Hep güzel olduğumu söylerdi karakterimi de beğenirdi ama çevremdeki kızlar birkaç kere ona çirkin olduğunu söylemişti belki umurunda değildir çünkü instaya post atıyor ama normalde maskesini hiç çıkarmıyor. Özgüvrnsiz sessiz biriydi kısaca. Beni bu kadar beğenmesine rağmen niye reddetti, ileride değerimi anlayıp döner mi ya da üniversitede güzel bir yer tutturursam bakısı değişir mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hoşlandığı başka biri olma ihtimalini düşündün mü hiç
Hayatında biri yok aklında biri olsa bir zamanlar benden hoşlandığını söylemezdi. Çok karakterli kız ilişkim olursa onunla olur demisti benim için
Bu kız beni aşar demiştir reddetmiştir
Öyleydi zaten. Eski sevfilisi de çok çirkindi
Belkide sınırlarını katı koyuyordur
Derken?
Ona göre değilsindir, yaşam biçiminiz farklıdır belki senle buluşabileceği ortak bir nokta görememiştir ya da ya da onun için gelecek vaad etmiyorsundur.
Biz çok aynıydık onun kafasında hep başka bir şey vardı hiç anlayamadım
Sana göre evet aynıydınız sor abakalım o adama birde
Hoslanmiyordur bukadar basit
Önceden hoşlanmış. Hep hoşlanmıs gibi davrandı istemem yan c3bime koy misali
Arkadaş olarak seviyordu belkide seni çok yakın olmak istedi arkadaş olarak
Ama hep şey derdi; güzel kız iyi kız karakterli kız ilişkim olursa onunla olur falan filan. Şimdi sorunca da ben sana ümidini kes dedim ama sen beklemek istedin diyor ümidimi kesmeme fırsat vermemişti ki habire bana bakıyordu
Oda ne pok yediğini bilmiyor desene 😂 boş ver gelip geçici şeyler çok üstüne düşme gün gelir köpek gbi pişman olur
Aylarca yazmazsam eğer vazgeçtiğimi düşünür mü
Umarım vazgeçme taklidi yaoarken vazgeçmiş olurum😂
Ama bu sefer ne kadar sevildiğini anlayıp kapıma o gelsin istiyorum
😂😂 unutma eğer sen hevesli gibj görünürsün kolay lokma gibi görünürsün ve kimse kolay lokmayı istemez herkes zoru sever zoru oyna
Yani yazmayayım o zaman merak eder mi
Ve ileride gelir mi
İllaki gelicek bir insanı hayatından çıkarmak senin için nekadar zorsa onun içinde öyle
Yook yok hiç sevgili olmadık ama ben her fırsatta gururumu hiçe sayıp mesajlarda onu ne kadar sevdiğimi söyledim eğer ne kadar sevildiğini bilirse dayanamaz gelir diye düşündüm ama ona göre biz imkansızmışız karar verirken tek taraflı düşünmüyormuş... sadece yazmasam beni merak eder mi niye yazmadı hiç der mi diye düşünüyorum çünkü hicbir zaman duygularının sıfır olmadığına eminim
Mantığıyla herket eden biri ve mantığına ters birisin demekki
Değildik çok aynıydık sadece ona göre daha dışa dönüğüm bende sessizim ama özgüvensiz değilim. Onun kafasında başka şeyler vardı hiçbir zaman çözemedik
Dünyada erkekmi yok s. et başkasına bak ya konusunu dahi acmaman gerekiyor bence biri gider biri gelir sonucda
Gelsin bu sefer de ben kabul etmeyeyim istiyorum
Gelicek sen önüne bak hayatını yaşa bebiş
İnşallah inşallah. Teşekkürlerr sana da
Rica ederim 😂
demek ki özgüvensiz değilmiş
Nasıl yani
her sessiz olan özgüvensiz değil bence. tercihen sessiz olabilir ve özgüvensiz olsaydı eğer direkt reddetmezdi bence. bilmiyorum falan derdi
Zaten öyle diyordu belki ileride şu an değil, olursa ilişkim onunla olur derdi hep çok bakardı da ama sorunca da ben sana ümidini kes dedim sen beklemek istedin diyor
Cevap soru da
Özgüveni olmadığından.