Ümit veriyorsun sonra yarı yolda bırakıyorsun seviyormuş gibi yapıyorsun ayrılıyorsun ya da hoşlanıyormuş gibi yapıp başka biriyle sevgili oluyorsun ve onları üzüyorsun 😆😆 aşırı eğlenceli valla
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ümit veriyorsun sonra yarı yolda bırakıyorsun seviyormuş gibi yapıyorsun ayrılıyorsun ya da hoşlanıyormuş gibi yapıp başka biriyle sevgili oluyorsun ve onları üzüyorsun 😆😆 aşırı eğlenceli valla
Cevap
6Cevap
Kimse beni kandıramadı bende kimseyi kandırmadım, çünkü sevgili değil partner ediniyorum
sanmam
San sanma ben evliyim evli olduğumu gizlemem ilgi çeken biriyim ve sadece partner ediniyorum oda kriterlerime uyarsa
sen gibi igrenc bi herifle birak sevgili olmayi fb bile olmaz karına üzüldüm şimdi 🤢
Neden iğrenç oldum dürüst olduğum içinmi, oyun oynamadığım içinmi, duyguları kullanmadığım içinmi ümit vermediğim içinmi, sadece kaliteli cinsellik yaşamak amaç, ayrıca karıma üzülme onun rahatı hepinizden iyi sadece aşırı yükseğim tek kadının benle baş etmesi zor ve çapkınlığımı karım dahil herkes bilir. Ne oldu herkezle oyun oynanmıyomuş dimi😂
ilk olarak türkce ogren herkesle* bunun havali bisey oldugunu düşünmen komik ben senin karin oldugu icin sana böyle söyledim yoksa takilip geçmek sadece cinsellik normal bişey ama senin karın var karın oldugu halde baska kadinlarla gönül eğlendirmek farkli sanmıyorum ama hala inanmadim senin ne karın vardır ne takıldığın 31 çekmekten başka yaptigin bisey yok
Tamam güzelim doğrudur🙂
Belki de sen idare ediliyorsundur
Umursanmamissindir yedeğin vardır bilemezsin
oyle olsa bile zaten başta ben onun parasini yiyip baska erkeklerle gezdiğim için sorun yok oda aynısını yapsın🤫😘
Tcvz etseniz bu kadar canımız yanmaz:(
Neden böyle yapıyorsunuz. Erkek olsanız çok can yakardınız demekki
of sanki hemcinslerin cok masummuş gibi konusma hakediyorsunuz
Ben haketmiyom:(
Bunu erkekler de yapıyp
evet artik sira bizde
ahaha adamina denk gelmemişsin
geliyim onuda kullanır atarım
Düşme aaaahmet
Müstehak canım onlara aferim
aynen öyle gram vicdan olmuyor
kullan
dimiya sjdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bazen ilişkilerde karmaşık duygular yaşanabiliyor, seni anlıyorum ama bence kimsenin duygularıyla oynamak ya da onları üzmek hiç de eğlenceli değil aslında. 🥺 Herkesin kalbi çok değerli, kimseyi kırmamak lazım diye düşünüyorum ben. Aşk ve flört, karşılıklı saygı ve dürüstlükle çok daha güzel ve keyifli olmaz mı sence de? 🥰 Ben gerçek duyguların peşindeyim hep! Senin bu konudaki asıl düşüncelerin ne peki? 🤔