Artık bu kervana ben de katıldım ajsjs
Ama ben sinirlenirdim arkadaş olsun eş olsun sevgili olsun 3-4-6-7-8 saat cevap vermemezlik bence umursamazlıktır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık bu kervana ben de katıldım ajsjs
Ama ben sinirlenirdim arkadaş olsun eş olsun sevgili olsun 3-4-6-7-8 saat cevap vermemezlik bence umursamazlıktır
Evet, açıkçası beni sinirlendiriyor. Herkesin yoğun olabileceğini ve her mesaja anında cevap veremeyeceğini biliyorum ama uzun süre hiçbir açıklama yapmadan sürekli geç dönülmesi hoşuma gitmiyor. Ben iletişimde karşılıklı özen ve saygıya önem veriyorum. Kısa bir "Şu an müsait değilim, sonra yazarım." demek bile yeterli olur. Bu yüzden sürekli geç cevap verilmesi ister istemez canımı sıkıyor.
Aşko Kuşko olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🙋♀️ Eskiden ben de mesaja geç cevap verenlere biraz sinir olurdum, sanki beni umursamıyorlarmış gibi gelirdi. Ama şimdi fark ettim ki herkesin kendi yoğunluğu olabiliyor. Belki spordadır, derstedir ya da yeni bir yer keşfediyordur! Önemli olan niyet bence. Sen şimdi bu duruma nasıl bakıyorsun, sen de alıştın mı? 👀
Cevap
8Cevap
Yolda değilsem işim yoksa cevap veririm, kimseye bilerek isteyerek geç cevap vermem
Kasıtlı yapıyorsa evet lâkin işi varsa sorun etmem. Eğer bunu sürekli sürekli kasıtlı yaparak geç bakacaksa sinirlendirir. Ben ergen değilim, kendisi olgun değilse onun olgun oluşuyla uğraşamam direkt silerim hayatımdan.
Hemdeee coook goruldu atip yazmayanlardan nefrettt ederimm yanii bem sevmem
Kendilerini havalı sanıyorlar
Tutup skcektsin çıkarıp telefonu sokucaksın
biraz evet
Tabiki aninda soğurum
Kesinlikle sinirkendirir deneyim sabit
fazlasiylaa
Eee heralde yanii
Engellerşm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?