İlla bura için demiyorum herhangi bir yerden olabilir ki onlar kendilerinin akıllı olduğunu sanıyor falan ama uçkurlarına olan düşkünlüklerinden hiçbir şeyin farkında olmuyorlar 😂. Hemcinslerime kesinlikle tavsiye ederim bunu hakları budur bunların. Özelden siz kadınları, gencecik kızları taciz etme hakkını buluyorsanız kendinizce benim de böyle yapmam da bir sakınca asla olmamalı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOnları ben finansal köle olarak görüyorum. Bırak istediklerini desinler, onların paralarını yemeye bayılıyorum ve istediklerini de vermiyorum. Hav hav kraliçem desinler yeterli :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha iyi taktikmiş ki finansal köle de olur bunlardan zaten.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı eğlenceli zevk alıyorum onları işletmekten sonra not alıyorum kenara daha sonra bunlar sapıktır diye burada paylaşmayı düşünüyorum 😂😂😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aşırı iyi fikir bu. Ben zaten biliyorum buradakileri az çok ama özellikle bak şu normalde düzgün duran ama özelde tam sapık olanlar ayrı komedi 😂.
Cevap sahibi+1 yılOnlara da ayrı bir şey hazırlayacağım ilk önce şu tam abazalar var Yorumda bile bile kendini belli edenler ilk hedefim onlar
Soran+1 yılEhehehe Allahım yaa o değilde bir tanesi var geçenlerde gördüm onun gibiler işte tam şey. Romantik bilmem ney nicki ama her gelen geçen kıza yürüyor. Bu nasıl romantiklik arkadaşım😂bu da böyle düşer sanıyor üzücü. Neyse ama iyi edersin cidden. Hele bir tanesi var ya bak kadınlar cinsel objedir diyen. Gittim kaç görüşüne baktım hepsinde adeta kadınlara tapıyor 😂. Cidden komik bunlar hakketen
+1 yılvalla ben o dediklerinle sürekli dalga geçiyorum burada zaten daha az önce bi görüşte geçtim gir oku gül biraz istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm olur dur bakarım 😂
- +1 yıl
kewyfine bak
+1 yılSüper bir şey kaç kere gay resimleri attım bilmiyorum🤣🤣🤣🤣
08 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bunu bende yaptım 😂
- +1 yıl
Hakediyor mallar, çok da komik oluyor
Soran+1 yılHmm kesinlikle dur bunu da deneyeyim en iyisi hoşuma gitti 😂.
Soran+1 yılGenelde erkek resmi şey etmem ama bu da olur 😂
- +1 yıl
Açık saçık şeyler olması gerekmez. Öpüşen erkekleri atman yeter
Soran+1 yılOlur zaten 😂. Dur trans da olur bak belki yerler 😂
- +1 yıl
Iç çamaşırın altından sarkan pipi onlar için beklenmedik süpriz olur
Soran+1 yılHahaha kesinlikle 😂
Sitedeki teşhirci k@sarlari nasıl cezalandıralım 🙂
05 Yorumla
Soran+1 yılHmm bilemedim
- +1 yıl
Haha, neden fare deliğine geri dönmüyorsun, seni dumb loser!
- +1 yıl
Deliğine geri dön diyorum evlat yoksa tekrar finansal kölem mi olmak istersin?
+1 yılNe yalan söyleyeyim ben de keyif alıyorum. Keşke kız hesabı açsaydım.
03 Yorumla
Soran+1 yılHahaha dimi yaa 😂. Aman sanki tc istiyorlar aç gitsin be kankam 😂
- +1 yıl
Dur kız. Şu hesabı xper 3 yapayım. İnsanlarla insan gibi iletişim kurayım önce. Trollük beklesin.
Soran+1 yılSen bilirsin madem 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin zorla yaptığı kadının katlanmak zorunda oldugu. sadece erkegin seksten keyif aldığı kafada olan birisin belli ki
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen cinsellik konuşmak isteyen her erkeğe sapik diyorsun.
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılSapıklık ne sana göre burada yapanlar arasinda
Soran+1 yılHmm mesela bu siteyi dersen. Birinin normal görüşüne bile iğrenç şeyler yazanlar mesela, daha merhaba bile demeden +18 şeyler yazanlar mesela, özelden şeylerinin resmini atanlar mesela, biriyle zorla cinsellik konuşmaya çalışanlar, para teklif edenler, sürüyle kız takip edenler, direkt özele gel diyen tipler neyse başka gelmedi şu an uykum geldi herhalde
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel dedi diye bir sürü kizi takip ediyor diye sapik niye olsun?:)
Soran+1 yılÖzele gel niye diyor hiç tanımadığı bir kıza iki kelam etmeden? Ayrıca o kadar kızı takip eden biri normal çıkamaz denendi, onaylandı.
Cevap sahibi+1 yılYani tahmin üzerinden sapik olduğunu düşünüyorsun. :) Dediğin gibi cinsellik konusmasina sapik değil diyip özele gel demesine sapik diyorsun:) ya da çok kızı takip edince kesin sapik oluyor. Ne alaka yazmazsin sonra. senin için seks konusan her erkek sapik
Soran+1 yılTanımadığı bir kızla konuşmaya çalışan her erkek evet
Cevap sahibi+1 yılCiddi ilişki istemiyor diye her erkek sapik yani:) güzel Kafa
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahah noldu çok mu s* ktiler seni heralde ne bu nefret bu celal :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHahaha nefret mi 😂? Sen nefret mi gördün burada? Ben sadece sizin s**laklığınızdan keyif alan bir kızım sadece
Cevap sahibi+1 yılBizde senin gibi kızlarla eğlenmekten :D
Soran+1 yılAynen aferin sanaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂 önceden harçlığımız kalmadığında faceden dayıları işletip paralarını alıyorduk 😂
012 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂 erkeğe bile atıyorlar ya işte durum bu 😂
Cevap sahibi+1 yılÖnceden ininal kart vardı oraya attırıyorduk 😂
Soran+1 yılHahaha papara var şu an da mesela 😂
Cevap sahibi+1 yılYapsam mı bilmiyorum 😂
Soran+1 yılOhoo buradan bile yaparsın belki 😂.
Cevap sahibi+1 yıl😂 buradan olmaz bence Ya
Soran+1 yılYani zorlar ama olabilir tabi. Tabi bak baştan diyeyim ben dedim diye başına bir iş gelirse bana suç atma. İlla uygula demiyorum
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha uygulayacam
Soran+1 yılSana kalmış. Tavsiyem ne dersen bu sitede de soruyorlar. En kısa sürede nasıl mesela 200 TL kazanabilir miyim falan diye. Oraya sapık amcalar falan düşüyor. Onlardan biri verir belki ama dikkatli yapacaksın işini. Erkek olduğun için biraz zorlayabilir ama sana kalmış
Cevap sahibi+1 yılNude felan isterler 😂😂
Soran+1 yılE tabi 😂. Sen herhalde hayrına atacaklarını sanmıyordun😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 önceden googleee ayarlamasını yapıyorduk
Erkek neye göre sapık oluyor 🤔
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu bence bilmen lazım
- +1 yıl
Sapığı o kadar geniş bir çerçeveye koyuyorsun ki cinsel ilişki arkadaşı arayan biri de sapık. Orasının burasının resmini atanda sapık. Yolda taciz edende sapık. Tecavüz edende sapık. ?
Sen burada hangisi ile karşılaştın da keyif aldın?
Ayrıca; Playboyluk ya da abazalık ne zaman sapıklık oldu?
Çapkın kimlere deniyor?
- +1 yıl
Bunu cevaplayan da bana takip isteği atıyor bu da sapık işte :D Kadın olmadığınız için anlayamayacaksınız bunu, bu dediğin de taciz aslında :D
Soran+1 yılO dediklerinin %98 i sapıklık. Tabi sen anlamazsın gibi buradan öyle görünüyor
Soran+1 yılAnlamazlar kanka bunlar asla. Zaten bu siteden kimseye de güvenmem kolay kolay.
- +1 yıl
dimi dimi
Soran+1 yılZaten 956 tane kadını takip eden birine benim diyecek hiçbir şeyim yokki.
- +1 yıl
Yavrum sapıklık konusunda
Gay olmayan birinin bir kızı beğenmesini...
Tecavüzcü ile aynı kefeye koyuyorsan. Sen ve senin gibilerinin aklını s... m
Bu ülkede lgbt sapık olmuyorda, kendine kız arkadaş arayan ya da sosyal network genişletenler sapık oluyor.
Kavramlarınız si... m sizn cahiller - +1 yıl
LGBT'yi niye durduk yere ortaya katıyorsun onu anlamıyorum? LGBT bireyi olarak sapık değiliz, sadece sapık zihniyetlerinin hedefi oluyoruz. "Abazalık ne zaman sapıklık oldu?" bu bullshit sorunu gördün mü? Hani siz erkeklerin beyni o kadar testesteronlaşmış ki, yaptığınız şeyleri bile meşru görüyorsunuz. O kız arkadaş aramanın arkasındaki düşünceleriniz iğrenç çünkü kendinizi tatmin etmek için "kız arkadaş" arama çabasına giriyorsunuz. Küfürünü de edersin tabii.
Çocukluğun tuttu galiba
014 Yorumla
Soran+1 yılYooo
Soran+1 yılOlur. Onlar da adam akıllı dursun o zaman
Soran+1 yılYok ben sadece bura için demiyorum ki. Her platformda bunu yapabilirim. Ayrıca zevk alıyorum eğlenceli😂
- +1 yıl
https://youtu.be/YopA5SPszwk
Şunu izlermisin 😂
Soran+1 yılTamam bakıyorum
Soran+1 yılYalnız güzeldi 😂
Soran+1 yılYani yüzlerine ölü toprağı atmışlar sanki 😂
+1 yılKadın cinsel objedir benim için
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte bak sizin gibilere asla acımam.
- +1 yıl
Beni işletemezsin
Soran+1 yılÇokta şeyimdeydin a*q
- +1 yıl
Nerenle koycan
Soran+1 yılOrasına sen karışma
- +1 yıl
Kadın dmalır karşılığında parasını alır
Soran+1 yılSktr popiş be 😂kaç tane yorumunu okudum resmen tapıyorsun sende daha yüzünü bile görmediğin kadınlara git başka birini kandır haydee haydeeee
+1 yılKerizleri silkin
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 😂. Yalnız bir şey merak ettim saçların boya mı yoksa beyazladı mı falan
- +1 yıl
Irsi erken beyazladı
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica
Sen kapalı mısın
028 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Soran+1 yılE geldim tabi
Soran+1 yılBirden çok kişi ki
Soran+1 yılYani bu kişiden kişiye değişir ama öyle olduğumu düşünüyorum diyeyim
Soran+1 yılSeni veya herhangi birini inandırmak zorunda değilim.
Soran+1 yılHahaha 😂 buna ne oldu şimdi yaa 😂
Soran+1 yılŞimdi sana 3 şey diycem ve seni nasıl bir şekilde susturucam. Birincisi ben sana normal insanlar da mesaj atmıyor diye bir şey dedim mi? İkincisi sadece şu siteye bile baksan kapalı kızlara bile ne kadar iğrenç şeyler yazanlar ve atanlar var. Üçüncüsü ise ben ego falan kasmadım ve egoist olsam falan nett evet öyleyim iyiyim derdim ama onun yerine öyle olduğumu düşünüyorum dedim. Sana tavsiyem bir daha hiç kimseye iftira atma ve bir kız sana zarar verdiyse o kini de bir başkasına kusma
Soran+1 yılTamam.
Soran+1 yılAbicim uğraşmaya hatta tırnağımı kıpırdatmaya değmezsin inan bana. Onlar benim eğlencem sen ise umurumda değilsin. İki tane kız üzdü diye seni burada onun şeyini çekmeye hiç niyetim yok. Git derdini onlarla çöz hadii naşşş
Soran+1 yılO zaman s*laksın ya sevgilin olmadı diye ya da bilmiyorum diğer insanlardan gördüğüne göre yorum yapan biriysen umarım düzelirsin derim sadece
Soran+1 yılOlanı diyorum sadece. 2.
Soran+1 yılNormal düzgün
Soran+1 yılAynen aynen kadın uzmanı konuştu. Tamam hadi ben yatıyorum abicim uykum geldi iyi geceler.
Soran+1 yılBirincisi ben seni niye kandırma gereği duyayım manyak mıyım? Sanaldan zerre tanımadığım ve şu an gizlilik içinde olduğum birine hava mı atıcam gerçekten? Ayrıca ben yatar ama sana tavsiyem bak bir psikoloğa git. Bu şekilde sevgili yapma ona yazık 🙏🏻. Psikolojin de iyi değil ayrıca hadi byyy
Boşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAaa niye öyle dedin
Soran+1 yılE eğlenceli işte. S**laklıkları çok keyif veriyor.
Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Evet eğlenceli
01 Yorumla
Soran+1 yılDevamkeee kanka
+1 yılNitelikli dolandırıcı
07 Yorumla
Soran+1 yılEhehehe 😂
- +1 yıl
Buda bi meslek dimi sonuçta ortada bi emek var
Soran+1 yılE tabi yaa. Hatta başkasının fotosunu atıp para aldığım da var. İnternet üzerinden yani ama hayır kurumuna bağışladım. Bari iyi bari yere gitti 😊
- +1 yıl
Sen biraz kendini geliştir milyonlar dolandıran var haberlerde görüyorum 😂
Soran+1 yılBen bunu dolandırıcılık olarak görmüyorum bak. S**lak değilsen atma kardeşim para. Ben ondan zorla mı alıyorum hayır.
Soran+1 yılYalnız ben para istemiyorum. Konusunu bile açmadan onlar bana atmak istiyor. Ben suç olduğunu düşünmüyorum akılsız değilsen atma
Keriz cokk
06 Yorumla
Soran+1 yılOhoo hemde nasıl 😂
Soran+1 yılOhooo sorma bee 😂. Cidden en büyük eğlencelerimden biri budur inan bana
Soran+1 yılKesinlikle öyle. İşte bunlara acıyorum sadece
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sapık erkekleri i̇şletmek sizce de aşırı eğlenceli değil mi 😂?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne