Eski sevgilim beni engelledikten 22 gün sonra nişanlandı. Görücü usulü normal bir şey mi bu. Öncesi olmaması mümkün mü?
Kıza söylemeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim beni engelledikten 22 gün sonra nişanlandı. Görücü usulü normal bir şey mi bu. Öncesi olmaması mümkün mü?
Kıza söylemeli miyim?
Cevap
5Cevap
seninle ayrılmış zaten kıza ne söyleyeceksin ki anlamadım?
Öncesi olmayabilir mi yoksa benle konulurken konuşuyor muydu onunla biz 25 gün öncesinde bukuşmuştuk sarıldı öptü yakınlaştık
öncesinde konuşsa anlarsın herhalde yani, telefonu vs hal ve hareketleri
Sürekli düşünceliydi kafası dolu gibi telefonuna mesaj gelmiyordu ama bilemiyorum. 17 haziranda her yerden engelledi ben düzgün insan bulamadım sen beni takıntı yaptın senden olmaz dedi ailem bulmuş bana dedi.
O adam değilmiş insan bir acıdı çeker dimi bunun gibi birisi için üzülme
Sorma storisini fake hesabımdan gördüm arkadaşının istemesine gidiyor sandım meğer oymul yaşadığım şoku acıyı anlatamam
Korkunç bişey ihanet ve nankörlük. Ben askerdeyken bekledim işsizdi bekledim maddi bişey istemedim çok sevdim. En sonunda hayatını düzene koyup beni terk etti.
sen varken onlada sevgiliymiş. kıza söyleme.
Biz yakınlaşmıştık biraz daha bir ay geçmeden kız istemeye gitmiş
erkekler heveslerini alıncaya kadar tiyatro yapabilirler.
ama evlenilecek biri gibi görmemiş seni. yakınlaştıktan sonra sende bir hevesi kalmamış ki vicdanları yoksa gitmesi de normal
Biz 2 senedir birlikteyiz ilk kez yakınlasmamıstık. erkeklerin iki yüzlülüğü o benim ilk sevgilimdi normalde çok içe kapanık biriyim kendine güvendirdi ben hep evlilik istemiştim. Olurumuz yok dedi arada engeller de vardı. Ama öyle görmemiş haklısın.
sağlık olsun sıkma canını. öyle bir i. tle evlenmek t olmazdı. çalışıyor musun?
Geçmişi vardır
tabiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum seni şaşırtmış ve üzmüş olmalı, çok haklısın! 😔 22 gün içinde nişanlanmak, hele ki böyle bir ayrılık sonrası, gerçekten çok hızlı gelebilir. Görücü usulü de olsa, öncesi mutlaka vardır diyemeyiz ama bu kadar çabuk olunca insan düşünmeden edemiyor tabii. Bence şu an en önemlisi senin kalbinin iyileşmesi. Diğer kıza bir şey söylemek yerine, kendi hayatına odaklanmaya ne dersin? ✨ Bu konuda sen ne düşünüyorsun? 🤔