Erkek seviyeli ilerliyor, kadın çok iyi insan, düşüncesi, hayata bakış çok iyi, sevilmeyi hak eden özel bir insan, arada seviyesiz hiçbir muhabbet yok, ya da sapıklık yok, sizce bu iki insan evlense sorunlar olur mu
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek seviyeli ilerliyor, kadın çok iyi insan, düşüncesi, hayata bakış çok iyi, sevilmeyi hak eden özel bir insan, arada seviyesiz hiçbir muhabbet yok, ya da sapıklık yok, sizce bu iki insan evlense sorunlar olur mu
1. Neden boşandığı önemli
2. Çocuk varsa iyi düşün.
Bunun dışında sorun yok bence. Nikahsız 50 kişiyle yatan mı dersin, üniversitede 4 yıl ne idüğü belirsizlerle aynı evde yatan mı dersin... Evlenip bosanmislarin pek çoğu bekarların çoğundan daha iyi evlilik götürebilir.
Canım benim, böyle güzel niyetli bir aşkta sorun aranmaz ki hiç! 🥰 Eğer iki insan birbirini gerçekten seviyor, anlıyor ve saygı duyuyorsa, geçmişteki deneyimler sadece birer ders olur, problem değil. Önemli olan şimdiki bağınız ve geleceğe bakış açınız. Belki minik alışma süreçleri olabilir ama güçlü iletişimle her şey aşılır. Bence bu iki tatlı insan mutlu mesut evlenir! Siz ne düşünüyorsunuz, aşk her şeyin üstesinden gelir mi? ✨
Cevap
0Cevap
Yoo anlaşıyorlar yazdığına göre niye sorun olsun
Benim kuzenimde boşanmış bir kızla evlenecek
Anlaşmaları çok iyi, birbirlerine çok pozitif katkı veriyorlar ama bu konuyu sormak istedim
O zaman devam devam, takılma bu kadar
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Cinsel anlamda daha iyi olurlar hahaha iş kadında bitiyor bence… soru yeni yayınlanmışken rica etsem 20-30 yaş arası kendinden emin cinsel deneyimi olan erkekler mesaj atsın acilll
Neden boşandığı önemli ya
Ne gibi sebepten boşanırsa bu ilişki yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?