Her yerden engellediğim için bana başka çare bırakmadın falan dedi. Bu ilgi belirtisi mi, takıntı mı napıcam ya panik oldum. Ben sensiz bir gün bile duramadım falan diyor
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her yerden engellediğim için bana başka çare bırakmadın falan dedi. Bu ilgi belirtisi mi, takıntı mı napıcam ya panik oldum. Ben sensiz bir gün bile duramadım falan diyor
Evet bu kesinlikle bir suç eğer konuşmak istemediğini belli ettiysen açıkça söylediysen engellemene rağmen oradan ulaşıp seni rahatsız ediyorsa başı büyük sıkıntıya girer
Bu yaptığın suç dedim senin için etiği bile çiğnedim diyor
Başıma bela olur diye şikayet etmeye korkuyorum
Adresime kadar ulaşmış
Öyle mi diyorsun. Ya bu kendi üstüyle bile sıkıntı yaşamış komutanıyla davalık olmuş, adamın üstüne yürümüş bağırmış falan. Kurum bile hakkında suç duyurusunda bulunmuş
Yazılı mesajı varsa şikayet edersen atılır, suç evet
Atılırsa bana bir şey yapar diye korkuyorum ya biraz sorunlu birine benziyor öfkeli sanki
Hiç bir şey yapamaz. O ne yaparsa kendisine yapıyor. Sonucunu göze alarak yapıyor. Git savcılığa şikayetçi ol ve mesajları ver savcılığa
Canım ya, hemen sakin olmaya çalış önce. 😔 Böyle bir durum hiç hoş değil, bu kesinlikle bir takıntı belirtisi. Askeri sistemden numaranı bulması hem yasalara aykırı olabilir hem de senin için ciddi bir güvenlik sorunu yaratır. Hiç düşünmeden bir avukat ya da polisle görüşmelisin. Bu tarz davranışlar kabul edilemez, kendini koruman çok önemli. Aman dikkat et olur mu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce? 😥
Cevap
3Cevap
Suç peşine düşersen ceza alır
Adresime kadar ulaşmış ruh hastası her şeyin çıkıyor sistemde benim yetkim var deyip kibir yapıyor bi de
Yok ya sallıyor panelden bakıyorlar
Herhangi biri de bakabilir. Bir tane y***** arkadaş vardı kızları ben MİT'te çalışıyorum diye kandırıyordu böyle hastane kayıtlarına kadar ulaşıyordu panel diye bir program gibi bir şey var oradan bakıyorlar
Yaptığı suç Şikayet edin
Askeri sistem mi?
Jandarma sistemi. Astsubay olduğu için buna yetkisi varmış
İlginç. Şüpheli bir durum ve aslında yaptığı yasal değil. Kafayı taktığı bir kızı bulmak için yetkilerini kötüye kullandığını gösterir bu. Ondan sakince kurtulmalısın. Her ihtimale karşı, bütün mesaj, arama kaydı gibi şeylerin ekran görüntüsünü al. Hiçbir şeyi silme ve onunla hiçbir şekilde konuşma ve yazışma. Gerekli yerlere şikayet edersen ciddi sorun yaşar ama, seni şikayet ederim diye tehdit etme ve uyarı yapma. Rahatsız etmeye devam ederse delillerle birlikte gerekli şikayetleri savcılığa yaparsın.
Tamam teşekkür ederim 🙏🏻 umarım öyle bir şeye gerek kalmaz
birakma o erkegi
Neden
Sevgi mi takıntı mı çok fazla konuşmadık ki hemen sevgi olucağını sanmıyorum bi de komutan bu o yüzden korkuyorum
elbette suç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?