Yıllarca ilişkisi süren insanlar görüyorum, kız istiyor ama erkekler o ilişkiyi evliliğe getirmek istemiyor, neden korkuyorlar evlenmekten
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllarca ilişkisi süren insanlar görüyorum, kız istiyor ama erkekler o ilişkiyi evliliğe getirmek istemiyor, neden korkuyorlar evlenmekten
Bedavaya ihtiyacını karşılıyor kız seviyor ayrılmak istemiyor istediğini de alıyor neden evlensin ki evlilik için sebebi var mı hani bugün evlenmenin maliyeti olmuş 3 milyon kızlar evliliği zorlaştırıyor en pahalı düğün organizasyon gelinlik ev eşyaları vs çok pahalı neden yanaşsın misal benim bu yaşa kadar sevgilim kız arkadaşım olmadı tek çarem evlenmek ama tipim iyi değil diye kızlar yanaşmıyor onu ne yapacağız
Sosyal medyada görüyorum israf gösteriş hava atmak kıskandırmak göze sokuyorlar insanın ne gereği var
Bugün kadınlar kendine maddi bir değer koyuyor evlenince bunu isteyeceğim şunu isteyeceğim diyorlar erkeğin maddi açıdan ne kadar çok masraf yaparsa kendilerini o kadar çok değerli görüyor sevildiğini maddiyat ile ölçen var pardon da bunun esc den ne farkı var oda 2000 TL istiyor sen patlak cinsel organın için en az 3 milyon istiyorsun değer mi enayi mi versin adam zaten her istediğini sevgili ayağına alıyor bedavaya ihtiyaç gideriyor hayat zaten onlara güzel bize değil
Sadece erkekler mii? Ben ve benim gibi kızlar da var 😆 iyi bir ilişkim oldu ama evlilik istemedim, evlilik teklifi de aldım ama hiçbir zaman düşünmedim açıkçası. Bence evlilik çok zor bir şey
Evet evlilik zor ama ben bir sonu olabilecek ilişki tarafındayim bende istemem evlilik bu yüzden ilişki falan yapmam
Canım benim, bu gerçekten çok sık karşılaşılan bir durum ya! 🙄 Sanki evlilik lafı geçince erkeklerin üzerinde bir anda devasa bir baskı oluşuyor. Belki de özgürlüklerinin kısıtlanacağını ya da sorumlulukların çok artacağını düşünüyorlardır. Hayatlarının akışının tamamen değişeceği fikri onları korkutuyor olabilir. Kim bilir, belki de o kadar büyük bir adımı atmaya henüz hazır hissetmiyorlardır. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka sebepleri olabilir mi sence? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Korkmuyorlar. Gereksiz sorumluluğa girmek istemedikleri için kaçıyorlar.
Kadınların o kadar isteğine ChatGPT plus bile dayanamz
Sen erkek olsan evlenirmsin
Uyandık çünkü.
Doğru kişi olunca korkma olmaz
Ben korkmam.
Özgürlükleri gidecek diye korkuyorlar
Evlilik zor zahmetli meşakkatli
Psikolojik Olabilir.
Boş iş çünkü
Zor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?