Ben bazılarını buluyorum yani aga İnternetini açık yani görüyoruz 2 tik olmuş niye telefon elinde değilmiş gibi davranıyorsun ki. Sadece bir arkadaşımdan soğumam. Çünkü gördüğünde cevap vermese bile biliyorum ki telefon yanında ancak ortam uygun değil (biz mesajlaşınca bile uzun konuştuğumuz için). Bu yüzden cevap vermediğini bilirim ve böyle bir konuda tek inandığım insandır. 2 gün önce atarım mesaj veya o bana atar cevabını 2 gün sonra alırım veya ona atarım ama birbirimizden soğuma veya birbirimize kırılma durumları yaşamayız.
Bunu bilerek yapmıyorum kesinlikle ama yoğunluktan vakit ayıramıyorum bildirimen görüp sonra dönerim dediğim mesaja ertesi gün hatta bir kaç gün sonra dönmüşlüğüm vardır çünkü unutuyorum
O kişiyi mesajlaşma bağlamında hayatımdan çıkarıyorum. Yani hayatımda kalsa da acil durumlar harici yazmıyorum. Karşı tarafı yargılamıyorum, işi gücü vardır beni ilgilendirmez tabiki ama insan sinirleniyor ne olursa olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Demek dakikalar içinde cevap vermiyorsa Ya uyuyodur Ya çalışıyordur Ya telefonu kayıp bozuktur Ya unutmustur telefonunu Ya da migreni vardır Ya sevgilisinin yanindadir takmiyodur Ya da sadece sknde değilsindir
Tabikide ama ben fazla umursamiyorum telefon etmek varken ha sadece mesajlar varsa bırak sogumam mümkün değil çünkü o kadar kizarimki telefonu falan çarparım
Yok ya buzullar eriyor ya ondan hepsi. Kutup hayvanları genel olarak açlık çekiyor uzun zamandır. Pandalar da tükenmiyor artık. Çoğalmışlar =) kauai kuşu gitti ona çok üzülüyorum
ben mesaj yazmam ararım, bana mesaj yazana da cevap yazmam arayıp cevap veririm. o yüzden böyle sorunlarım yok 😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
“Sana ilgi duymuyorum, düş yakamdan” mesajını dolaylı yoldan veriyor. Bizim de üstüne düşüp bunaltmamamız lazım. İlgi duymadığımız biri bize yazdığında biz de hemen cevap vermiyoruz yani dürüst olalım 😒
Soğumam sinir olurum çünkü kolay kolay kımseye mesaj yazmam bir işim varsa direk arar söylerim onu dışında mesaj yazıyorsam birine dönüşte beklerim. Ha en az 5 gün sonra cevap verirse bende aynısını yaparım anlayana kadar.
Soğumak ne demek bildiğin “tiskiniyorum” tiskindim de gözünün yaşına bakmam ki zaten o da dünden razıdır bu duruma anasından doğduğuna pişman eder istediğini veririm ona
Eger gercekten isi oldugu icin gec yazilabiliniyor. Ama sinir olunuyor yani ve evet bu mesajlara gec cevap verme olayı her seferinde oluyirsa soguma durumu olabilir.
Hobbit noktayı çok güzel koymuş, acayip soğurum isteğim gider berbat bir durum o yüzden genelde real-time o an ses - görüntü tercihim o yönde Etki verdim mi tepkiyi alıcam arkadaş.
Hayır önem verme derecesini göstermiyor. Eğer flörtüm değilse sevgilim değilse üç gün sonra bile cevap verebilir. Bunu ben de yapıyorum. Yoğun olduğumdan
Hahaha hayır ya flört dönemi uzun sürmüyor çünkü karşımdaki kişiler hemen sevgili olmak istiyorlar sevgili olduktan sonra da bunaltmaya başlıyor kısıtlama başlıyor kıskançlıklar başlıyor ben bunalıyorum ve soguyorum onun için artık sevgili olayları felan bayiyor beni RELAXXX
sogumak devilde korkuyorum acaba benden ayrılmak mı istiyor neden benımle ilgilenmek istemiyor diyorum. ilgisizlik kötü bişey. mesguliyetle alakası olamaz bu konunun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynen aynen fena soğuyorum. Hatta 10 seneyi geçkin arkadaşım var. Adama ne zaman yazsam ya birgün sonra ya da saatler sonra cevap veriyor. En son yazmayı bıraktım o da yazmıyor zaten. Üzücü.
En İyi Cevaplar