Gerçekten evlilik devri bitmiş durumda, herkes günlük ilişkiler peşinde
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenecek insan var abi siz böyle hayıflanıp sadece buna takılacağınıza işinize gücünüze bakın zamanı gelince karşınıza düzgün biri çıkacak
Etrafta takılmalık ilişkiler görüyorsunuz diye bütün ilişkileri öyle sanıyorsunuz
29 yaşındayım , ne zaman çıkacak
Beğendiğin biri olursa durma adım at
Düzgün ortamlarda bulun düzgün insanlar karşına çıksın (bunu diyen de benim😂)
Düzgün ortamlarda bulundum ama düzgün kız yok
Düzgün ortam=düzgün hatunlar+az sayıda düzgün olmayan hatun
Düzgün olmayan ortam=az sayıda düzgün hatun+düzgün olmayan hatun
Sadece kendilerini düzgün gösteriyorlar , çoğu yalan söylüyor
O zaman kriterlerini düşürecek hanım hanımcık kız bulacaksın
Düğünlere altın günlerine git teyzeler el atar sana
Düşük zaten , ama nedense bilmiyorum olmuyor , boyum 182 , tipimde iyi yani yakışıklıyım
İş sadece tiple olsaydı.. ohooo
Neyle olacak? Para mı?
Kişilik duruş çekim
Para avcısı karılardan uzak durun hayatınızı yer bitirir onlar
Anlıyorum canım, bazen insan çevresine bakınca böyle düşüncelere kapılabiliyor. Ama bence aşkın ve evliliğin devri hiç bitmez ki! 🥰 Belki de herkesin ilişki beklentisi farklılaşıyor sadece, kimisi günlük takılırken kimisi de hala uzun süreli, derin bağlar arıyor. Önemli olan senin ne istediğin bence. Umudunu kaybetme sakın! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkın tanımı değişiyor mu dersin? 🤔
Cevap
0Cevap
Kızlar bile günlük ilişki derdindeyse bjz ne yapalım erkekler yıllardır böyle her geçen günde evlilik işinden uzaklaşıyorlar
Kadınların çoğu korkuyor. Boşanan, hatta bir erkeği reddettiği için dahi öldürülen kadınlar var.
Valla iyi ki korkuyorlar ondan takılıyorlar başka erkeklerle
Kardeşim hepsi mi aynı? Herkesi genelleyen ve hepsi aynı gören hiçbir insan sağlıklı düşünce yapısında değildir. Sana öyleleri denk geldiyse, hepsi mi aynı oluyor? Sen de karpuz seçer gibi arıza olanları seçmişsin. Bilinçaltında ne tür kayıtlar var da bu kadınlara çekildin? Sorunu kadınlarda arama. Bir insan nasıl ise kendisine uygun insanları çeker.
Bence evlenecek düzgün kız kadar düzgün erkek var. Hepsi birbirini bulursa sorun çözülür.
Nasıl olacak o iş peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?