- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayYani şimdi bazı kızların hoşuna gitmeyebilir abla. Sonuçta daha lüks, daha gösterişli bir araba isteyen de var. Ama bazı kızlar da var, isterse yürüyerek gelsin yine olur der. Bence önemli olan neyle geldiği değil, o buluşmayı önemseyip gelmesi. Dolmuşla gelmiş, Tofaşla gelmiş ya da başka bir arabayla gelmiş çok da takmamak lazım. Benimle buluşmaya geldi mi, geldi. Güzel vakit geçiriyorsak gerisinin pek bir önemi yok. Bu sorunun bir de şöylesini sorsak ( ilk buluşmaya dolmuş ile gelen kızdan olur mu? ) 😄 sadece bir soru linç yemeyelim de sonra
14 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 onuda sorarız kurban olduğum kimse bizi linçyemez merak etme 👍👍😂 isterse konum atsınlar biz gitmeyiz 🤣😆
- 1 ay
Ahahaha o zaman bu soruyu sen sorarsın abla şimdi ben sormayayım 🤣 teşekkürler 😄
- 1 ay
Haha 😂 Tamamdır 👍😂
- 1 ay
🤣🤗🦋
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genç bir arkadaş vardı, yakışıklıydı, bir mekanda güvenlikti, kapıda duruyordu. Klüpte dansçı olan güzel Ukraynalı bir kızla bakışıyordu. Kızın ondan hoşlandığını söyledim. Abi arabamı görürse benimle çıkmaz, yapamam dedi. Beni dinle, kız senin külüstürü görünce şaşıracak ve muhtemelen gülecek ama o arabaya binip seninle gidecek dedim. Dediğim gibi oldu ve sevgili oldular. Tabii her zaman böyle olmayabilir ama o kızın çocukla çıkacağını ben görmüştüm.
11 Yorumla- 1 ay
Ya ne güzel işte
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayİlk arabam Doğan L idi
şu an 2026 model bir arac kullanıyorum.
Doğan L ile her yerede gittim.
Hiçde utanmadım.
Alın teri ile aldıysam kime ne?
Plakasını bile hatırlıyorum😎
Bir insanı bir para varken birde para yokken çok iyi tanırsın
Param yokken yanımda olan herkes param varkende yanımdadır.
Şimdi bayağa bi eksik var😂
15 Yorumla- 1 ay
Ya ne güzel işte dediğin gibi alın teri ile alınmış her şey kıymetlidir
- 1 ay
Tabikide sonuçta kimse yalıda ya da bir villada gözlerini açmıyor
Yani ben gücüm ona yettiyse ne yapayım El alem ya da sevgilim kız arkadasım beni tofasa bindi diye sevmiyorsa zaten sevmesin Begenmesin - 1 ay
Aynen öyle 👍👍👏👏
- 1 ay
Eig için tskrler☺️✨🙏
- 1 ay
Rica ederim 🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
1 aytofaşımız yok ama motorla gideriz :) hiç değilse motor sevip sevmediği belli olur 🤣🤣🤣

14 Yorumla- 1 ay
Vaowww harika 👏👏🧿 güle güle sağlıcakla kullanın inşallah 🙏 hakan sana bir şey diyim mi , bu kadar tesadüf olamaz 😂 bende az önce bankada işlerimi hallettim öyle yürürken çelik Harley motor aksesuar gördüm çok hoşuma gitti Çelik olduğu için bayağı da ağır ve onu aldim 1000 TL ye 🤣 evde konsol rafina koyucam dekor olarak
- 1 ay
Hatta soru açmayı da düşünüyorum eğer açarsam seni de etiketlememi istermisin görmüş olursun
- 1 ay
olur olur görmek isterim :) harleylerde güzeldir ses ve görüntü olarak ama sürüş ve oturuş pozisyonu bana uymuyor :) ama severim
- 1 ay
Doğrudur, ben aksesuar olarak görüp beğendim işte
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bence ilk buluşmada arabanın markası değil, kişinin kendisi önemli. Tofaş da olsa, en lüks araba da olsa, önemli olan o insanın sana nasıl hissettirdiği ve sohbetin nasıl aktığı. Sonuçta biz aşk kadınları için esas olan kalp bağlantısı! ❤️🔥 Belki o arabayla çok tatlı anıları vardır, kim bilir? Asıl mesele, ruhunun güzelliği bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, araba senin için ne kadar önemli? 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayİlk arabam Tofaş’tı 19 yaşında almıştım 😅 manitamla geziyordum uzun zaman sonra yine aldım ama bu sefer sadece güneşli havalarda tek kendim geziyordum garajda yatıyordu başka arabalar olduğu için onu keyfi kullanıyordum
11 Yorumla- 1 ay
Vuuu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 1 ayBence gelsin ablam sorun olmaz önemli olan gerçek anlamda karakteri beni anlaması uyumlu olmak lüks arabası olsa ne olur karakteri yoksa.😌💐
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 1 ayAraba olsun da yeter. 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 ayTofaş diyip küçümsemeyelim enişte Doblo halt etmiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizim memlekette çingeneler ve oto sanayı çalışanları tofaş kullanıyorlar. genellikle içleri kız doluç
11 Yorumla- 1 ay
Haha 😂
Verir verir Bizim kızlar çok değişti Yani maço olsun Kıro olsun diyor Ondan sonra bir ton sobayı batıyorlar işte
11 Yorumla- 1 ay
🥺😌
Hiç yoktan iyidir sürüyon seni götürüyor işe yarıyor
13 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle 👍 ayağıni yerden kessin yeter
- 1 ay
Bence de 👍😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Verir neden vermesin arabası olmayanlar var gene onun Tofaş'ı var
21 Yorumla- 1 ay
Dimi ama 😂 doğru söylüyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Belki çocuk kendini fakir göstermek ve kızın tepkisini ölçmek istiyor
13 Yorumla- 1 ay
her şey olabilir
- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 ön yargı insanı hataya sürükler
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 ayAraba mı?
Gelen varsa motorum var.
Gelmiyorsa uğurlar olsun 😎😎
11 Yorumla- 1 ay
Gelmiyorsa kendi kaybeder
1 ayValla ben otobüsle gidiyom 😂😂 ister şans versin ister vermesin
12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 kendivl bilir
- 1 ay
Günaydın
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 ayBütün izmiri kartalla geziyorum hiç şans vermiyorlar.
15 Yorumla- 1 ay
Hadi yaa ciddimisin 😂
- 1 ay
Sorma ya misafir olarak geldik Allahtan😅
- 1 ay
Haha 😂 sağlık olsun onlar kaybeder
- 1 ay
Dooruu 😅
- 1 ay
Hı hııı 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayHerkesın kendı tercıhı, benım ıcın onemı yok.
11 Yorumla- 1 ay
En güzeli de bu zaten
Ya araca bakmamak lazım aslında ama bazı kızlar araçlara çok takılıyor aracın içindeki hissiyatın lüks olmasına çok takılıyor özellikle o yüzden buna net bir şey demek zor kimi kız tofaşı bırak eşekle gelsen eşeğe bile biner kimi kız altında g kasa bir bmw yoksa yüzüne bile bakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayarabanın ilişki ile bir alakası yok. ama hayatına önem vermiyor diye düşünürüm.
13 Yorumla- 1 ay
Neden peki
- 1 ay
çok kalitesiz. artık hpsinde ciddi metal yorgunluğu var. ufak bir kazada 2 ye ayrılıyor. bildiğin teneke zaten. hiçbir güncel güvenlik önlemi yok. kara düzen bişey. otobüs daha mantıklı.
- 1 ay
Peki 👍
Gizli Üye(36-45)1 ayBen arabayla degil, erkekle buluşacağım icin isterse el arabasıyla gelsin ilgilenmem.
11 Yorumla- 1 ay
Olması gereken de bu zaten
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum ama nasıl bir Tofaş olduğuna da bağlı. Modifiye falansa hiç sevmem çünkü onu süren tipler de bir değişik oluyor. Efendi tipliyse, arabasını da normal biri gibi sürüyorsa sıkıntı olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. 
Bi Biz samimiyet ehliyiz cingen kasa transit varken tofaş da neymiş
00 Yorumla
1 ayBen üniversiteye tofaşla gidiyorum millet gülüyor ne şans vermesi :D
11 Yorumla- 1 ay
Hadi yaa 😂
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. arkadaşımın babasının oto galerisi vardı ilk buluşmalara hep tofaş la giderdi eğer kız şans verirse 2. buluşmada ya Mercedes ya da BMW olurdu altında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Tofaş veya Mercedes ne farkeder ki çoğu kadınlar böyle hırt tiplere bayılıyor. Çözemedim vallahi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bence verılmelı o bile olamabılirdi… Kaldı ki kimin kime şans vereceğini cinsiyet belirlemeli :)
00 Yorumla
1 ayBide drift atarsa kesin :)
11 Yorumla- 1 ay
Haha 🤣
1 ayHiç sanmıyorum şansı bırak neredeyse kaçabilirler
13 Yorumla- 1 ay
Niye beee
- 1 ay
Günümüz insanları maddi değerlere fazla önem veriyorlar vede geçim eskisi gibi değil zorlaştı ekonomik şartlar falan derken birde kadınların şartları da yükseldi tabi istisnalar kaideyi bozmaz
- 1 ay
Çok doğru söylüyorsun haklısın 👍 kızlar daha maddiyatci ve lükse düşkün oldular
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Sıkıntı büyük 😅 şans olmaması lazım
13 Yorumla- 1 ay
Hayda niye ki 😂
- 1 ay
Haha 😂
Ben scooter ile gitsem olur mu
119 Yorumla- 1 ay
Olur tabi 👍😂en çokta ondan olur çünkü scooter masrafsız olur çevre dostu olur, yer kaplamaz trafiğe sebep olmaz , eee çevresine zarar vermeyen kadına da zarar vermez 😂😆
- 1 ay
Erkekten anlarım 😆🙈
- 1 ay
Haha 😂 eee yaş 35 olsun okadar
- 1 ay
O daha iyi ya 👏👏😆😂
- 1 ay
Hayda niye ki 😂
- 1 ay
Dimi ama 😂
- 1 ay
Yiaaa tişikkirler 🙏☺️🌸😂
- 1 ay
tamam pikii edebilirsin 😂🤗
- 1 ay
Samimiyetin ve yorumun için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️ hayırlı cumalar dilerim 🙏
- 1 ay
Çok teşekkür ederim 🙏🌸🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayBinmem ona ya kaza maza olur. Olan bize olur 🤣
11 Yorumla- 1 ay
Taş gibi arabadir
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Tofaş antika oldu daha güzel bence.😀
17 Yorumla- 1 ay
Evet 👍😂 daha kıymetli aslında
- 1 ay
Birde beğenmezler işte 😂
- 1 ay
Haha 😂
1 ayArabaya göre adam mı seçeceğiz.
16 Yorumla- 1 ay
Seçen ne kadar kız örneği var keza bunu yorumda dile getiren kızlar da olmuş , her kız aymi olmaz beklentisi de aynı olmuyor birisi kişiliği önemli derken diğeri Tofaş nedir ya diyor 😂 böyle birine asla şans vermem kimsede vermesin diyor 😂
- 1 ay
Oyuzden bakış açısı kişilige göre değişir keza kızlar şu an para ya bakıyor örneği gerçekten doğrudur istisna örnekler çok az var , Allah bu kızlara akıl fikir versin ben bu tarz insanlara hazırci diyorum 😂 hiç bir şey üretmeden çalışmadan emek vermeden zengin koca arayışı içinde oluyorlar bu oysaki ne kadar yanlış bir yaklaşım,
- 1 ay
Bakış açısı değil bu parasına göre statüsüne göre adam ayırmak bu. Bakış açısı bana göre örneğin bir konu konuşulur o konuda fikirler farklıdır düşünceler farklıdır bu bakış açısıdır. Tamam para önemli her devirde önemliydi bu devirde de öyle ama karakter olmadıktan sonra para önemsiz benim için.
- 1 ay
Olması gereken de bu zaten, ama bu herkese göre aynı olmuyor maalesef
, parası olsun da ne olursa olsun kafasindalar - 1 ay
Háy ben o kafaya!
- 1 ay
İşte bende onu söylüyorum zaten , Allah akıl fikir versin inşallah 🙏 araba alınır satılır ama kişilik ve ahlak herşeyden önce gelir
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Versinler bence Tofaşk iyidir..
15 Yorumla- 1 ay
Tabi taş gibi araba
- 1 ay
Doğrudur ben hiç kullanmadım oyuzden bilmiyorum
- 1 ay
Peki 👍🤗 sen öyle diyorsan öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayTofaşın dili olsa da konuşsa.
11 Yorumla- 1 ay
Eyvah eyvah 😆
Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Yayamı gelsin tofaşı varken ayıp ya🙄🙄
11 Yorumla- 1 ay
Dimi ama sende haklısın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayİnsanın karakteri bindiği arabayla mı ölçülüyor bu devirde 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
1 ayTofaş kullananlar biraz keko kıro karışımı falan oluyor o yüzden no
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayalt kültür bir toplulukta olduğumuz için burdaki tercihler sağlıklı olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tofasi bırak ben tabanvayla geliyorum benim hiç şansım yok senin hesaba göre
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Metrobüsle gelmekten iyidir 😂😂😂
Buluşmaya gelen kızlar helikopter 🚁 ilemi geliyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBelki koleksiyon aracıdır adamın. Ben zengin bir erkek olsam bile ilk görüşmede kendimi belli etmem gerek araba gerek giyim kuşam gerek telefon gerekse gidilen mekan açısından.
00 Yorumla
1 ayBen, benim eşimi kabul etmişim ‼️
Kartal Tofaş Slx ile
🤣😂😂
02 Yorumla- 1 ay
@Fatih0909 kandırılmadım evlilik yolunda ilerliyorduk. Ama yine de sen bilirsin gülebilirsin🤣😄😂
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Oraya gelene kadar arabasının markasını öğrenmiştir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayCivcivlerin tipe bak LvbelCivic5
11 Yorumla- 1 ay
Haha 😂
Gizli Üye(18-24)1 ayTofaşı sevmiyorum otobüsle gelsin tofaşla gelmesin
11 Yorumla- 1 ay
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben vermem kimse vermesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBana Wolkswagen golfle gelmesi lazım en sevdiğim araba
03 Yorumla
Cevap sahibi1 ayAma yinede farketmez bana istediğiyle gelsin
Cevap sahibi1 ayOlur
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazısı şans verir bazısı vermez
10 Yorumla
1 ayToplu taşıma ile gelsin ya Tofaş nedir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 aySadece kızlara sorman lazım sanırım 😂
11 Yorumla- 1 ay
Genel sordum cinsiyetçilik yapmak bana yakışmaz 😂😆
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayVermezler
16 Yorumla- 1 ay
Hayda 😂
- 1 ay
Bu devirde herkes prenses herkes volvo xc90 larda gezmek istiyor
- 1 ay
Maalesef öyle bunun örnekleri çok var
- 1 ay
Anneler öyle yetiştiriyor çünkü
- 1 ay
Kimbilir belkide haklısınız 🥺
- 1 ay
Eski nesil sürekli eleştiriyor ama yetiştiren onlar değil mi, haksız mıyım?
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
1 ayVermez
110 Yorumla- 1 ay
Niye peki
- 1 ay
Tofaş ne kaçlı yıllarda yaşıyorsun 😁
- 1 ay
Niye beee 🤣 hala peynir ekmek gibi satılıyor
- 1 ay
Valla yapay zekalı yeni çıkmış arabalar var 1995 li yıllarda yaşasak tamam olur derdim 😁
- 1 ay
Hahaha 😂 antika değeri var o arabalarin öyle deme
- 1 ay
Haklısın sana bir şey sorabilir miyim
- 1 ay
Yolla gelsin
- 1 ay
https://youtu.be/bnV5lkc_-CI?si=2nWO1uUXSFYBgy4t
Filmin 33:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izleyip sahne de en çok beğendiğin yeri söyler misin - 1 ay
Son sahneleri dehşet güzeldi 👍 özellikle arabanın uzsktan kumanda ile kontrol edilmesi ve kadının ortama girişi çok havalıydı , eee böyle arabaya da binilir tabi 👍😂
- 1 ay
Evet filmin son sahnesi güzel bir de son sahne de yaşlılar arka arkaydı gördün mü bir de o motor yağı sahnesi hakkında ne düşünüyorsun
Ben şans vermem
13 Yorumla- 1 ay
Neden peki diye sorsam
- 1 ay
Doğrudur peki saygı duyarım 🙋🌺
1 ayYaya gelirim daha havalı😀
18 Yorumla- 1 ay
Bak yaa 😂
- 1 ay
😅😅 valla arabamı 1 arka sokağa park ederim yaya gelirim sonra para avcısı kadın demesin oo bunun arabası var bu arabaya başka kızlarıda mı bindirdin şerefsiz derler 😅😅😀
- 1 ay
Haha 🤣 alemsin he
- 1 ay
😅😅 bundan sonra zengin kadın yoksa buluşma yok😅😅günaydın hayırlı sabahlar dilerim 🌸🤲
- 1 ay
Günaydın 🌺🌿
- 1 ay
Teşekkürler 🌸🤲😊
- 1 ay
Rica ederim 🙋
- 1 ay
400 tl mi kutumu sorunda ki. Kutudaki çeyrek altını mı bekliyorum unutmadım 😅
1 aymis gibi araba işte :D
12 Yorumla- 1 ay
Valla öyle taş gibi arabadir dağ bayır her yere gider
- 1 ay
aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Verirmi sence
11 Yorumla- 1 ay
Herkesin beklentisi farklıdır buna şükreden de olur aşağılayan da , kişilikle ilgili bir durum bu
Hayır renge rover ile gelsin aşk ne yapalım tofaşı
11 Yorumla- 1 ay
🌸👍😊
Neden verilmesin karakteri düzgün oldukça
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle
1 ayHerkes babasından zengin doğmadı hoş
12 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle 👍 ama işte herkesin beklentisi farklıdır buna şükreden de olur aşağılayan da olur kişiliğe bağlı bu biraz da
- 1 ay
Yorumlarda da bunu görebiliyoruz aslında birisi yeyerki gelsin arabanın bir önemi yok derken, diğeri kesinlikle şans vermem kimsede vermesin diyor 😂
Durumu demek buna yetiyor
Normal11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle 👍 herkes imkânlar ölçüsünde hareket ediyor
İlk araba europa ama matina falan yok
12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂
Herkesin bi alıcısı vardır 😅
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍😂
Biz şans veriyoruz ki sizi arabamıza alıyoruz
11 Yorumla- 1 ay
Dimi ama 😂