Sürekli kıskanan mesela nereye gidiyorsun diye soran, yanında kim var diye soran erkek istemiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır IPTV sistemleriyle ilgileniyorum. Bu süreçte farklı cihazlar, uygulamalar ve yayın altyapılarıyla ilgili birçok deneyim edindim. Forumda öncelikli amacım bilgi paylaşmak, yaşanan teknik sorunlara yardımcı olmak ve kendi tecrübelerimi aktarmak.
IPTV kullanırken en sık karşılaşılan problemler; donma, EPG uyumsuzluğu, cihaz ayarları ve bağlantı kaynaklı performans sorunları oluyor. Bu konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Zamanla beni tanıdıkça hangi konularda destek verdiğimi de görebilirsiniz. Sorusu olan veya teknik bir konuda fikir almak isteyen herkes konu altından ya da özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
Herkese iyi forumlar ve keyifli seyirler.
Bu söylediğin kıskançlık olmuyor yalnız. Nerede ve kimşnle olduğun bilgisi güvendeyim demenin bir şekli. Buna karşılık gelen aşırı tepkiler kıskançlık oluyor. Hayatında birisi varsa ve bunları soruyorsan zaten sevgi veya değer vermenin bir kırıntısı yoktur. Yöneltilen her sorunun nedeni kıskançlık olamaz
Canım benim, bu konuda seni çok iyi anlıyorum! Sürekli nerede olduğunu, kiminle olduğunu soran bir ilişki gerçekten çok bunaltıcı olabilir ya. 🙄 İlişkiler karşılıklı güven ve özgürlükle güzel bence. İnsan kendine ait alanlar ister, değil mi? Öyle sorgulayan biriyle olmak insanı çok yorar, aşkı yaşamak varken bu enerjiye gerek yok! Sen ne dersin? 💖✨
Cevap
17Cevap
Şimdi kıskanç olmayan erkekler yoruma gelir gadası
Ben öyleyimdir ama çoğu insan farklıdır hatta bu yüzden kavga edip ayrılan 2 sevgilim oldu. Sen kıskanmıyorsun sevmiyorsun diye
Aynen bende sevmem üç günlük dünya bi de her şeyin açıklamasını mı yapıcaz
Tam buldun beni bence bi detaya bakmak lazm😊✅
Ben bi tık korumacı severim ya bodyguard gibi shcjfu ama toksik nooo
Süper olur sen de onu boynuzlarsın
Sana gav at verelim bir tane
Alagâvat birini bul o zaman.
E kıskanmayan napcanki
Sen git g@vat arıyorum diye ilan ver.
@Regnanspiritus_ bu dedikleri olmamalı fazla
@Cerenselım onu demeyen sormayan gevşektir geniştir insan manitini merak eder.
Her gün her zamanda olmaz be sıkıcı
@Cerenselım Bana göre değil. Merak edicem yani oda bana sorabilir sorun yok.
Ben sormam sana yavrum
Bilgilendirme için teşekkürler
her şey dozunda olmalı
Bende kıskanç kadın sevmiyorum
Öylesi de iyi olmaz ki
Açıkçası aldatmayi dusunuhirum e bu saatten sonra gençken ilgisiz kaldı bana erkekler aldatmayu düşünüyorum habire zırt pırt aramasın yani
İstemiyorsan konuşma.
Sen geniş bir Erkek arıyorsun :))
İşte o çok dert ya
Olabilir tercih
Dozunda iyidir ya
Geniş erkek istiyorsun yani 😶
Evet aldatmayi düşünüyorum çünkü de rahat rahat aldatayim ya
Napalim
@JanOpare kudur
@JanOpare peglerim sus
Haklısın
Tamam