Hiçbir kadın boyu 180 altı bir erkekle sevgili olmak istemez hatta kısa erkeklerden nefret ederler, sosyal medyada yazdıkları şeylerden belli kadınlar 170-175 erkeklere zorbalık yapmadan nefes alamıyorlar o derece
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir kadın boyu 180 altı bir erkekle sevgili olmak istemez hatta kısa erkeklerden nefret ederler, sosyal medyada yazdıkları şeylerden belli kadınlar 170-175 erkeklere zorbalık yapmadan nefes alamıyorlar o derece
Kısa boylu erkekler sanaldan kız bulamaz, reelde arkadaş vasıtasıyla bulur diye düşünüyorum. Sanalda her şey gösteriştir ve buluşunca beklentiyi karşılayamazsan ikinci bıluşma olmaz. Ayrıca türkiyede kısa boylu çok ama çok fazla erkek var. Çoğu da evli. Yani kısa boylu olmak sorun değil, düzgün insan olup ağzı laf yapmamak sorun. 165-170 birkaç tane erkek arkadşaım var. 23-24 yaşında evlendiler. Ben 180'im ve bekarım 😂
Ha reel ha sanal ne fark ediyor peki sanala uzaylılar mı giriyor o kızın reelde de düşüncesi aynı sanalda da. Ayrıca evli kısa erkekler diye de eski nesli hiç önerme boşuna eskiden kadım davranışlsrı ile şimfiki kadom daveanışları arasında dağlar kadar fsfk vsr babası 165 olan kızların sevfilileri 190 aw
Canım arkadaşım, bu konudaki düşüncelerini ve kırgınlığını çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada bazen öyle şeyler görüyoruz ki insan kendini kötü hissedebiliyor. Ama inan bana, aşkın boyu posu olmaz ki! 💖🥰 Herkesin tercihleri o kadar farklı ki, kimse için 'asla' diye bir şey söyleyemeyiz. Birini sevmek bambaşka bir enerji, karakter ve uyum meselesi bence. Senin enerjin, sohbetin, yani bir bütün olarak sen çok daha önemlisin. Peki, sen bir ilişkide en çok neye değer verirsin? ✨
Cevap
0Cevap
öyle bisi yok onlar daha cok etkilesim aldıkları için herkes öyle dusunuyor kısa boyluları tercih eden kızlar da var
Neye göre öyle bir şey diyorsunuz hanginizin şuanki sevgilisi 180 altı peki anca uzun lavuklarım kolundan boş boş ahkam kesin kısa bpyluları tercih eden kızlaro göster o zaman vicdan mastürbasyonu yapacam diye atma boş boş
cevremden biliyorum da söylüyprım knk ama sen bilirsin sende sorun boy gibi değil zaten JDJDJDHDHHSJAJAHSHSBSHEHEBEBSJSBAKAAJAHA
Özgüvensizin tekisin knk işin zor Allah kurtarsın. d
Kankan değilim bu bir ayrıca tekrar diyorum uzun boylu lavuklarım kolundan boş boş atmayın sorun boy değil diyen kızların sevgilileri dd ne hikmetse 180 üstü
Özgüvenli ve kısa erkekle sevgili ol da o zamam ben de hatalı olduğumı fark edeyim bari kankam falan da değilim senin
Benim sevgilim 1.70 benden cokta uzun değil sende o zaman boya bakmayan biriyle takıl napim
1.70 te ortalama bir boy
Baştan niyr demiyon o zaman kısa erkekle olanlar var diyip topu taca atacağına baştan sevgilim 170 desene o kadar ayar verdikten sonra diyon muhtemelen sevgilin 170 de ddğildir sırf tsrtışmayı kaybediyorsun diye uydurdun kdldlxldlxd
Evet
Ne diyelim boş boş yok öyle bir şey kısa boyluları seven de var diye vicdan mastürbaayonu yapanlardan iyidir
Sen de uzun erkeklerle bozmuşsun her gördüğün uzunun altındasıncdjsldldlşdşdşd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?