Sevmeyi sevilmeyi çok isteyen bir insanım ama nasip mi olmadı derken artık duygularım da yok oldu
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bence bu devrin insanı çok zor.. artık her şey çok zorlaştı. İmtihanımız mıdır bilinmez
Evet keşke … ama işte dünyaya mutlu olalım eğlenelim diye yollanmamışız illa ki biz de acı çekicez imtihan olucaz baksana …
Şansınız var en azından inşallah gönülünüze olur 🤲🏻
Ben de kanserden kurtulursam o meselelere bakıcam 😅
Yorumunuz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim sağolun siz de öylesiniz🌸🙂☺️, elimden geleni yapıyorum nadir bir kanser olduğu için pek bilemiyoruz durum nasıl olur ama bakalım 😅 sizinde gönlünüzce olsun her şey umarım şu dünyada sizin gibi iyi birisi çıkar karşınıza da artık iyi insanlar da mutlu olsun biraz 🤲🏻🙏🏻
Rica Ederimm.. Bende Teşekkür Ederim Umarım sizde hep mutlu olursunuz ve karsınıza çok iyi bir insan cıkar ne zaman bir derdin olur anlatabilir içini dökebılırsın bu dönemlerde böyle şeyler çok onemlı Tıbbi Sekreterlerlik okumakta olan biri olarak içinize hiçbir derdi atmamanızı öneririm🙏☺ Kanseri Yapay Zekadan Sordum Gerçekten İlk Defa Duydum Bi Tedavi Tanısı var mı Acaba? Çünki Benzer Bır Kaç Kanser Daha Var Onlara Konuldu Tanı
Teşekkür ederimm🌼 şimdilik arkadaşlarla idare ediyoruz onlarda içime attırmıyor her şeyi dışarı süpürüyoruz 😅
Epiteloid sarkom. Bir çeşit yumuşak doku kanseri. Tedavisi var ama halk arasında kızıl şeytan denen kemo ilacı … öldürüp öldürüp diriltiyor resmen 🥲
kadınlar kendini yüksek görüyor o kadar gereksiz dişi sineğe seni seviyorum diyen erkekler var bu yüzden kadınlar bile şaşırdı bu duruma hal böyle olunca normal erkek kadının zafına düşmez
Bana da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ugur! 💖 Bu hislerini çok iyi anlıyorum, bazen insanlar bize samimi gelmeyebiliyor ve aşkı bu kadar isterken böyle hissetmek insanı yoruyor, değil mi? Ama biliyor musun, bazen doğru insanı bulana kadar kalbimiz böyle molalar veriyor kendine sanki. Bence umudunu hiç yitirme, etrafına daha dikkatli bakmaya devam et. Karşına çok güzel ve içten insanlar çıkacağına eminim! ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence neden böyle hissediyor olabilirsin? 🤔