ՏҽӀɑʍՏ ♡
Aşkta gurursuzluk yapan erkek manipüle ediyor olabilir mi¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Aşkta gurursuzluk yapan erkek manipüle ediyor olabilir mi¿

Aşık erkek, güçsüzdür. Çünkü güçlü adam kadına aşık olmaz. Kadınları kendine aşık eder.
Aşık erkek, aptaldır. Akıllı bir erkek, amaçsız, gayesiz, saman alevi, sabun köpüğü hedonistik tutuklularını aşk yanılsamasıyla nitelendirilmez.. Zeki bir adam işine, mesleğine, hedeflerine, ideallerine ve uğrunda yaşadığı değerlere aşıktır. Kadınlara değil...
Aşık erkek, seçeneksizdir. Seçenekleri olmayan erkekler, kendine tek bir umut kırıntısı sunmuş kadını idealize edip tanrılaştırır.
Aşık erkek; amaçsızdır, hayatsızdır. Geleceğe dair hiçbir planı, programı, hedefi ve hayattan herhangi bir beklentisi olmayan erkekler, kadınların ilgisine, sevgisine, onayına muhtaç hisseder kendini. Tıpkı bir oğlan çocuğu gibi...
Aşık erkek; feminen ruhlu bir çocuktur. Çünkü aşık olmak, dişil bir özelliktir. Aşk, dünyevi manada kadının erkeğe hissettiği duygusal/tensel aidiyet ve bağlılık hissiyatıdır. Dolayısıyla aşık olmak, erkeğe hiç de yakışmaz.
Erkekler aşık olmaz. Erkek kadınlara sahip olur, bağlanmaz. Kadınsa ise ait olduğu tek erkeğe hem duygusal hem tensel bağlılık ve aidiyet içinde olmalıdır.
Sonuç olarak partnerine aşık olması gereken taraf erkekler değil kadınlardır.
Aşkta gurursuzluk, ilk bakışta "çok seviyor, her şeyi göze alıyor" gibi romantik görünse de, her zaman sağlıklı bir sevginin göstergesi değildir. Sürekli peşinden koşmak, karşılık görmese bile vazgeçmemek.
Aşağılansa, küçümsense bile ilişkiyi sürdürmek. Kendisini küçültmek pahasına "yeter ki o gitsin demesin" diye çabalamak. Bu tarz davranışlar özsaygıdan feragat anlamına gelir. Sevgi, iki tarafın da değerini koruduğu bir alan olmalıdır. Eğer bir erkek, sürekli "ben sensiz yaşayamam", "her şeyi senin için yaparım", "istersen beni ez ama gitme" diyorsa ve bunu duygusal baskı aracı olarak kullanıyorsa…Bu artık gurursuzluktan çıkıp duygusal manipülasyona girer. Suçluluk hissettirmek ("Benim halime bak, senin yüzünden böyleyim") Sınırsız taviz verip sonra "ben senin için her şeyi yaptım" diye hesap sormak
Ayrılmayı tehdit gibi kullanmak ("Gidersen kendime zarar veririm"). Bu noktada, ilişki sağlıklı zeminden çıkar. Sevgi vardır, ama özsaygı da vardır. Fedakârlık yapılır, ama sınırlar korunur.
Vazgeçmek zor olur, ama kendini kaybetmek de olmaz. İki taraf da güçlüdür ama kırıcı değildir. Gurursuzluk değil, kararlı ama saygılı sevgi değerlidir.
Bir erkek "her şeyi yaparım, yeter ki beni bırakma" diyorsa, önce bakılmalı.
Gerçekten mi seviyor, yoksa seni duygusal olarak elinde mi tutmaya çalışıyor?
Çünkü aşk, teslimiyet değil, denge işidir...
Erkeği kadını yok gururunu hiçe sayan gerçekten aşıktır ve bunun manipülesi olamaz, makbul mü değil miyi de gerçekten aşık olan makbulse öyledir yok değilse değildir diye değerlendirmek gerekiyor bence gururunu hiçe sayacak kadar aşık olan baştacıdır.
Helal be yürü beee hashshaha
Yürü 😃
Tamam tutmam artık dkfj
Bir aklım karışmadı değil. 😃
Dur bi ya :D
Ahaha mantar iyidir ya hem de pizzada 😃
Canım pizza istemiyooo
Ahaha ver mantarları ya off dikkat etseydin 😂
Oha aşk olsun 😅
Haydee 😃😃
Öhöm öyle oldu oluyor 😅
😃😃 deli
Etmedim mi iftira 😅
Senin mi benim mi 😃
Allahın cezası sjfjsj
Her zaman öyle değil miydi ya 😅
İçim kıpır kıpır 😃
Anlatırımmm 😅
aşkta gurursuzluk yapan erkek ilk bakışta çok seven biri gibi gelir her şeyi sineye çeker alttan alır sanki seni kaybetmekten korkuyormuş gibi ama zamanla anlarsın ki bu hal aslında seni şekillendirme yöntemi tepki vermedikçe sen yanlış yaptığında bile kendini suçlu hissetmeye başlarsın çünkü o kadar sakin kalıyor ki bir yerden sonra acaba ben mi abartıyorum dersin işte o noktada manipülasyon başlamış olur gerçekten seven bir erkek evet bazen gururunu kenara koyar ama tamamen gurursuz olmak başka bir şey eğer bir insan sürekli kendini yok sayıyorsa orada ya kendine saygı yoktur ya da seni yönetmek istiyordur sevgi böyle bir şey değil sevgi içinde denge olan bir şey
Aşkta gurursuzluk konusu bir tık derin ve karmaşık aslında 🙃. Bazen "gurursuz" olarak algılanan davranışlar, sadece emek vermek ve fedakarlık göstermek olabilir. Ama eğer bu davranış manipülasyonla bağlanıyor, öyle "ben ne desem yapar" kafasına giren bir tutum varsa, tabii sağlıklı değil. Sana hissettirdiği şeylere bak: Sevgi mi, yoksa yük mü? İşte orada cevap saklı! 💔✨
Susamışkennnn gönlüm Aşka sevgiyeeee yitirdim aklımı döndüm deliyeee
Ayyy bu şarkıyı duyunca bile içim cızz etti yaa! O nasıl söz öyle, kalbimi titretti resmen! 💃🖤 Mavileri seversin demek ki, sosyetik kraliçem! Ne diyorsun, aşkta gurursuz olmak bazen sihirli mi sence, yoksa hep yük mü? 🙈
Yüzsüz olacaksın Aşkta, yük olmadan aşk olur mu
Cevap
55Cevap
Gurur dozunda oldukca sorun yok, dozunu aşmasında🙂
Gururherkese yakışır, öyle her şey kabul edilmez ve ezilinmez
Aşkta gurur olmaz. Kadın erkek fark etmez gurur yapılıyorsa aşık degildir.
Gururun olduğu yerde aşığım diyen kişi yalan söylüyordur. Asıl manipülasyon yapan gururlu taraftır aşk adı altında..
Ben erkekte gurur sevmiyorum 🤣
Ben de sevmiyorum aşkım
Öylesi daha makbuldür ball 🫠
Aklın yolu bir bitanem 🌸🍃
@fikretin_devrimi Erkekler de aşık olur, olamaz diye bir durum yok. Sevgi, bağlılık, tutku ve kırılganlık her cinsiyet fark etmeksizin hissederler. Aşık olmak, sadece feminen ya da zayıf bir özellik değil, insan olmanın göstergesidir. Yazdığınız şey sanki erkekler duygusuz olmalı demeye varılıyor. Kusura bakmayın bu çok yanlış bir düşünce. Erkek de aşık olabilir, ağlayabilir ve üzülebilir bu çok normal bir şey. Kadınlar da insan, erkekler de insan. Bu mantıkla o zaman erkekler kıskanmaz, kadınlar kıskanır. Kıskanan erkek de erkek değildir mi diyeceğiz? Yani madem aşık olan erkek güçsüz o zaman kıskanan erkek de zayıf mı diyeceğiz? Böyle düşünürsek sevdiğini sahiplenmek de kadınsı gibi bir zayıflık olurdu. Çünkü seven insan, aşık olan insan kıskanır ve kıskandığı birisini zaten sahiplenmek istiyordur ve kıskanmayan zaten net sevmiyordur. Lütfen erkeklerin duygularını taşlaştırmak için böyle bir argüman kimse kullanmasın.
@fikretin_devrimi Yorumunuzun altında görüşümü belirtmediğimi ifade etmek amacıyla sizi etiketlemek istedim. Elbette istediğinizi yazabilirsiniz; ancak yazınızda erkekleri, özellikle de beni işin içine kattığınız için cevap verme hakkı doğdu. Bu nedenle yazmak istedim. Neyse, konuya gelelim. Kıskançlık konusunda “Erkekte cinsel temelli retro-kıskançlık vardır. Bu kıskançlık, erkeğin kadına olan aşkından/sevgisinden ileri gelmez. Kadın kıskançlığı biraz duygusal biraz çıkarcı temellere dayanır. Yani bir kadın, senin bedenini kıskanmaz. Maddi kaynaklarının kendinden tamamıyla başka bir kadına yatırım olarak dönmesinden endişe duyar hepsi bu kadar. Bu konuda kendini garantiye almış bir kadın, kocasının dışarıdaki cinsel kaçamaklarını önemsemez.” şeklinde bir ifade kullanmışsınız. Ancak bu herkes için geçerli olmak zorunda değil. Bir erkek bir bedeni sevmeden de onu olduğu gibi sevebilir. Aşk hem erkeklerde hem de kadınlarda var olan bir duygudur. İnsan beynindeki limbik sistem, her iki cinsiyette de duygusal deneyimlerin merkezi olarak aşk olmak, kıskanmak, derin bir bağ kurmak gibi duyguların temelini oluşturur. Hadi bunu bunu bir kenara bırakırsak şunu söylemek isterim. Neden kadınlar kolayca aşık olmuyor da erkekler buldukları kadına daha derin bağlanıyor? Neden bir erkek aşık olduğu bir kadın için ağlar? Sadece cinsellik için mi? Bedenine kavuşamadığı için mi? Ayrıca cinsellik de duygusal bir deneyimdir ve kadında da erkekte de var olan bir duygu. Bu illa erkeklere özgü bir şey değil yani.
@Fikretin_Devrimi Ben burada kıskançlık konusunu, aşık olan bir erkeğin sahiplenme isteği, sevdiği kadını özlediği her an yanında olma arzusu ve başka bir erkekle konuştuğunu gördüğünde içine oturan sinir hali üzerinden ele aldım. Kadın ve erkek değil eşit değil diyorsunuz da erkek ve kadın da karşı cinslen bir yakınlık kurmaktan epey bir rahatsızlık duyabiliyor. Bu illa cinsel çekim ya da başka faktör olmak zorunda da değil. Kadın ve erkek eşit değildir, fakat duygusal anlamda eşittir. Kadın heyecanlanıyorsa erkek de heyecanlanır. Kadın hoşlanıyorsa erkek de hoşlanır. Her kadın da hipergamik değildir. Aralarında kendi dengiyle evlenen veya sevgili olan birçok kadın da var. Kadınların bazıları feminist, bazıları da hipergamidir. Ama konumuz bu değil. Konumuz erkek aşık olur mu, olamaz mı? Bir erkek illaki aşık olabilir. Duygusuz demiyorsunuz ama konuşmalarınız erkeklerin robotlaştırma çabası olan bir yorum gibi olmuş kusura bakmayın. Erkek her gün ağlıyorsa sevdiği ve derin bağ kurduğu bir kız için ağlıyordur. Bu illa kızlar gibi her gün ağlamakla ilişkilendirilemez.
@Fikretin_Devrimi Hayır, burada yanılıyorsunuz işte. Erkeklerin olduğu kadar kadınların da güçlü cinsel dürtüleri vardır. Tabii dediğiniz gibi duygusu olmayan bir erkekle çoğu kadın cinsel ilişkiye girmez ama bu demek değil ki mutlaka derin bir duygusal bağ olması gerekir. Bazı kadınların bile cinsel isteği, sadece erkeğin dış görünüşünü çekici bulmasıyla da uyarılabilir. Yani nasıl ki biz erkekler olarak beğendiğimiz bir kızı sadece dış görünüşünden dolayı arzulayabiliyorsak kadınlar da aynı şekilde sadece çekici bulduğu bir erkekten etkilenebiliyor ve cinsel anlamda dürtü hissedebiliyor. Ama erkek de sevdiği, aşık olduğu bir kadını da arzulayabilir. Yani sadece erkekler sırf beğendikleri bir kadının bedenine cinsellik yaşayacağı anlamına gelmez ve kadınların cinselliği de sadece duygusal bağ kurduğu biriyle yaşayacağı anlamına gelmez. Kadınlar da biyolojik dürtülerle hareket eder ve cinselliği erkeklerden daha fazla zevk bile alarak yapar. Bir diğer konuya gelirsek, burada cinsellikten değil, erkeklerin kadınlara kolayca duygusal bağ kurmasından söz ediyorum. Bağ ne demektir? Aşk, sevgi gibi duygular. Bu duyguları da en çok yaşayan erkeklerdir.
@Fikretin_Devrimi Tamam yeterli bir şart demedim zaten ama dış görünüş olmazsa da olur değildir :) ben kadınlar sadece dış görünüşe bakıp da erkeklerle cinsel ilişkiye girerler de demiyorum zaten ama dış görünüş onlar için en plandadır aynı şekilde erkeklerin de sırf sadece dış görünüşe değil farklı kriterlerini de ortaya koyarlar
"Oysa erkekler için durum böyle değil. Erkeklerin kahir ekseriyetini beyni değil cinsel organı yönettiği için kadının güzel olması gerekmiyor. Erkeklerin çoğu ulaşabildiği çirkin kadınlarla da sevişir."
Bu kime göre neye göre? Hiçbir erkek sırf çekici bulmadığı kadınla cinsellik düşünmez. Cinsel arzu, beynin limbik sistemi ve hipotalamus gibi bölgeler, partnerin fiziksel özelliklerine, kokusuna (feromonlara) ve davranışlarına tepki verir. Olumlu duygusal ve fizyolojik tepkiler yaratmasına neden olur. Çekici bulunmayan bir partner, erkeğin hormonların yeterince uyarılmamasından ötürü cinsel istek azalır. O yüzden erkek çirkin bulduğu bir kadınla dahi mutlu olamazken kadının çekici bulmadığı bir erkekle de mutlu olamaz.
"İkincisi; kadınlar sadece penetrasyon evresinde erkeklerden daha çok zevk alıyor. Onun dışında kadının hayatında cinsellik, erkekler kadar önemli bir yer teşkil etmez."
Cinsellik, hem kadınlar hem de erkekler için temel bir ihtiyaçtır. Eğer kadınların erkekler kadar cinsel ihtiyaçları olmasaydı partner arama, cinsellikten zevk alma ve tatmin olma gibi davranışlar görülmezdi. Maslow’un ihtiyaçlar piramidini inceleyin. Herkesin çıkarınadır seks.
""Hiçbir erkek sırf çekici bulmadığı kadınla cinsellik düşünmez."" sana göre mi? Peki o zaman soru şu. Leş gibi eskortlara para verip yatan evli/bekâr yüzbinlerce erkek o kadınları güzel bulduğu için mi yatıyor. Dağda bayırda eşek düdükleyen hayvan oğlu hayvanlar, eşeği de güzel buldukları için mi?
Maslow dediğin adam da modern akademi kilisesi papazından başka bir şey değildir. Ölülerin fikirlerini devşirererek bir yere varamazsınız.
Cinsellik, bir ihtiyaç değildir. Bir insan yemeden içmeden 3 gün yaşayabilir çünkü bunlar ihtiyaçtır ama seks yapmadan 100 yaşına kadar yaşarsın.
Seks ihtiyaç değildir. Erkeğin zaafı, kadının silahıdır ya da kendi klasmanında kendi kriterleri dahilinde yeterli değerli gördüğü erkeğe sunduğu ödüldür.
İhtiyaç ile zaaf değildir. Ben sigara bağımlısıyım. Sigara özünde vücudumun bir ihtiyacı değil. Beynimin yanlış koşullanmasından ileri gelen kötü bir alışkanlık...
@Fikretin_Devrimi Ya illa eskort olmasına gerek yok; birini çekici bulması yeterli sadece. İlla eskort olması şart değil beğenebilmek için. O tarz şeyler çok göreceli şeyler. Eskortu da beğenen erkekler var. Şimdi ben de verdiğin eşekle ilgili farklı farklı örnekler verirdim de burası öyle ileriye gidecek bir ortam değil ve böyle yerlerde yorum yapmak hoş olmaz. Ama şunu söyleyebilirim. Hiçbir erkek, beğenmediği bir kadını arzulamaz. Gelelim şu cinsellik ihtiyaç değil dediğin yere. Peki insanlar evlendikleri zaman çocuk çıksın diye mi cinsel ilişkiye giriyorlar? İnsanlar neden evleniyor madem cinsel ilişki ihtiyaç değilse? Ben tamamıyla cinsellik bir ihtiyaçtır demedim. Fakat duygusal, fiziksel ve zihinsel düzeyde önemli bir ihtiyaç olduğunu da dışlayamazsın. İnsanlar sadece üremek için değil; yakınlık kurmak, bağlanmak, stres atmak, kendini iyi hissetmek için de cinsellik yaşar. Bu da haliyle insanın önemli bir ihtiyacı olan bir şey. Demek ki haz, bağ ve ihtiyaç boyutu da var ki, ihtiyaç oluyormuş. Her iki cinsin de önemli bir ihtiyacıdır cinsellik. Leylekler getirmiyor bizi sonuçta.
Ki, eşekle ilişkiye giren erkekler de pisliğin tekidir. O da ayrı bir mevzu.
@IceColdSlayer Evliliğin en temel amacı, insan neslinin devam etmesidir. Yoksa insanlar cinselliği
evlilik dışı yollarla da yaşıyor.
Önceki yazımda da söyledim yine söylüyorum. İhtiyaç ile zaaf aynı şey değildir. Bir şeyin ihtiyaç olması için ona ulaşamadığın zaman hiçbir şey yapamaman ya da ölmen gerekiyor. Tek fonksiyonu beyni fazladan dopamine etmek olan şeyi bir ihtiyaç olarak tanımlamak doğru gelmiyor bana. Bu olsa olsa bir zaaf, alışkanlık ya da bağımlılık kavramıyla tanımlanır. Hayatı boyunca hiç seks yapmadan yaşayıp ölmüş çok insan var yeryüzünde. Her neyse bu kısmı geçiyorum.
En az 5 yılın var. Kadın erkek doğasının birbirinden farklı hatta birbirine taban tabana zıt olduğunu, duygusal/cinsel yapılanmasının her iki cinsiyette hangi öncekilere/kodlara/referanslara dayandığı gerçeğinin idrakine varabilmen için en az 5 yılın var. Bu coğrafyada bir erkek için 25 yaş, bazı durumların ayrımına varabilmek için oldukça erken bir yaş çünkü.
Kadın erkeğin biyolojik, duygusal, zihinsel algoritmalarını öğrenebileceğin en temel kaynak; evrimsel biyoloji, evrimsel psikolojidir. Maslowun ihtiyaçlar kuramı değil.
Anlatmam gereken ne varsa, söylemem lazım olan her şeyi söyledim. Daha lafım yok. Hadi kal sağlıcakla...
@Fikretin_Devrimi Elbette erkekler beğendikleri bir kadınla sevişmek ister. En başta dediğim gibi, erkek çekici bulmadığı bir kadını arzulamaz. Eğer eskort çağırıyorsa bu da beğendiği içindir. Başka türlü neden bir erkek eskort çağırsın ki? Tavla oynamak için mi? Ama bu dediğim sadece seks dışında başka bir şey düşünmeyen değersiz erkekler için geçerli. Onlardan pek de samimi ve ciddi bir ilişki kurulmaz, çünkü ortada samimi bir duygu yoktur, sadece seks vardır. Sadece seks için ne evlenilir ne de ilişki kurulur. Ancak seks olmazsa olmazdır ve bunun oluşabilmesi için de çekicilik gereklidir. Hem kadının hem erkeğin birbirini beğenmesi, bir çekicilik olması lazım. Hepimiz en başta güzelliğe bakarız, kadınlar ise yakışıklılığa bakar.
"Evliliğin en temel amacı, insan neslinin devamıdır. Yoksa insanlar cinselliği evlilik dışı yollarla da yaşayabilir."
Evet, evlilik dışında da yaşayabilir var ben burada fakat ben burada evlilikteki cinsel ihtiyaçtan söz ediyorum. Tekrar söylüyorum, ben cinsellik tam anlamıyla ihtiyaç demiyorum. Ama evlenen çiftler için büyük bir ihtiyaçtır. Yoksa evlilik arkadaşlıktan farksız olur. Bu yazdığınız şeye benziyor: “Araba yakıta ihtiyaç duymaz, isterse itilir” demek gibi bir şey çıkıyor. O yüzden anlamsız bu yazdıklarınız.
@Fikretin_Devrimi "En az 5 yılın var. Kadın erkek doğasının birbirinden farklı hatta birbirine taban tabana zıt olduğunu, duygusal/cinsel yapılanmasının her iki cinsiyette hangi öncekilere/kodlara/referanslara dayandığı gerçeğinin idrakine varabilmen için en az 5 yılın var. Bu coğrafyada bir erkek için 25 yaş, bazı durumların ayrımına varabilmek için oldukça erken bir yaş çünkü."
Asıl ben epey araştırmalar sonucunda bu tarz şeyleri söylüyorum. 6 yıldır erkek ve kadın psikolojisini araştırıyorum, bana anlatmanıza gerek yok. Hala söylediklerimin arkasındayım. Bunları sadece Maslow’un Piramidi değil, birçok kaynaklarım var. Mesela David M. Buss’un İnsan Cinselliğinin Evrimi adlı eserini araştırabilirsiniz, zaten ne anlatılmak istendiğini kendiniz de bakabilirsiniz. Orada bile kadının ve erkeğin birbirini beğenmesi gerektiğinden bahsedilir. Siz de sağlıcakla kalın...
1 kızı ne yaparsa yapsın affettim hep askere giderken terketti affettim çok sevdiğim halde kalbimi her defasında kırdı affettim gururu mu hiçe saydım ama bida dönmesin döner de terk ederse artık intihar ederim birini bu kadar sevebileceğim içimin ısınacağını sanmazdım sevdim ama o her defasında oynadı benimle
Geçmiş olsun
Evet bence de karşısındakine istediğini hissettirmeli. Aski ugruna onurunu gururunu hice saymayan erkek/kadin desen ona da inanmam bilimsel olarak mumkun degil bence
Bence de
Gurur onur şeref bunlar önemli ama bir kadını istiyorsan yürümeyi bileceksin en fazla Red edilirsin şayet aldatılıp veya saygısızlığa maruz kalıp orada duruyorsan işte sen gurursuzsun.. Derler benim anlayışım da elinde geleni yap. Denemeden bilemezsin
Filankes tüm oyunu bozdu ya. Ulan filan kessssin şunun ipini. Gurursuz erkek severiz detay vermedim inş başıma iş gelmez
Ne demek istemiş sjdjd
Taze fasulye mi zeytinyağlı
Aha kendi manipüle olayım diyo napiyim şimdi 🤗🤣🤣🤣 taze ve zeytinyağlı. Ama yanına köy kavurması koyarım anacım
Bir noktaya kadar çabalarım. Baktım gerçekten bir sonuç yok, o hâlde ilişki biter. Hem öyle eskisi gibi artık her şeyi kafa yormaz oldum. Kısacası vitesi boşa aldım gitti. Hem de el freni kullanmadan. 🤪
😂
🤣😂
Bunun gurursuzu, gururlusu falan yoktur. gururunu hiçe Sayan yalvaran yakaran gerçekten sevmiştir. Bir istisna daha var bazıları ise şov gösteriş için yapar bunu ayırt etmen kolay. Gururlu olanı ise ya egosuna yedirememiştir, o ilişki için hiç çabalamak istememiştir ya da hak etmediği bir seviyede olduğu için uzaklaşmıştır.
Yes be 👌
He tabi tabi böyle deyip manipüle edemezsiniz yemeyiz
Kim kimi manipüle ediyoo
Hayır erkekler manipüle ediyor kadınları hem de sürekli
Kim Flankesi manipüle etmeye çalışıyor çıksın ortaya 😂
Ahaha iftira olur buu
Suç tabii
Tabii bekle sen
Haraç kısmına koptum 😂🤣
Belli sınırlar çerçevesinde bu dediğimiz sanırım. Ama oldukça etkili evet bence
Örnek olsun djdjs
İnsanlar nasıl seviliyor hey yavrum hey 😕
Aşığın gözü kördür 😕
Her seferinde dönen adama gurursuz değil, yönsüz denir bazen. Sevgi sabırdır ama kimse sürekli yutkunarak sevilmez.
Süpersin 👌
Oyşşş ❤️ acaba erkek versiyonun var mı sjfjs
Zor be yavrum senin gibiler kırk yılda bir gibi
Aşkta grursuzluk yapıyorsa sizi çok seviyordur. Kıymetini bilin ya da direk gidin. Git gel insanın ayarlarıyla oynamayın.
Tamam ne çemkiriyon
Yok yani sana değilde ağzına vura vura sevilecek kadınlar var. Başka türlüsünden anlamıyorlar, onlara da narin temiz aile çocuğu geliyor ellerinde oyuncak oluyor adamlar.
Nasıl denk geliyorlar acaba
Bilemiyorum, çok çok eski zamanlarda, şu tuşlu telefonlar varkene üniversitelik yaşayan çiftler birbirini kontorsüzten arayamazdı, bi kızın erkek arkadaşı onu çaldırıp bırakırdı. Sevdiğim aklımdasın hani muhabbeti. Kız, o çocuk her öyle yaptığında küfür ederdi çocuğa.
Ahaha o zamanlarda da ruh hastası insanlar vardı tabii 😅
Tabi ki, o kız baya bi ruh hastasıydı.
O aslında gurursuzluktan çok enayilik 🙄
Enayilik bunun neresinde aceba?
Bunu çekmek "Sevdiğim aklımdasın hani muhabbeti. Kız, o çocuk her öyle yaptığında küfür ederdi çocuğa."
O çocuk o kızın ona küfür ettiğini bilmiyor ki.
O zaman iş değişir
Müzenin açık olduğu saatlerde sanat eserlerine zorbalık yapanları bina önünde çarmıha gerip ateşe veriyorsak suç bizim mi yani
Ohaa ahahah ama çok iyiydi
Aşkta gurur olmaz ama gurursuz erkeği de kimse sevmez.
Kadınlar ne istiyor o zaman dersen onu kendileri de bilmiyorum. dksjsj
Ahaha detayı atlamayalım lütfen Aşkta gurursuzluktan bahsediyoruz
Sevilir candır gerisi heyecan
Gurursuz adam kişisi, insan aşık olduğu kadına gurur yapar mı
Öyle mıymıntı işleri hiç sevmem, düşeceğiz kalkacağız didişeceğiz sevişeceğiz bu böyle
Huzur isteyen naş huzurevine
He öyle dedin demedim :D içimden onu yazmak geldi
Değil mi
Sadece sevdiğiniz kadını çözün ağalar 🙄
Gurursuz değil ama ufak tefek şeyleri sıkıntı etmeyecek birisi, daha makbuldür 😊
Aynen
Hayır erkeğin ağır olanı ve gururundan gee. berenii makbuldür
Gebertirim ben de
😅 tamam tutma beni
Gururunu ayaklar altında alıp benim yanıma gelsin 😄🤭
Dimi.. biz onu baş üstünde taşırız
Yaparız bunu sjdj
Yok bitanem ya yani aşk da olsa işin ucunda, kimse gururunu ayak altına almamalı bence
Yok aşkta gururunu hiçe saymak alçaltmaz sadece yüceltir
Tek gururlu olmadigim konudur ask iliskileri. Gurudan dolayi birbirimiz ile iletisimsiz kaldigimiz her saniyeyi kayip olarak sayarim. Hakli haksiz aramam. karsi tarafin buyuk bir yalnisi yoksa gonlunu alirim.
Gururuna tükürdüğümünün yaa ne geldiyse ondan geldi başımıza sjdhsj
Ahahahah dur sövmeyelim şimdi
Aldanırımmm sana aldanırım canımmm
🤪🤪 sövme modumuzu açılmadan kapatıyoruz
Yaw he he ahdhsh
Saygı hak edene gösterilir awkk dkfksl
Dayanamadık duuur hayır sjdj
Sakinim sakin misin sjdjd
Bana hep geliiiyy djfj
Üzüldün mü sebebi sen sjfjs
Ben de öyle tahmin etmiştim sjfjslas
Dimi ağzımıza etsinler yine biz yazalım biz arayıp soralım:)
Hayır enayi olsun demiyorum gurursuz olsun diyorum 😏
Enayinin kibarcası gibi ama peki:)
Yok değil ya, her aklı başında insan bunu ayırt edebilir. Mesela yazma deyince yazacak, küs uyutmamak için barış çubuğu uzatacak vs..
Onu anlıyoruz zaten kadınların bazı trip cümleleri aslında benimle ilgilenmeni istiyorum anlamı taşıyor. Bunu ayırt edemeyen erkekle odundur
Yani tam o sırada gurura yer var mı sence?
Yok tabi aksine seven erkeğin hoşuna bile gider. Git diyince gelmek, küstüm diyince sarılmak falan..
Gurur olmadan başkalarına kul köle olacaksa erkeğim diye gezmesin
Kul köle olduğu bir şey yok, Aşkının peşinde adam
Aşk insanı erdemleri yok ediyorsa yine köleliktir.
Aşk gururu yok edemiyorsa aşk aşk değildir oke?
Değil. Aşk senden bir şey alıyorsa zehirdir
Aşıksan zehirlenmişsindir sjdj
Bakın burada çok haklısınız Mrs. Sosyetic
😏👌
Yok yerine göre bi gurur en ufak şeyde alınıp trip atan oğlan çocuğu olmasın
Ama ikisi farklı
Gurursuz insanı cepte görürüm ben bebeğim djxjd
Hee o da doğru bak bazı kadınlar cepte görüyor onu
Siz görmüyor musunuz
Ben kimseyi cepte görmedim 🙄
Şeyy ben.. 😶😶
Olsun can 😏
😂
Erkeğin hiç olmayanı makbuldür yine sinir oluyorum hepsine ya
Ahaha sıcaklardan mı 😃
Kibirsizlik iyidir. Onurlu olmalı insan ama ben çok yokuş yaparım, bu konuda benim gibi olursa zor.
Yokuş yapmadan olur mu yaw ben o türünü bilmiyorum qkdjs
Yokuş yapan erkekler genelde o yüzden yalnız zaten balım. Benim de tersim tuttu mu yakarım köprüleri ve peşimden koşulmazsa orada cart diye biter ilişki ne olduğunu şaşırır 😂
Önceki herifle de tam olarak böyle oldu tipine güvendiğinden ayrılmam sandı ama şak diye bitirdim ilişkiyi 😂😂
Hayır yokuşu yapan kadın olmalı ya, erkekler bir dursun off sjdjs
Normalde cinsiyet konularında tarafsızım ama bu konuda bence de öyle reste rest çekmesinler bir zahmet R yapsınlar gerekse 😂
Bir zahmet sjdj
Birbirini sevenler birbirlerinin gururlarını muhafaza etme sorumluluğuna da sahipler. Bazı şeyler de aşırıya kaçıdığı vakit eski değeri azalır. O sınıra gelmemek en güzeli.
Gurursuzluğu da abartmamak lazım ya sonra köpek oluyoruz peşinizde. Iki taraf için de bir denge olmalı bu konuda
her durum ve şartta gururu olmalı bir insanın, bu kadın/erkek problemi değil insanlık için elzem bir bahis
Aşkta gurur olmamalı
Aynen
Ya sen istiyor bir saat gurur sonra adam hemen yelkenleri suya indirsin dizinde bitsin. Biz hiç gurur yapmayalım mı? Hani içip içip kafamızı taşa vurmayalım mı?
Aynen ondan istiyorum
Gurursuz Erkek Hiçbir Kadın tarafından sevilmez. Kullanılmak için geçici süre tutulur.
Hayır
Aksini söyleme boşuna zira ne dediğiniz değil ne yaptığınız gerčeği gösterir. Kadın Dik duran lider ruhlu özgüvenli atılgan ustalık sergileyen başarılı ayakları yere sağlam basan Erkek sever onu arzular. Gurursuz fino köpekliği yapanı sevmez Bu ya yalancının ya da hiç bu güne kadar gerçekten aşık olmamış kadının veya ego besleme ihtiyacı duyan kadının reddetmesidir ancak
Tamam doğru herkese meydan okuyan o adam aşık olduğu kadının karşısında yeri gelir yenilir
Kadın egosu için bunu istediğini söyler ama o adam kadın için bunu yaparsa kadın yine o adamdan soğur. Bunun farkı yok ve kişilik bölünmesi dışında bunun aksini göremezsin Bir adam ya yumuşak huyludur ya da hoyrat içeri dışarı farklı davranan ya sahtekardır ya da rol keser. Dünyaya karşı dik duruyorsa sana karşıda durur. Sana pısırıksa dünyaya karşıda pısırıktır. Aksi halde sadece rol kesmiş olur. Ego kasmak için bunu isteyen kadında eziğin tekidir. Zira Ego kasma ihtiyacı olmayan öz saygı ve öz değerin Eksikliğinin dışavurumudur.
Erkek geneld manipülasyon yapar ama bazıları kendini kaybediyor değer kaybı yaşıyor ve o ilişki sursede iğrenç bir şey oluyor
Adam olanı makbuldür.. gururu şunları bunları devreye sokmadan huzur ferahlık mutluluk neşe getiren adam baş tacıdır gönüle mühürlenir..
sevgisini bu şekilde göstermeye çalışıyor da olabilir bunu kullanıyor da olabilir bilemedim 🫠
iki taraftada gurur olmalı ki ilişki içinde saygı olsun
Gurursuz her yerde gurursuzdur. Onuru ve şerefi ile yaşamayan hiç bir varlıga insan denilmez erkek hiç denilmez.
Yaw he
Yapışık iğrenç bı hal oluyor erkeğin gurursuzu çok berbat ya
Aşkta gurur olmaz ama hep bir taraf alttan alıyor ilk adımı atıyorsa o da olmaz.
Gurur her zaman lazım. Gururu olmayanın yüzü de olmaz.
Aşkta gurur olmaz. Hele erkekte hiç olmamalı.
Fazla gurur aşkı öldürür.
Kendi gururu olmayan benümmonurumu nasıl yaşıyabilirki?
Sanmam. Biz o kadar komplike canlılar değiliz.
Gururlu olsun kendisine saygısı olmayan adamı ne yapalım 😌
Bilmiyorum ama ben gurursuz biri hiç olmadım olmayı da düşünmüyorum.
Gurursuzluk bile bir yere kadar sonrasında ardına bakmadan uzaklaş
Yani o kadar gurursuz ki pesevenk kene gibi diyebilir kadin
Neden her şeyi birbirine karıştırıyorsunuz djdıs
Oyun istiyo abisi kene bu ısırır falan 😀
Badboyun gururlusuna da gurursuzuna da bütün kadınlar yavşar efendi adamın gururlusu da gurursuzu da kaybeder.
Soyle dusunmek lazım ama gurursuzluk mu takıntı mı?
Dallandırıp budaklamayalım jdfj
Evet o büyük ihtimalle heves ve takıntı
Gururu olsun ya bence diğer türlüsüde çekilmez
Gurur olmadan olmaz ki
Gurur yapılacak şeylerde yapmazlar, konu aşk olunca neden gurur yapılıyor skfj
evet ya, iliskiyi tasir tek basina mutus
Dimi kuzum? Bence de. Ama tek başına taşımaz kadın da her seferinde buna düşer birlikte omuzlanırlar işte
cook dogru ablam 💕
Yerim ♥️
☺️☺️
Erkegin gurursuzuuu kadının terbiyesiziii😁
Bıdı bıdı etme sjdj
Anladın sen 🤓
Anlamadım
Gurur yapmaya çalışıp bana yenilmesi
Öfff diyorum 👌🫠
Gurur aşkın tuzu biberidir
Değil gecekuşusu
Ben be dersem o genç karışma sen bu mevzuya 😂😂😂😂
Hayır ben ne dersem ooo
Peki reis
Ahahahaha çok iyi aferin sana 😂
Bizde böyle sekerim
😏👌
Gurursuz erkeğe anası bile saygı duymaz ki
Hayatın her alanında değil ya sadece Aşkta
Yok kadından kadına da o değişiyor sanırım, benim hoşuma giden bir şey aşk uğruna gururunu hiçe sayması. Diğerlerini bilemem. Ben onu alır yere göğe sığdıramam
Sanmam zayıflığını gösterir sadece
Yiooo gönüle taht kurar
Kadınlar önce öyle zanneder ama içten içe tersini ister
Hayııııır jsjd
Öyle olmamalı gibi geliyor ama öylesi yaraniyor kadına diğerini sonra köpek yerine koyuyorlar tecrübeyle sabit 😂
Hangi kadına nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz jsdj
Yaw şu dünyada kadını anlamış bir tane erkek gostersene Allah için yüce rabbim bile en güzel haliyle yarattim insanı diyor onu bile beğenmeyip burnunu dodaklarini bilmem nerelerini yaptiriyorlar 😂
Siz de öyle kadınlara tav oluyorsunuz. Ben öyle kadın sevmem diyip onlarla doldurmaya çalışıyorsunuz etrafınızı
Valla ben sevmiyorum ama şöyle bı durumda var doğal kadin seviyoruz diyoruz bu seferde sakal biyikla karşımıza çıkıyorlar 😂 doğal ve bakımlı en güzeli
Ya bırak, siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz sjdjs
İyide kadınlar bizim istegimize göre hareket etmez ki tek rakipleri kendi hem cinsleri
Kendine güvenmeyen kadınlar hemcinsini kendine rakip olarak görür, bakımımıza makyajımıza karışmayın siz de. Sizlik bir durum yok, biz onu kendimiz için yapıyoruz
İşte bende onu diyorum bizim dusuncemizin zaten sizler için önemi yok ki sadece istediğiniz cevabı duymak için soruyorsunuz nasılım diye
değildir gurursuz olan yüzssüzdür
Tamam aranan kan bulunmuştur işte
Yüzsüz erkek mi seviyosunuz😅
Aşkı uğruna gururunu hiçe sayacak adamları seviyoruz
Öyle adamlarda genelde aldatılıyor ya da terk ediliyor öyle yapınca yüzsüz dersiniz kadınları çözemedim
İlgisiz erkekler aldatılıyor. Aç bırakan erkekler aldatılıyor. Aşkta gurursuzluk yapanı değil
Valla şimdiye kadar gurursuz olsn arkadaşlarım hep ezildi😅
Daha çok umursamayan seviliyor gördüm bizzat
Arkadaşların bu işi bilmiyor ahdjs
asdf arkadaşlarım nasıl bilmiyo hepsi it gibi peşinden koştu kızların onlar başkası ile evlendi :D olan cocuklara oldu
Yahu o kadar da değil off bilmiyorlarmış işte sjfjs
Dkskkdf neyi bilmiyorlar bana anlat ben öğrenem doğrusunu😂
Yok beyin yıkamak lazım sjdjs
He canım olsun diyosun😂
Tövbe
Hiç gurursuz birini sevdin mi 😂
Evet Aşkı için gururunu hiçe sayanlara denk geldim
Ama sonuç olmamış 😂
Bak olsa şimdi olurdu 👀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?