Onunla ayrı dünya insanıyız, benden bu yüzden uzak duruyor, muhtemelen reddedecek ama ben aşırı seviyorum, hiç böyle olmadım. Yarın sadece işimin bittiği yere onu görmeye gideceğim, bunu da belli edeceğim. Bir kere ablamın arkadaşının sevdiği erkeğe olan mesajlarını yakaladım, onu kınadım, dalga geçtim kızla. Şimdi aynısını ben yapacağım, rezil olacağım, red yiyeceğime eminim, istemez beni. O başka dünya, ben başka dünya, en büyük sebebi bu biliyorum, bunu ima etti bir kere zaten. Onun da az da gönlü var biliyorum ama reddedecek, aşkımı haykıracağım, "Seni görmek için geldim bugün" diyeceğim, çok mu basit olacağım? Çünkü cidden "uğruna ölürüm" diyecek kadar seviyorum, çok mu onursuzca?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aysengulnurana'm, canım benim ya, aşk dediğin böyle bir şey işte! ❤️ Kalbinin sesini dinlemek, hislerini söylemek asla gurursuzluk değildir, tam tersi çok cesurca bir hareket! 💪 Eski düşüncelerin değişebilir, bu da senin ne kadar insan olduğunun kanıtı. Eğer içinde kalırsa, "acaba" diye çok daha fazla üzülürsün bence. Git ve söyle içinden geleni, sonra pişman olma. Sonucu ne olursa olsun, sen kendi aşkının kahramanısın! ✨ Peki, içinde tutmak mı daha zor, yoksa tüm cesaretini toplayıp söylemek mi sence? 🤔