Kim ilgi gösterse amacı hep yatak, abi ne oluyor size. Sevgiye emek vermeye, sevdiğine kıyamamaya ne oldu? Ben mi çok eski kafalı kaldım? Göz göze bakışmanın değeri kalmamış, herkes önce yatalım sonra belki aşık olalım derdinde. Bıktıkkk yaaa!
8 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kalmadı demem, varlar ama sesi en çok çıkanlar genelde niyeti en yüzeysel olanlar. Gerçekten seven erkek acele ettirmez, sınırlarına saygı duyar ve sadece yakınlaşmaya değil sana emek verir. Bence eski kafalı değilsin; sevginin tenle başlamasını istememek gayet normal. Yanlış insanların çokluğu, doğru insanların yokluğu anlamına gelmiyor.
Güzel yorum 👍🏻
☺️🙏
Sevgiye değer veren kadın / erkek çokta az olsa vardır
Buradayım ben.
Delikanlı adam az kaldı. Şu sıralar zaten kız veya erkek iyi olan herkes hemencecik evlendi, geriye kalanlar da ya şanssızlar ya da kalitesizler diye düşünmeye başladım. Karşıma düzgün insan çıkmıyor çünkü. İlişkide kimse çaba sarfetmiyor. Herkes istiyor ki karşı taraf yazsın, buluşmaya davet etsin, hesap ödesin, gezdirsin, ilk adımları hep o atsın elini tutsun öpsün vb. İşin komiği erkekler de böyle olmuş herkes o kadar prenses ki erkekler bile erkeklere trip atar hale gelmiş. Sevgilim olsa bile trip sınırım var, tanımadığım adam bana trip atmaya çalışıyor. Çok da tın birader git karına zırla.
Maalesef katılıyorum, herkes 15 yaşında ergen tribinde, ego tatmini peşinde…
Sen ne emek veriyorsun da ne emek bekliyorsun karşı taraftan... Kadınlar çok alıştı sırf kadınlar diye sadece almay ve sadece almaya... Vermek aklına bile gelmiyor , alabilmesi için... Reel da %95 sap evde kalmış kızlar sosyal medya IG, tiktokthreads gibi sanal platformlarında sahte ilgilerle dmlerle ve takipçilerle ego kasıyorlar... Gerçek hayatta surtukten başka bir şey değiller çünkü bunu onlarda bildiği için kendilerini uyuşturmaya beleş ilgi ve takipçi kasıyorlar... 10-15 yıl sonra patır patır intahar edicek çoğu sosyal medya gurusu kadınlar. Çünkü gençliğini sap ve kendini kandırırak geçirdiği gerçeği yüzlerine vurulucak fiziksel güzelliğini alınca doğa geri. Acı gerçeklerle yüzleşemiyicekler.
Cevabın başı ile sonu çok ayrı noktalarda ama ben yine de “sen ne emek veriyorsun da ne emek bekliyorsun karşı taraftan?” Kısmına cevap vermek isterim. Canım ablam emek kısmına geçemiyoruz 2. Günden yatmak istenince hani, o konuda da emek veremiyoruz ya kamu malı olmadığımız içiz. Sen istersen konu başlığını bir daha oku. Saygılarımla…
Hemcinslerime sesleniyorum iyi adamların sayısı az değil çok var. Sadece biz şans vermiyoruz. Allah her şeyi tek bir kişiye vermiyor. Parası olacak, boyu uzun olacak, kaslı olacak, yakışıklı olacak en son listenin dibinde sıra kalırsa iyi bir insan olsun diyoruz. Bu listedekileri 10 adam toplasak bulamayız. İyi bir insan olsun, çalışmayı sevsin kafanız uyuşsun, empati yapabilen biri olsun, büyük bir kusuru olmadığı sürece ömür boyu gider.
Bu senin sorunun o dediğin adamlar hala var sen diğerlerini çekiyorsun ya da öyle ortamlarda çok bulunuyorsun git köye ya da islam kültürüne bağlı insanların arasına orada adam cumaya gider 5 vakit namazını kılar iş ve ev yapar ne alkolu ne sigarası var karısı ve çocuklarına iyi bir hayat vermek için eşşek gibi çalışır ne yorulur ne dinlenir bende dahil benim gibi çok erkek var ama siz o insanlardan kaçıp şehir çocuklarını seçtiğiniz için bulamıyorsunuz. Mantık olarak bulmanız da imkansıza yakın oldu artık ya dinine bağlı birini beğenip evleniceksin ya da kşrlarla masada oturmaya devam ediceksin
Sanal dünyaya bakarsak durum içler acısı gerçekten haklısınız. Çok şükür ki yakın çevremdekiler delikanlı onların da bahtı açık olsun temiz insanlarla denk gelsinler inşaallah😌
Sanalda herkes klavye delikanlısı zaten.
abla o kadar haklısın ki insanlar cinselliği aşka neden şart görüyor anlamıyorum dokunmayı geç bakmaya kıyamam kalbimle severim sevdikten sonra insan göremeden bile sever sesini bile duymasa da sever araya ne girerse girsin ama işte böyle sevecek sevgi anlayışı ortak olan insanlar birbirine denk gelmiyor
Kimse artık kimseye emek vermek istemiyor. Cinsiyetle alakası yok. Al verdikte noldu kısa süre önce ne değişti hiç.
Çok doğru söylemişsin herkesin amacı bel altı olmuş duyguların değeri kalmamış var ama amaç farklılaşmış sevğinin degerini kimse bilmiyor
Kızlar çıplak gibi açılırsa erkekler için de sevginin değil seksin önü açılır kusura bakmayın bizden sevgi görmek isteyen edepli ahlaklı namuslu olsun önce.
Bu zihniyetle sen misin edepli namuslu?
haha. 10 gün önce ilişkim bitti. canımdan çok, kalbimin en deririnden seviyordum ve güveniyordum ona. onunda beni sevdiğini sanıyordum ama gel gör ki arkamdan arkadaşlarıyla bana sövüp sayması, bana yalanlar söylemesi, doğrusunu söylediğim konularda yalancı damgası + küfür yemem cabası. öğrendikten sonra bağırıp çağırınca suçlu ben oldum ve ayrıldı 😄 ne oldu verdiğim sevgiye çabaya? koca bir hiç. size değmez. 27 yaşındayım siz kızlara değer meğer verilmez
Siz de cok iyi biliyorsunuz kim daha efendi kim daha p*ç , yok anlamıyoruz demeyin. Dünyanın en geri kafalı insanı bile anlar kim iyi kim kötü. Yalnızca sizin işinize gelmiyor o kadar, çünkü canınızın cektigini yapıp sonrasında mağduru oynamak kolay geliyor.
Delikanlı adamlar var da sız gidip nerde şerefsiz kardeşim varsa değer veriyorsunuz delikanlı adam begenmıyorsunuz sonra adam gibi adam arıyorsunuz
Devir tersine dönmüş, önceden kızlar kaşar olduğunu saklardı, şimdi erkekler o. rspu olduğunu saklıyor, dışarıdan bakıyorsun anlamak mümkün değil, içinden bir ses bir şeyler yanlış diyor ama ispat yok. Devir kötü kuruntu yapıyorum diyorsun sonra bi noktada ayyuka çıkıyor tabi. Cevap ne erkek adamız. Kardeş Allah vergisi erkekliğin var o tamam da adamlık kelimesi bu kadar ayağa düşmedi daha deyip çekip gidiyoruz…
Herkes için geçerli değil
Yerden göğe kadar haklısın benim hem cinslerim yatak derdinde senin hem cinslerinde para derdinde artık bu olay böyle oldu maalesef
Doğru.
Onlar çanakkale de yüzde sekseni vefat etti kalan yüzde yirminin 15 ı asimile oldu yüzde beşde işte denk gelirsen
Delikanlı adamlar niye size baksın ki? Bunu söyleyen kadınlarda hep problem oluyor.
“Bunu söyleyen kadınlarda hep problem oluyor.” Cümlesindeki “bunu” kastını açmanı rica edeceğim. Zira ben ettiğim sitemde delikanlılığa aykırı bir şey görmüyorum?
Sen yatmak istemeyeni değil, ulaşamadığın erkeğin sana bakmasini istiyorsun.
Beni hiç tanımadan direk yargıya varmışsın ama problem değil, herkes ne gördüyse onu yansıtıyor sonuçta. Dediğin gib olsun 😉
Tanımıyorum ama cümleler tanıdık ya. Sevme potansiyeli olan kızlar buluyor sevecegi adamı. Ağlayanlarda hep problem oluyor. Kadın için demiyorum sosyal medyada ağlayan erkekler de buna dahil. Ben de buna dahilim hepimiz dahiliz
Artık kalmadı...
Haklısın ama artık erkeklerde uğraşmaya değer görmüyor.. sorun bu işte
Delikanlı değilim ama sevgiye emeğimiz vardır
herkesin birbirine tamamen yarar ilişkisi ile baktığı bir dünya, aşırı bencilleştik, herkres haz peşinde
Simdikiler narkotik başkanı gibi (yat yere yat yere)
Merhaba,
Ben artımla eksimle tanışmaya talibim. Buyur sen de istiyorsan tanışalım.
Sütten ağızları yandıkları için yoğurdu üfleyerek yiyorlar.
Hmm belki de.
Kalmadı
Artık yoklar en adam gibi görüneni bile adiii
Ben buradayım da, hanım kızlar maalesef kalmadı...
Madalyonun diğer yüzü de temiz değil tabii, ilişkiler kısır döngüye bu yüzden girdi sanırım. Kim daha karaktersiz, merhametsiz, şerefsiz olacak yarışı var piyasada resmen.
Bu sözüm düzgün erkek kalmadı diyen hanımefendilere idi aslında, maalesef öyle bir durum var, kimse kendi kapısının önündeki pisliği söylemiyor.
Kalmadı ne gezer, bekleme boşuna
Kalmamış 15 dk da teyitlendi şu an 🤝
Günaydın☺️
Ay sen yorum yapan tek kadınsııın, günaydın kuşumm ☺️
Gerçek bu çünkü hayatım. Gerçekler acıdır acıtır😉 dikkat et
yani arada tek tük çıakrda denk getirebilirsen :)
Samanlıkta iğne arayamayacağım, allah herkesi kendi meşrebinden insanla imtihan etsin.
:) amin amin
Artık tek amaç yatak sevgi sözde kaldı
Böyle olmayaydı iyiydi…
Evet ama artık zaman bozuldu
Delikanlı kadına delikanlı adam
Delikanlı adamları üzdünüz ve yok saydınız zamanında , onlarda kabuğuna çekildi
Delikanlı adamız buradayız bitmedik tükenmedik
Ayy cok haklisinnn cidden öyle bu arada
Yorumdakiler de zerre kadar inandırıcı gelmiyor.
Hiç sorma.. problem de bu zaten, toplumca öyle bir ahlaki çöküş yaşıyoruz ki kimsenin kimseye güveni kalmadı.
Size hiç denk gelmemiş
Date olayından çok uzak kalmışım, uzun ilişki yaşayanlar anlar beni.. ilişkisi olanlara sesleniyorum bitirmeyin tekrar adam akıllı ilişki kurmak çok zor şu an…
Ne kadar sürdü ve ne zaman bitti iliskiniz
7 yıl sürdü 1 yıl önce bitti. 1 yıldır şoktayım ne oldu piyasaya böyle!
Fazlasıyla uzun bir ilişkiniz olmuş 7 yılda dışarıya kapalı olduğunuz için goremediniz tabi cok çok çok seu değişti maalesef ki ama 1 yıl önce bitmiş alışmışsinizdir
Ay yok ben bu sisteme alışamam, şerefsizlere meze olacağıma, şerefimle bekar kalırım. Adam kalmamış artık..
Sana aşağıda bana mesaj at diyen adamlara mesaj atma sakın
Attım, seni kim üzdü diyor 😅 konuyu anlamamış sanırım.
Hahahahaha bunu neden yapıyorsun nedennnn
Ona mesaj atıp beni geri takip etmedinn
Arkadaş sisteme yabancıyım 😂 ne yazacak bakalım dedim 🤷🏻♀️ geri takip ederiz kardak krizi olmasın şimdi 😂
Abazalar onlar
İnsanlar ilişkilere skor tablosu olarak bakıyor. Vallahi çok yazık. Nuri alço bile bir çaba gösteriyordu mevzu abazalıksa. Ne b. ktan bir devir bu!
Maalesef lanet devir. Kullan at kafasında herkes
Çok var
Çok var gel
Kabugumuza çekildik
evde kaldılar
Mesaj kutun kapalı?
Özel mi konuşacağız 😂 yeni açtım hesabı, nasıl açılıp kapanıyor bilmiyorum.
Kalmadı
Kaldı da bakan yok
Aşk karın doyurmaz
Ne alaka şimdi.