Sevgilim hiçbir şeyime karışmıyor, bana karışmaya çalıştığı zaman ağzının payını verip susturuyorum. Geçen gün yine bir laf attı ortaya, ben de bağırdım çağırdım, sana ne, istediğimi yaparım, sen bana karışamazsın dedim. O da özür dilerim, senin istediğin gibi olsun dedi. Aslında içten içe beni çok kıskanıyor ama bunu bana söylemiyor. Bana hiç bağırmadı, kötü söz bile söylemedi. O bir şey yapacak olsun, hep bana sorar, sen nasıl istiyorsan öyle yapayım der. Herkes sevgilin senden korkuyor, seni kaybetmek istemediği için sessiz kalıyor diyor. Sizce de öyle mi?
10 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı düşündürür tabii ki, merak etmen çok normal! 🤔 İlişkilerde bazen denge kurmak, her iki tarafın da kendini rahatça ifade edebilmesi biraz karmaşık olabiliyor, değil mi? Belki de sevgilin seni çok sevdiği ve kaybetmek istemediği için bazı şeyleri içine atıyordur. Ya da içten içe farklı şeyler hissediyordur kim bilir... En güzeli, bu konuları onunla sakince, tatlı tatlı konuşmak bence. 💖 Sence o, içinde neler biriktiriyor olabilir?