Barista kızla aramızda net bir çekim varken neden bir anda sevgilim var deyip geri adım attı?

Herkese merhaba, içinden çıkamadığım ve fikirlerinize ihtiyaç duyduğum bir durum var.
​Yaklaşık 1 senedir müdavimi olduğum bir kahve dükkanında çalışan bir barista kızla aramızda çok net bir çekim vardı. Başta ben arkadaş kalmak istedim sonradan hoşlanmaya başladım. Süreç boyunca sadece müşteri-barista ilişkisi değil, resmen karşılıklı flört adımları yaşandı. Bana diğer müşterilerden çok farklı davranıyor, gözlerimin içine bakarak derin sohbetler ediyor, giyimime iltifat ediyor, dertleşiyor, benden daha fazla adım atmıştır hatta aramızdaki bir muhabbete istinaden benim için deniz kabuğu bile saklıyordu. Süreçte ilgimi ve değerimi hep hissettirdim, kaliteli ve centilmen bir çizgide yaklaştım. ​Bu 2 aylık yoğun sinyallerin ardından, geçtiğimiz gün dükkan kapanırken artık dışarıda da bir adım atmak istedim. Öyle büyük bir teklif falan da yapmadım; sadece çok kibar bir şekilde, "Sana eşlik edebilir miyim?" diye sordum. Sevgili olalım falan da demedim, alt tarafı yol boyunca yürüyüp sohbet etmekti amacım.
​Fakat kız bir anda panikledi, köşeye sıkışmış gibi davrandı ve bana aynen şu cümleyi kurdu: "Yok sağ ol erkek arkadaşım ikimizi görmesin kıskanç bir adam" dedi. Bu işin sonunda ben üzülmeyeyim diye korkuyordum ve yine üzüldüm.
Güncellemeler
7 gü
Annem babam diyor ne kadar üzgün olduğumu görüyor pes etme, vazgeçme, mücadele et, mücadele etmeden olmaz diyor kız öyle dedi diye vazgeçilir mi dedi madem sevgilin varsa benle neden flört ettin
Barista kızla aramızda net bir çekim varken neden bir anda sevgilim var deyip geri adım attı?