Geçen gün küçük bi olayla ilgili hayatımda ilk kez ifade vermeye gittim ifadeyi alan polis sağolsun çok kibar nazik davrandı işimiz bittikten sonra ben çıktım asansöre bindim baktım bi numara aradı açtım çekmediği için ses gelmedi kapattım tam asansörden inerken o polis çıktı karşıma bende sizi arıyordum kimliğinizi unuttunuz dedi gülerek bende teşekkür edip aldım ve çıktım. Numarayı watsaptan kaydettim merkeze mi ait yoksa şahsi numarası mı diye (genelde merkez numaralarından ararlar şahsi numaradan aramazlar) kendi numarasından aramış ve kaydetmiş çünkü başka telefondan baktığımda profil fotoğrafı görünmüyordu. İşin tuhaf yanı da ben evliyim... Numaramı neden kaydetmiş olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKız yaşadığını anlatmış soruları var. Ahlaksızlıkla suçlayan kişilerin içinde sanki hiç böyle meraklar uyanmıyor. Soruya gelecek olursak muhtemelen senle ilgilenmiştir beğenmiştir ve evli olmanı çok umursamamıştır anlık bir etkileme çabası diyeyim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde şu davranış var. Bir kadın kibar nazik oluyorsa kur yapıyor gibi algılayabiliyorlar. Sen kibar nazik davrandıysan belki bunu yanlış anlamış olabilir, evli olduğunu bile bile bana iş attı benimle takılmak istiyor herhalde gibisinden kafasında geçirmiş olabilir. Veya direkt arsızdır senin davranışından dolayı değil evli olduğunu bile bile senden hoşlanmıştır bilemedim. Neyse bir daha ararsa şahsi numarasından ikaz et devam ederse şikayette bulun.
00 Yorumla
+1 yılBu normalde olabilir benim başıma çok daha kötü olay geldi bende ifadeler verdim sürekli polis arardı bazıları merkezi sistem bazıları şahsi numaralardı yani bu bi bakımdan normal olabilir bi bakımdan hoşlanmiş veya başka planı olabilir eğer böyleyse çıkarı için numarayı kaydetti ise bi açık verdiği zaman kendisinden delil ile birlikte şikayetçi olduğunuz da kendisinden bi çok hakkınız var
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. selam.. yani etik olarak doğru olmayan bir durum asla kişi ya da kişiler kendi özel numarasından aranmaz resmi bir kurumda ve bu olan sanırım kişinin biraz kendine olan öz güvenin sanırım.. ve araması doğru değil bu gibi durumlarda bence gercek anlamda rahatsız olduysan ki evli olduğunu söylüyorsun bence kişinin tel noyu engellemen yeterli olacaktır.. birdaha aramasını istemiyorsan..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani anlayamıyorum doğrusu. Sen evlisin, Bir kocan var yani, yüzük falan da takıyorsundur inşallah... polis bunu görmemiş olabilir ve sizinle ilgilenmiş olabilir o tarafta sorun yok ama senin bunu kafaya takman gidip beni kaydetmiş mi kaydetmemiş mi diye bakman bence çok da iyi bir şey değil.
43 Yorumla
Soran+1 yılAdam iki dk içinde bütün bilgilerime ulaştı tabiki evli olduğumu biliyor onun bunu bilerek yapması sorun değil ama benim merak etmiş olmam sorun öyle mi? Lanet olası ataerkil kafa yapısı keşke yok olsa di mi? Olmuyor ne yazık ki..
Cevap sahibi+1 yılSöylemedin ki bilgilerimi aldı diye ben daha önce karakola vs gitmedim açıkçası prosedür nedir bilmem. Senin merak etmen bence bir sorundur. Bu da ataerkil bir kafa yapısı değildir. O kişi ve sen bir değilseniz. bir kişi eğer evliyse ona göre davranmalıdır kız erkek asla farketmez eğer o polis de bile bile bunu yaptıysa onu da korkmadan yargılarım bunu ataerkillikle falan gram alakası yok.
- +1 yıl
bir de yapan polis
+1 yılHayır hanfendi kesinlikle kurallar gereği şahsi numaraları kayıtlı tutuyoruz. Aksi düşüncelere asla müsama göstermeyiz
03 Yorumla
Soran+1 yılPiclik yapmayın lo
- +1 yıl
Sizi görev başında memura hakaretten tutukluyorum hanfendi. Çok ayıp
Soran+1 yılHdhdhhdb
+1 yılAdamdan ya da ilgisinden hoşlanmışsın, yarın yine karşına çıkıp kahve içmeye davet etse o heyecanla kabul edersin.
Adamın numarasını sil, evinde eşinin olduğunun farkına var ve git kocanı sevdiğini söyle sarıl.01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum ki..
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Evli isen neden bunu merak ediyorsun bu ne ahlaksızlık! Gözün dışarıda belli ki.. umarım kocan durumu farkeder
43 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyosun ya sen? Gidip adamın altına yatmadık hemen ahlaksızlık diye yaftalamak haddine mi senin? Gözüm dışardaymış yokk ebesinin nikaa
Soran+1 yılAblacım uzaa.. Önyargının kitabını yazarsın
+1 yılLütfen ya evlenmeyin ya da evleniyorsanız başkalarıyla ilgilenmeyin kocanda beni seviyor diye herkesin bir duygusu bir gururu var o adam seni severek güvenerek evlendi belki
11 Yorumla
Soran+1 yılİnanın evlenmemiş olmayı ben de çok isterdim fakat çok erken yaşta kendi iradem dışında ailemin etkisiyle verilmiş bir karardı. Belki eşim iyi biri olsa onu sevip, böyle küçük ilgi kırıntılarını üzerime alınıp saçma sapan düşüncelere dalmazdım. Ama ne yazık ki şiddet, kaba güç, hakaret, ilgisizlik çabasızlık vs vs.. kendimi ne kadar muhafaza etmeye çalışsam da beni bu düşüncelere iten sebeplerden birkaçı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatında ilk defa ifade vermeye gidiyorsun ama "genelde merkez numaralarından ararlar şahsi numaradan aramazlar" diyecek kadar da olaya hakimsin :))
42 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda ilk kez ifade vermeye gitmem bu konuya hiç hakim olmadığım anlamına mı geliyor? :)
Soran+1 yılÇevremde illaki şahit oluyorum nasıl aradıklarını nasıl çağırdıklarını biliyorum tabiki..
+1 yılSenin niyetin khpelik yapip kocanı aldatmak değilse böyle bir şeyi düşünüp sorgulama bile gerek yok yani.
22 Yorumla
Soran+1 yılMerak işte.
- +1 yıl
Yanlış.
+1 yılhayatında ilk kez ifade vermeye gitmiş biri için genelleme yapacak kadar arama numaralarını bilmen sence de tuhaf değil mi gizli jsjs
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatta ilk kez ifade veriyor olmam bu konuda hiç bilgi sahibim değilim demek değildir sayın pembe donlu sjdj
- +1 yıl
boklu camurluya gülmüş çamurlu çatlamış ölmüş 😂😂
Evli olduğun icin aslinda seni begenmis belki iş duser gibisinden düşünmüştür nede olsa evlisin kapi açık polisler icin sikinti olmaz zaten hepsi evli kadin pesindeler
00 Yorumlaöylesine kaydetmiştir. ifade veren bayan yazma ihtimali de yüksek. asansörde karsına cıkmasaydı nasıl bulacaktı seni
03 Yorumla
Soran+1 yılYazma ihtimali neden yüksek olsun ifade veren kişinin? Ayrıca hemen buldu beni 2 dk sürmedi bu olay niye kaydetsin ki
Soran+1 yılHıı okey
hemen çekici cazibeni masaya yatırma :)) kimlik sahibini aradığında cevap alamazsa daha sonra arayanı tanımak için kayıt etmiştir işte.. neticede kimliğin vs elinde olan polis medeni halini de iki saniyede bulur ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılKimlik için beni bulması 50 sn falan sürdü sonrasında arar bulur durumuna gelmedi yani olay bunun için kaydetmiş olamaz ve kimliğimi alıp orayla tüm alakam kesilmisken kaydetti
Soran+1 yılYok bee nalaka
Soran+1 yılLa yok ya ben kapalı bi kadınım kılık kıyafetimde son derece dikkat çekmeyen normal tarzda şeylerdi
- Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılPolisler bazen özelden de arayabiliyor. Bu yapmaması gereken bir şey ama erkekleri de arıyorlar yani üstüne alınman gereken bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılBi amacı oldugunu sanmıyorum yardımcı olmuş sadece. Her şeyden bir şey kapmayın bence rahatsızlık vermediyse yanlış anlaşılacak bir durum yok.
00 Yorumla
+1 yılKlasik türk polisleri🤭🤭
Eski atasözü boşuna söylenmemiş 🤭🤭02 Yorumla
Soran+1 yılNe dimişler
- +1 yıl
Ayıdan pos polis jandarma dost olmaz 🤭🤭 bunlar aldıkları maaş ile insanların namusunu canıni korumakla yükümlü iken daha bu tarz seylerin çok daha ileri boyutuna gidenler var. Ve bu kişide birkaç güne sorun var mı vs gibi sohbet kurmaya çalışabilir. Böyle birşeyle karşılaşırsanız gidip savcılığa verin
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Potansiyel şüpheli olduğunu düşünmüştür (!) Come onnnnnn hepimiz de biliyoruz neden aldığını. Ne söylememiz şu anda seni rahatlatır?
00 Yorumla
+1 yılKendi numarasından arıyorkar başıma geldi bir kaç kere
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle miymiş? Beni daha önce 3 kere merkezin numarasından aramıştı ifadeden sonra kendi numarasıyla arayıp kaydedince ne biliyim
- +1 yıl
Kaydettiğini nerden biliyorsun
Soran+1 yılWatsaptan baktım profil fotoğrafı açılıyor başka numaradan baktım kapalı foto
- +1 yıl
Zehir gibisin ha 😂 evet kaybetmiş belki beğenmiştir sizi 3 5 güne belli olur
Soran+1 yılNasıl belli olacak alibeyciğim?
- +1 yıl
Yazar belki bi kahve içelim falan diye ya da bahane bulur arar yani
Soran+1 yılHmmm vay şe. refsiz
- +1 yıl
Aaa niye şer. efsiz olsun be adam beğendi belki bir şeyler olsun istiyor evli falan değilsen şansını denemek istiyor olabilir
Soran+1 yılAy biliyodu be
- +1 yıl
Evlisin sanırım bunu bildiği halde yaptığı karaktersizlik uzak durmanı tavsiye ederim
+1 yılBen bazen kaydettiğim numarayı silmeyi unutuyorum belki o da unutmuştur hemen önyargılı olmayın adamın niyeti bilinmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHoşuna gitmissindir ha şöyle bir şey var eğer senin hoşuna gitmiş olsaydı bu sorunun akıbeti değişik olurdu nasıl yaparım bu polisi tavlarim olurdu ama o hoşlanır kaydedince neden kaydetti oldu
00 Yorumla
+1 yılKale dolu diye gol atılmaz mı demiş. Ssnden hareket bekliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi hareket mesela. Yanlış yapacak biri değilim asla adım atmam o atarsa da ayağını kırarım
- +1 yıl
Onu sen bilcen artık o atmaz senden bekler
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim anlamadığım evliysen neden merak ediyorsun yani sorudaki amacın ne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. O herkeste olmuyor kimisi herkese açık çokta şaaaapma bence
00 YorumlaSilmeyi unutmuştur. Öyle şeyler çok olur, merakında normal
00 YorumlaOlay hakkında haber vermek amacıyla kaydetmiş olabilit
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılovvvv bence seninle konusma gibi planlari vardi abimizin
elinde yuzuk yok muydu niye oyle yapmis01 Yorumla
Soran+1 yılHayatım elimde yüzük olmasa nolur adam bütün bilgilerime 2 dk da ulaştı zaten evli olduğumu biliyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sorun olduğunda tekrar arayabolmek için
Evli kadını kim ne yapsın01 Yorumla
Soran+1 yılMasum :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılGidip telefondan araması zor olabiliyor telefonlar dışarı kapalı da oluyo ondan bende öyle arıyorum kendimden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNumarasını engelle gitsin. Ne amaçla oldugunu neden oldugunu düşünmemelisin.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen evli bir kadınsın umursamamalısın , engellemelisin seni rahatsız etmesine izin vermemelisin. bu durumu eşine anlatmalısın anlatmazsan yanlış anlar.
Ya ahaha kendinde bu sorunun cevabını bilip buraya sormuşsun bide. Peki ben sana bir soru sorayım bu konu üzerinde niye bu kadar durdun? Buraya soracak kadar.
00 Yorumla
+1 yılSen kendini çok önemseme bence. Öyle olur zaten hep takip için benim de aynı şekilde oldu. Kendi telefonlarına kayıt ediyorlar konuşuyoruz falan. Sorun giderilene kadar. Normal bir şey bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlisin ama yinede hosuna gittin diye kaydetmis. ya v saklik baska bisey degil
00 Yorumlakayıtlı değildir ifadedeki kağıttıan almış aramıştır
00 Yorumla
+1 yılAynen knk evliymişte peh külahıma anlat siz kadınlar çok tehlikelisiniz
00 Yorumla
+1 yılvalla merkeze bildirirsen öttürürler diyeceğim de ne bileyim
00 Yorumla
+1 yılSurekli bu soruyu sormaktan sıkılmadın mı
11 Yorumla
Soran+1 yılCevap alamadım ki bi önceki postta 😏 o yüzden bida sormam şarttı
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYürümüş işte sana pes venk engelle gitsin
00 Yorumla İlgisi hoşuna mı gitti?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Suistimal-i meslek denir buna
00 Yorumlaekstra ifadeni alacak sonra
00 Yorumla
+1 yılAdam seni tenhada sen anladın
00 YorumlaSanırım hoşlanmış olmalı sizden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılsana göz koymuş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz hoşuna gitmiş sanki gibi geldi bana 🤭
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bişi arama altında o an öyle gerekmiş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılasılacak sana. demek dayanılmaz caziben var:))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolisler öyle ya, aramıyorlar ama merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani arasa sende sohbet edeceksin
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alp574 annen etmiş sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@Alp574 zoruna gitmiş gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Alp574 anne git söyle aynısını
Gizli Üye(36-45)+1 yılhosuna gitmisssin adamin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşuna mı gitti polis
00 Yorumla
+1 yılsuç.
21 YorumlaKaçamak mi yapmak istiyorsun 😂
20 Yorumla
+1 yılŞikâyet et
02 Yorumla
Soran+1 yılBorsa kaplanı mı? Abi sen sadece erkeklere taktik versen olur mu ndjd
- +1 yıl
Borsa dişisi lazım 😀😀
sorsaydın ya polise
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle pat diye sorulur mu saçma olur
Tanışmak isterse tanışır mısın
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır tavrım bellidir tanışmam ama öyle bi niyeti olabilir mi ki?
Soran+1 yılOnu biliyorum da onca bekar varken benim numaramı alması da saçma yani. İfadeye gitmeden önce de aramıştı 2 kere ama merkezin telefonuydu 0212li numara yani
Soran+1 yılYess
Soran+1 yılHayır yok tabiki
senden hoslanmıs olabilir bence
11 YorumlaNe önemi var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolislerle olmaz bacım alayı manyak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyürümek için
00 Yorumla
+1 yılNumarasını sil yazarsa savcılığa ver
00 Yorumla
+1 yılEngelle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılhoşlanmış
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı