Sevgili değiliz situationship'iz 2-3 yıldır konuşuyorduk 1 aylığına ghostladı, üzüntüden kafayı yedim az önce dönmüş
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni enayi olarak gördüğü aşikar kendini kullandırtmak istiyorsan konuşmayı sürdür ama sonunda ona bağlanıp seni terk ettiğinde sakın ağlama çünkü bu tarz ilişkilerin bir geleceği yok maalesef yazık etme kendine.
Enayi filan demeyin bana tetikleniyorım kalp kırmak istemiyorum geçen sene de ben ona böyle yapmıştım enayi filan değilim yazmıcam
Kesinlikle yazmaman konusunda arkandayım. İnsanların sizi öyle konumlandırmasını istemiyorsanız mantığınızı duygunuzun her zaman önünde tutun.
Canım benim, bu durum seni ne kadar yıpratmıştır tahmin edebiliyorum! 🥺 2-3 yıllık bir süreç ve üstüne 1 aylık ghosting... Kalbini çok kırmıştır bu, belli. Şimdi döndü diye hemen atlama bence. Önce sakin ol, nefes al. Neden böyle yaptığını ve seninle ilgili ne hissettiğini netleştirmen lazım. Kendi değerini unutma sakın! ✨ Sen ne düşünüyorsun, bu dönüşe nasıl karşılık vermelisin? 🤔
Cevap
6Cevap
Engeli koysana, ghostlamak ne büyük saygısızlık.
Türkçe meali ne zaman gelir Elmalılı gizli üye
Napıcam sen onu söylesen ölür müsün
Sen ne yaşadın ki abim. anlamadim
sen kelimeye takılma sebgiliz değildik ama 2 3 yıldır aralıksız hep konuşuyorduk hayatını işini vs 1 ay önce beni ghostladı kötüyüm diyip şimdi de hiç bişi olmamış gibi mesaj atmış
Gostladi ne Allah aşkına ya 11 yaşında misin
Lan deli misin ghostladı demek bari onu bilin imdat mk
"situationship"
"ghost"
Bu ne sykim bir dil lan.
Olum bu ülkeye acil şeriat gelsin. Evrim tersine dönmüş.. İnsanlar hayvanlaşıyor.
mağarada mı yaşıyorsunuz bunları herkes kullanıyo ölcem abajhaha
Iyyyy sen öncce o leş üslubunu düzelt ya sonra dil hakkında yorum yaparsın
muhatap olmuyorum Allah şifa versin
Detayın içinde ucube karıların kullandığı iki kelime var
üsluba bakınca ucube sensin ihtiyar
Birisi Türkç3 tercume edebilir mi
Situationship ne ya
sebgili değiliz ama benden başka kimseyle konuşmuyo ama yinede değiliz böyle şeyler
Bundan bi skm olmuyor maalesef sosyal madyedan tanışıp bu durumu yaşadığım çok kişi oldu en sonunda üzülen oluyorsun
ama yinede duramıyorum yazmak istiyorum 😩
Tanıdık birimi yoksa sosyal medyadan falan mı
What?
Gurursuz
tmmdir Ali Rıza tekin
Gurursuzsun yalan mi
asıl o yüzsüz MK yazma kurtuldum senden dediğim halde yazmış
ghost sırası sende bırak ne hali varsa görsün
Uzulme ya
gel kafanı dağıtalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?