Kızın da sevgilisi var yani benimkinde gözü yok ama beni yemeğe çağırdı başbaşa yemek yedik, başladı onu kötülemeye. Seni umursamıyo ilgilenmiyo onu çok havalandırmışsın seni takmıyo , biraz süründürmek lazım yoksa kıymetini anlamaz bir süre ilgi gösterme süründür dedi. Kaybetme korkusu yaşasın dedi. Hem sen ondan kariyerlisin işin ondan gelirin ondan iyi , ondan güzelsin sen ona fazlasın dedi. parasız adamı napacaksın dedi. Bende o işini ilerletmek zorunda dedim. O müdür biliyosun değil mi dedi. Hayır müdür değil dedim. Yok illa müdür dedi. Bende ne önemi var müdür olsa kaç yazar dedim aldığı para belli etiketin o kadar önemi yok dedim. Bu sefer başladı sen kariyere paraya önem veriyosun diye. hem sen ondan iyi durumdasın ondan başkasını bulamıyomusun dedi. Bende peşimde çok kişi var dedim örnekler verdim.
Ertesi günden itibaren de sevgilime karşı ilgiyi kestim taktik olarak.
Bu kız ona gitmiş beni kötülemiş anlatma diye tembihlemiş. Onun peşinde kimler kimler var şu anda seni napsın zengin kariyerli güzel kız demiş. Hem paraya kariyere önem veriyo demiş. Sonra üstüne de ben soğuk davranınca ortam gerildi tabi, kavga edip ayrıldık.
Benim anlamadığım bu kızın derdi neydi ki? Sevgilimde gözü var desen yok. Niye böyle nifak soktu ki sizce?
Ertesi günden itibaren de sevgilime karşı ilgiyi kestim taktik olarak.
Bu kız ona gitmiş beni kötülemiş anlatma diye tembihlemiş. Onun peşinde kimler kimler var şu anda seni napsın zengin kariyerli güzel kız demiş. Hem paraya kariyere önem veriyo demiş. Sonra üstüne de ben soğuk davranınca ortam gerildi tabi, kavga edip ayrıldık.
Benim anlamadığım bu kızın derdi neydi ki? Sevgilimde gözü var desen yok. Niye böyle nifak soktu ki sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer