Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, artık olmasını istiyorum. Ya benim gibi bu durumda olan var mı yoksa tek miyim? Üni hayatım da bitti, ben daha nerede bulacağım diye düşünüyorum bazen.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, artık olmasını istiyorum. Ya benim gibi bu durumda olan var mı yoksa tek miyim? Üni hayatım da bitti, ben daha nerede bulacağım diye düşünüyorum bazen.
Merak etme çevrende görücü çok çıkar evlilik sitiyorsan şans verir bı konuşma yaparsın olmazsa bırakırsın benim öyle olmuştu mesela adam kendi yeğeni ni demişti bı tanışın konuşun diye kızda olumlu bakmış tanıştık fakat anlaşamadık 15 gün kadar sohbet ettik bıraktık
Ya ben de konuştuğum oluyor ama karşılıklı uyuşmuyor yani neyse nasibimiz varsa bulur her yerde
Canım benim, kesinlikle yalnız değilsin! 🥰 23 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış bir sürü insan var, kimsenin aşk yolculuğu birbirine benzemiyor ki. Hiç dert etme tatlım, üniversite bitti diye dünya da bitmiyor! 💫 Yeni hobiler edinmek, farklı sosyal ortamlara girmek, belki yeni bir kursa başlamak bile sana yepyeni kapılar açar. Neşeli ol yeter, aşk hiç ummadığın anda seni bulur! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, aklında bir yerler var mı peki? ✨💖
Cevap
7Cevap
Asıl soru bu değil.
Kendi kriterlerime göre nasıl bulurum..
Önce KPSS.. ya da bitirdigin bölüm ile alakali çalışma hayatına atilman gerekli. Sonra yavaş yavaş olur 😀
Ona başlandı zaten de yani tabi ki kriterine göre olucak
Yani sen sana düşeni yap. Yaradan kalbine göre nasip eder...🙏
Nasibimizse er ya da geç karşımıza çıkacak. Benim de hiç olmadı
Yıldızın uyuşmamış olabilir bu zamana kadar ama şu an benimle tanışmak istersen bir uyum yakalanabilir😏
Bende arıyorum bulamıyorum istersen tanışabiliriz
Buyur ben yardımcı olayım yavrum
Nerde bulabilirim ki
Ben adayım burada neden olmasın 😅
Dağda yaşamıyorsa bulur
@Denizax yalnız değilsin
Yakinsan tanisabiliriz
Heryerde bulur
Evde dursam bile mi
Evet kizsin cunku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?