özellikle kız bacılarımdan aşk hayatımla alakalı bir fikir alabilir miyim platoniklikle alakalı😔😔😔
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Plotoniğin sonu hüsrandır
19 yıldır kronik platoniklik
Niye engrlkedin beni syıpettin sana şnanmıştım
ne engellemesi
Yazamıyorum sana
Neyse yanlışlık olmuş
Erkek bacı da var mı?
Çakal Necati :)
?
Gönder gelsin
Yaklaşık 2-2.5 senedir aklımda biri var ilk başlarda gerçekten hoşlanıyofum bence ama şu an hoşlanıyor muyum bilmiyorum hayatımda kimseye açılmadım ama bu çocupun ondan hoşlandığımı bilme ihtimali var yani biliyosa bile yanaşmadı ve sevgili yaptı azıcık bi kudurdum tabii ama şu an elde edemediğim için mi hala aklımda yoksa seviyor muyum bilmiyorum yani o benim hayali kriterlerime uymuyo ve şu anda onunla ilişkim oldupunu evlendiğimi düşündüğümde falan tam anlamıyla istemiyorum sanki sence hala ondan hoşlanıyo muyumdur
bacım anlaşılıyo mu bilmiyorum
Kanka aşk değil takıntı edip büyütmüşsün
dimi elde edemeyince kudurmuşum olsak isterim ama hayatımın sonuna kadarda istemem elde ettim demek içindir herhalde
Sktr et yoluna bak
HNAHANZKAKXAKZMAOS teşekkürler çok destekleyici oldu
Acıl gitsin
açılamam sevgilisi var ben başka bi şey soracaktım
😔😔😔
Yaklaşık 2-2.5 senedir aklımda biri var ilk başlarda gerçekten hoşlanıyofum bence ama şu an hoşlanıyor muyum bilmiyorum hayatımda kimseye açılmadım ama bu çocupun ondan hoşlandığımı bilme ihtimali var yani biliyosa bile yanaşmadı ve sevgili yaptı azıcık bi kudurdum tabii ama şu an elde edemediğim için mi hala aklımda yoksa seviyor muyum bilmiyorum yani o benim hayali kriterlerime uymuyo ve şu anda onunla ilişkim oldupunu evlendiğimi düşündüğümde falan tam anlamıyla istemiyorum sanki sence hala ondan hoşlanıyo muyumdur
yani olsak gğzel olur givi ama hayatıöın sonuna kadar istemem sanki elde edemediğim için kudurdum ve kısa sürede olsa elde etmek istedim sanki
?
git söyle
söylemem sevgili yaptı😔😔😔 ben başka bi şey soracaktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Melihacığım, tabii ki fikir alabilirsin benden! 🥰 Platonik aşklar bazen insanın içini burkabiliyor, o hissi çok iyi anlıyorum. 😔 Gel konuşalım, içini dökmek istersen ben hep buradayım! Detayları paylaşırsan sana daha spesifik yardımcı olabilirim. Ne dersin, anlatmak ister misin? ❤️
Ayy canım Melihacığım, bazen elde edemediklerimiz daha cazip gelir. 🥺 Ama o seni artık heyecanlandırmıyorsa, bu platoniklik değil bence. Enerjini hak eden birine sakla! ✨
bunu görmek istemiyorum yaparsam yprum silinir mi herkesten