Linç etmeden okuyun
Ali ve Berke var Ali benim ilkokul ve ortaokul arkadaşımdı sonra biz şehir değiştirdik Berke ise üniversiteden arkadaşım şu an Berke ile aynı iş yerinde çalışıyoruz ama farklı birimlerdeyiz o teknik işlerde çalışıyor ben ise insan kaynaklarındayım
İkisi de benden hoşlandığını söyledi Berke bunu açıkça söyledi ben de kabul etmedim o da bana beklerim fikirler her zaman değişebilir dedi Berke gerçekten çok iyi biri üniversitedeyken bana karşılıksız çok yardım etti bir gün bilgisayarım yoktu ve ertesi güne ödev yetiştirmem gerekiyordu gece yurttan çıkıp yemek söylediğimiz abiye bilgisayarını poşete koydurup bana gönderdi bunun gibi birçok konuda bana yardım etti ve hiçbir zaman karşılık beklemedi
Ali de aynı şekilde çok iyi ve çok beyefendi biri bir gün telefonunu ararken bana özel zil sesi yaptığını fark ettim başkalarını arayınca farklı müzik çalıyordu neden böyle yaptığını sorduğumda telefona çok bakmıyorum acil bir şey olursa sen aradığında hemen fark edeyim diye dedi ayrıca Ali gece 9'a kadar çalışıyor benim mesaim ise 6 gibi bitiyor onların 30 dakikalık molası olunca sürekli koşarak yanıma geliyor ve beni eve bırakıyor istemediğimi söylememe rağmen yine de bunu yapıyor
Ali de Berke de benden hoşlanıyor ama ben ikisine de romantik bir karşılık veremeyeceğimi söyledim ve arama biraz mesafe koydum yine de arkadaş olarak görüşmeye devam ediyoruz çünkü ikisi de benim için gerçekten değerli insanlar sorun şu ki ben kimseye karşı romantik his beslemiyorum aşık olma gibi bir duygum yok beğendiğim bir tip de yok daha çok mantık ilişkisine yakın hissediyorum ama böyle bir durumda ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum
+ İkisine de hep isim ile seslendim arkadaşım dedim hani ilişkiye zorlayacak kişiler de değiller ikisi de çok olgunlar yakınlaşma hiç olmadı asla ikisi de çok iyi kişiler. Hani şimdi demeyin işte onlara ümit verdin vs vermedim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer