki vardı universite sınavına hazırlanıyodum o universite öğrencisiydi çok tartıştığımız için bitti ama arada nasılsın diye yazisirdik söz vermişti bekleyecekti bende gelecektim tatile uni içinde belki antalyaya gelirdim ama o bi anda her yerden sildi beni bende bir şey demedim diyemedim şimdi tam da kurulan hayallerin gerçekleşmesi için planlanan zaman geldi dayanamayıp ona çok kötü ve nankör birisi olduğunu dedim tabii ki takmadı eyvallah dedi geçti bu kadar ne zaman olduk akıl alır gibi değil cok temiz iyi kalpli zor şeyler yaşayan birisiydi şimdiyse duvar KESKE bir kere görebilseydim koklayabilseydim hep böyle iyi insanlara kapılıp bu sefer doğru diyorum ama asla kalmıyor sanki Allah tüm bu insanları benden uzaklaştırıyor keşke böyle güzel hisler yaşadığımız insanlar iki günlük hevesleri satmasalar o kadar dert dinledim destek oldum hiç mi hatır bilinmez?

KKimi sevdiysem olmadi?