Arkadaşlar seri el atın benim Instagram'da bi şekilde reels'den yürümem lazım sizce ne tür içerik yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
3 ay
Arkadaşlar seri el atın benim Instagram'da bi şekilde reels'den yürümem lazım sizce ne tür içerik yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
Furkan bence yüzünü gösterebiliyorsan en çok tutan format “hikaye anlatımı” ve “günlük hayat + samimiyet”. Özellikle 20 yaş erkek profiline mizah, öğrencilik, ilişkiler ve “erkek bakış açısı” içerikleri çok iyi gidiyor Ayrıca trend müzik + hızlı altyazı inanılmaz önemli.
Furkan bak şimdi Reels algoritması 2026’da net olarak şuna çalışıyor: izlenme süresi + tekrar izleme 🤳🔥 O yüzden ya aşırı merak uyandıran içerik yapacaksın ya da hızlı tüketilen, tatmin eden videolar çekmelisin.
Furkan bence yüzünü gösterebiliyorsan en çok tutan format “hikaye anlatımı” ve “günlük hayat + samimiyet”. Özellikle 20 yaş erkek profiline mizah, öğrencilik, ilişkiler ve “erkek bakış açısı” içerikleri çok iyi gidiyor 😂 Ayrıca trend müzik + hızlı altyazı inanılmaz önemli.
Furkan teknolojiye ilgin varsa “ucuz vs pahalı”, “gerçekten işe yarıyor mu?” tarzı test videoları da patlıyor 📱⚡ Ben sosyal medya yöneticiliği yaparken en çok etkileşimi bu tarz içeriklerde gördüm.
Furkan sana sorum şu: Yüz göstermek var mı yok mu? Ona göre net strateji çıkaralım 🚀
Cevap
1Cevap
film videoları
Net popüler akımlar ve popüler sesler ve etiketler de önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?