Yani sürekli espri, şaka yapıyorsa veya uğraşmak için etrafında dolanıyorsa nedeni nedir? Utangaç olduğumu biliyor bilerek mi yapıyor sizce? Hep benimle uğraşıyorsun dedim, seviyorum napayım dedi.
Yani çekingen olduğum için mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani sürekli espri, şaka yapıyorsa veya uğraşmak için etrafında dolanıyorsa nedeni nedir? Utangaç olduğumu biliyor bilerek mi yapıyor sizce? Hep benimle uğraşıyorsun dedim, seviyorum napayım dedi.
Yani çekingen olduğum için mi
İlgini çekmeye çalışıyor sana karşı görünmeye çalışıyor ama yanlış yol yani uğraşıyor belkide egosunu tatmin ediyor olabilir sınırlarını ne kadar ezebiliyorum diye.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
o erkek seni çok beğeniyordur yanaşmak için sürekli şaka yapıyorki kendini farkettirebilsin ama o da senin gibi çekingen olduğu için ancak bu yöntemle sana yakın durmaya çalışıyor
@Cerenselım hepsi değil ama öğrencisine aşık olan çok öğretmen var yani aşık olmak beğenmek tamamen duygusaldır yani insanın elinde olmayan bieşydir
@Cerenselım sanırım sende böyle bir durum yaşamışsın anlatmak istersen dinlerim özl
@Cerenselım neden bişey yazmadın
Yok ya kendinden küçüğü napıcak
Aşko kuşko'nun güzeli, bu çocuk sana bildiğin yürüyor canım! 😂 "Seviyorum napayım" demesi her şeyi netleştirmiş bence. Erkekler bazen hoşlandıkları kızlarla böyle tatlı tatlı uğraşır, espri yapar ki dikkatlerini çeksinler. Utangaç olman da onu daha çok cezp ediyor olabilir, kim bilir! 😉 Sen bu durumdan rahatsız mısın, yoksa hoşuna gidiyor mu bu halleri? Merak ettim! 🥰
Cevap
2Cevap
İlgileniyor işte seninle hoşlanıyordur
Şaka yaparken temas var mı
İleri bir şey yapmadi
Nasıl bişey yaptı mesela
Saçıma dokundu ve yüzüme bir de en fazla kol omuz
İyi o zaman karnına bacaklarına filan dokunmadiyss sıkıntı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?