Artik dayanamiyorum?

Annem gercekten beni istemiyor ve sevmiyor beni kiz yetistirmeye vermeyi bile dusundu ben gercekten iyi bir evlat oldum her yerde her zaman slu akilli, caliskan derslerinde super bir numara, guzel olarak anildim ama annem benden gercekten enfret ediyor 11 yasindayken beni oklavalarla pet siselerle doverdi sirtimda izler cikardi o halimle dik yokustan 10 lt su tasirdim o ameliyat oldugunda o halde anneme baktim evi supurdum sildim yemek yaptim akrdesime baktim annem kardesimi her zaman daha cok sevdi 10 yasindaki cocugun ayaklarini kokaldi , yaladi , optu bir yerinden cikardigi osurugunu kokladi , sevdi ama beni hicbir zaman sevmedi biri bana iltifat etse hemen kiskanirdi hep yarisa gecerdi benimle, ben olmasam bir sey yapmazsin bir hicsin derdi , arkadaslarim yoktu her zaman beni ezik birakirdi her zaman benden nefret ettigini soyledi bense oun icin her seyi yaptim ovunmesi icin en iyi notlari takdirnameleri onur belgelerini ingilizce belgelerini aldim ve hicbir zaman aferin benim kizima demedi ona bir sey olmasin diye hep canim annem dedim ona iltifatlar ettim ama beni hicbir zaman sevmedi cakma bir nike ayakkabi almisti 100tllik alti yirtildi ucu yirtildi o da ayakkabimi giydi ay sen bunla nasil rahat ediyorsun ayakkabi alalim dedi ve almadi 1 ay gecti ayakkabim artik yirtilmisti ve o disarda dolasirken kardesime ayakkabi bakiyordu zorla en ucuz kinetix onun istedigi ayakkabidan aldirdim onu da zorla hic bir zaman sevgi almadim ben babamla da iletisimim yok ama babam bana sunu demisti o yilandir ondan her seyi bekle gercekten de oyle cikti ne yapacagimi hayatimi nasil yonlendirecegimi ne istedigimi bilmiyorum defalarca intihara kalkistim ne olmak istedigimi bilmiyorm nasil hayatta kalacagaimi bilmiyorum sadece muzik dinliyorum ben hic sevilmedigim icin muzik gruplarini seviyorum annem (?) gitar calacagim zaman da benimle dalga gecerdi bu yuzden muzigi cok seviyorum muzik bir yana ne yaoacagimi gervekten bilmiyorum ne yapabilirim?
Artik dayanamiyorum?