Ve, kabul ederse ilk sevgilisi olacağını biliyor. Kız geçmişini anlatmış, temiz, ciddi ve güzel ama buna rağmen kibarca reddediyor. Neden erkekler?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Onun düşüncesi farklı demekki birine bağımlı olmak istemiyor muhtemelen daldan dala gezen birisiymiş boş ver ileride seni mumla arar öyleleri
Büyük ihtimalle ama sorun da şu çok kızla takipleşmiyordu bir elin parmağını geçmez takip ettiği kız sayısı
öyle kişiler pek takip etmez ki zaten kimse kendi yüzünü pek göstermez
E nasıl daldan dala gezecek
olmayınca olmaz bazen en azından amacı kötü değilmiş
Amacı batsın ya
seni kullansa duygularını sömürse daha mı iyiydi
Şuanda da duygularım çok sağlıklı sayılmaz zaten
anlatmak istersen dinlerim ister burdan ister dm den nasıl uygun görürsen
temızden kastın ne?
Daha önce kimseyle yakınlaşmamış buluşmamış ve sevgilisi olmamış geçmişte utanacağı hatalar yapmamış vs
kac yasında bu kız?
Daha gençliğinin baharında 20lerin başında 🫠
sacma bır dusuncesı var o arkadasın bence belkıde kurtuldun?
Allah bilir öyle cinsellik düşkünü sapık birisine de hiç benzemiyor öyle bişey sezsem baştan yazmazdım zaten ama biliyorum artık niyeti neydi şimdi yazsam yine cevap verir ama kendisi çabalamaz mesele bu
kendısı cabalamıyorsa pesınde cok kız vardır o zaman onun D:
Aynen büyük ihtimalle tipi falan yakışıklıydı baya zaten ona güveniyordur
bence sende cok guzelsın ama ıste bazı sebeplerden dolayı korkuyordur
Ne gibi sebeplerden mesela
burada yazamıyorum yazınca sılınıyor dırek :/
Malmis o
İşte mükemmel de olsan hiç bir zaman bir erkeğin ayağına gidilmezmiş senden hoşlandım diyerek bunu anlamış olduk
Birisi yorumlarda tüm istediği özellikler olsa da kolay ulaşılabilir olduğu için istememiştir diyo ne yani böyle bir kız ayağına gelmiş ilk sevgilim sen olacaksın diyo ve dış görünüşü de gayet iyi ama sırf erkek kendisine açıldı diye kızı reddecek mi
Ya beğenmiyorsa 3 gün niye övgüler yağdırdı bu neyse ya erkek kafasını bir türlü anlayamayacağım
Yani bende ona temiz ciddi olgun gidince bundan olmaz mı dedi
Umarım evlenirken de ilk kriteri cinsellik olur ne diyim
Teşekkür ederim ☺️
kolay ulaşılabilir olduğu için
Ne alaka ya ama onun kolay ulaşılabilir olmadığını da biliyordu
Anladım
Özgürlüğüne düşkündür bağlanamıyodur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Bazen bir erkek ne kadar etkilense de, kendi hayatında o an başka öncelikleri veya korkuları olabilir. Belki ciddi bir ilişkiye hazır değildir ya da ilk sevgili olma sorumluluğu ona ağır gelmiştir. Ya da ne kadar iyi olursa olsun, o 'kıvılcım' dediğimiz şey tam oluşmamıştır. İlişkilerde bazen mantık değil, hisler konuşur, biliyor musun? 🤔 Sence bu durumu yaşayan kız arkadaşın için en iyi ne yapılabilir?