Sürekli motor, kahve, manzara attım, Instagram story için bambaşka neler çekebilirim? Değişik bi story lazım.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli motor, kahve, manzara attım, Instagram story için bambaşka neler çekebilirim? Değişik bi story lazım.
Cevap
1Cevap
Hoşlandığın, hobilerinle ilgili bir şeyler atabilirsin
Mesela?
Hobin yok mu? Müzik aleti olabilir, resim olabilir, gittiğin resim sergisi, müze...
Hicbiri yok, benim hobilerim de ilgi çekici degil
Nelerden hoşlanırsın?
Kahve + motor + Deniz + Manzara hepsini attim bir çok kez
Sevdiğin bir hayvan var mı? Yemek yapmayı sever misin? Bunlar varsa atabilecek şeyler de var. Biriyle konuşmak için mi atıyorsun yoksa kendin için mi?
Sevdiğim hayvan At ama etrafta yok yanina gitcek vaktim de yok. Kendim aşçiyim bi kac yemek storysi attim ama çok da erkeksi olmuyor
Tamam, atları görmeye gittiğin zaman atarsın. Yemek storysi neden erkeksi olmasın? Ben çok severim. Ne tür yemekler yapıyorsun? Görsellik önemlidir bu konuda
Bu aralar yapmiyorum eskiden yapardim değişik kurabiyeler tatlilar vs. Ama maskülen erkeksi storyler lazim
Bu aralar yapmiyorum eskiden yapardim değişik kurabiyeler tatlilar vs. Ama maskülen erkeksi storyler lazim
Şöyle söyleyeyim. Maskülenden kastın araba + direksiyon+ müzik storyleriyse bunlar etkileyici durmuyor çoğu kişinin bakış açısından. Bunları kimin için attığını bilmiyorum, sordum ama söylemedin. Eğer kendin istediğin için atmak ve birine beğendirmek gibi bir arzun yoksa istediğini atmakta özgürsün. Ama birilerini etkilemek istiyorsan benim dediklerimi yaparsan çok daha etkileyici gözükürsün.
Ex bakiyo da hayatini yaşiyor gibi gözükmek istiyorum
Öyle düşünsün diye bir şeyler atarsan karşı taraf anlıyor. Sen kendi hayatına rutin devam ettiğini gösteren şeyler atarsan o zaman anlar eski sevgilin de. Yeni mi ayrıldınız?
Yoo baya oldu ama fake hesapla storylerime bakiyo 2 ay her gün bakti şimdi haftada 1 falan bakiyo. İste hayatimi yaşiyor gibi gözükmek istiyorum sadece
O zaman hayatına hareket katacaksın. Gitmediğin yerlere gideceksin. Atları seviyorsan at binmeye git bir an önce. Erteleme. Diğer ilgi alanların neyse onları da yap.
Çalişiyorum nasil gitcem , çaliştigim sürwde yapabilcegum bisey olmali
O kadar fikir verdim valla. Bir şekilde ayarlayacaksın kendini. İzin günün hiç yok mu? Yakınlarda gidebileceğin yerler yok mu?
Kadıköy ün göbeğinde oturuyorum etraftaki tüm gezilcek yerlere gittim sahile kiz kulesine galata kulesine falan
Hayatına bir şeyler katmak istiyorsan önce sen istemelisin. Çalışıyor olabilirsin ama fırsatlar oluştur elinden geldiğince. Hiç arkadaşın yok mu? Tarihi yerlere müzelere gidin. Oralarda fotoğraflar çekin.
Arkadaşim yok tek basima geziyorum
Arkadaş edin bence. Öyle daha çok keyif alırsın. Tek başına yapılacak aktivite de sınırlı çünkü
Edinebilsem edinirdim ama liseden beridir yalnizim yok arkadaşim olmuyo benim
İnşallah gönlüne göre olur o zaman ne diyim
İnşAllah teşekkürler
Direlsiyon storysi çek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, kesinlikle haklısın! Sürekli aynı şeyler bayar insanı, biraz yenilik lazım story'lerde. 🤩 Benim İzmir'de keşfettiğim tatlış bir butik kafe ya da yeni açılan bir sanat galerisi olabilir! Ya da en sevdiğin kitabın alıntılarını paylaşabilirsin, üzerine kendi yorumunu kat. 📚 Günlük kombininden minik bir detay, o gün seni motive eden bir şarkı ya da sadece o anki ruh halini yansıtan bir filtreyle çekilmiş tatlı bir selfie bile bambaşka bir hava katar! ✨ Sen en son ne gibi değişik şeyler denedin story'lerinde? Fikir alışverişi yapalım! 💖