1 ay
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
O ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun
Ben hastanede o mağazada calisti
Senin parana odaklı yaşıyorsa defet
3 senelik iliskim de ki 1 senelik izlenimim bu oldu
Normal değil hatta kırıcı bence
Klasik tr kızı dememek için zor tutuom
Öyle düşünüyorsan 3 yıldır sevgili olmana gerek yok. Düşüncesiz bir insana denk gelmişsin
Ya çok net degilim o konu da ama ben teklif etmesem olacağı olmuyor o koydu bana iste
Açıkçası cimrilik ya da tr kızı olmasından değil de gerçekten seven birisi böyle yapmaz muhtemelen çok bir aşk hissetmiyor sana
3 sene iste aşk olmasa bu kadar sürmez
Klasik kadınlar işte
3 senede toplasan 50 kez bulustuk oda benim sayemde zaten
Kankam kendini yorma bu kadar
Eyvallah reis
Ben bırakırdım.
Akıllı kadın tabii. Neye yatırım yapmaması gerektiğini biliyor xucjfkj
Kafaya bak
Komik mi simdi ucuz şey seni
Komik değil, akıllıca. Erkek hesap ödemedi mi sonra kadının değeri bilinmiyor. Çabalamadığı ilişkinin kıymetini de bilmiyor erkekler.
Kardeşim Senin kafan mı güzel 50 kez buluştuysak 45 kez Zaten ben ödedim 5 kez ödediği hesapla çay kahve Sen buna yatırımı diyorsun kafanı al kahveye Bandır belki yatırım yaparsın
Kadının tavrı bana normal gelmedi.
İdare et lüks yere gitme surekli
Yiyici denir böylelerine
Bence para şart değil buluşmak için
Hiç ısmarlamadı mı
Bi kac defa oldu
Ne ısmarladı
Kendi mi diyordu dur bunu da ben ısmarlayayım mı diyordu
Çay kahve falan iste ben lafını yapinca tm öderim diyordu asıl isteğim birlik olmal
Kadına hesap ödeten gaydir
Ne alakası var kardeşim öğrenciyim part time calisiyorum çok maaş almıyorum bende zorluk çekebilirim bende insanım bankamatik degilim insan olduğumuz için burdayız zaten o insanlığı görmek istiyorum
Ayrıl o zaman sızlanıp ağlanayacağına
Ucuzsun kardeş
Senin sevgilin ucuz asıl ve sende tam bir güzel kardeşim buraya gelip sevgilini meze edip laf söylüyorsun. İyi yapmış senin gibi kerizi bulmuş yesin paranı
Sen de tam bir gaaaavatorsun
Ben niye güzel kardeşim olayim her ilişki de problem olabilir sorun bunların çözümlemesi oysa birlik olunursa sorunlar çözülür demek ki iyi günde kötü günde eş olmak önemli anlayana
Yani bence tavri kesinlikle hakli sen erkeksin bi zahmet cebinde para olsun ayrica erkek adam kadından para istemez kendi parasiyla öder
İnsanların birbirini araç olarak görmesi ne kadar varoş olduğunuzu gösterir
Arac ne knk erkeksin ya bi zahmet kadinin yanında sen ode bi erkeklik gururun olsun
Simdi biz erkegiz ya bilek gucu bizde sizi dovebiliriz di mi ne de olsa erkegiz niye kullanmayalım bilek gucunu
Sevgilin klasik Türk kızı.
Öyle gerekiyor ama erkeğin ödemesi gerekiyor
Ben katılmıyorum. Erkek de ödemeli kadin da ödemeli.
Herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben hiç bir
Zaman yanımdakine hesap ödetmem müsade etmem yani yanımda kız kalkıp hesap öderse zoruma gider
Kızın durumu iyi değilse haklısın da, kiz da çalışıyorsa arada o da hesabı ödemeli bence.
Vallah durumu iyi olsada ben ödetmem
Reis içine blok3 mü kaçtı bu nasıl bi kafa hergun maddi durumun iyi olmayabilir hayatin da ki insan da az da olsa destek etse erkekliğini mi sorgilican bu nasıl bi kafa
Nereye gideceksiniz ki para gerektiriyor
Nerden buldun bu kızı ya olmaz bundan
Normal değil bir kerede o harcasin
Bir ben böyle olamadım ya.
Ay yazık kiyamam
Deme öyle üzülüyorum kendime
Senin canim sag olsun 😇
Allah razı olsun
Para ödemeyerek buluşun.
Gerçekçi olursak Parasız hiçbir şey yapılmıyor yani parkta bile oturayım desen gene para lazım Konu bu değil Az da olsa destek olunduğunu görmek
normal degil
Napsam bilmiyorum
Evet senin ödemen gerekiyor bence
Niye eşit değil miyiz
Yoo
Hemcinsine yazık ediyorsun yallah afganistana
Kusura bakma ben prenses erkek sevmiyorum
Hem okuyorum hem çalışıyorum robot muyum ben arkadaş bende yorulabilirim insanlık hali değil mi
Ben anlamadım sen hesaba yardımcı olmasını mı iatiyorsun genel olarak yoksa durumun olmadığı için mi
Kardesim 50 kez bulustuysak 45 Kez ben ödedim durumum orta ama zor günüm de de kendisi destek olmalı 3 senelik iliski de bunun lafı olmamalı
İkinizde ogrenciyseniz yardımcı olur zaten de işi gücü olan bir erkeğin hesapta yardımcı olmasını istemesi falan bana hoş gelmiyor ayrica bu benim yorumum bu kadar alınmana gerek yok
Ben bi kızı arac olarak görmüyorum oda beni görmeyecek hepimiz insanız insanlığımızı bilelim o öğrenci olamadı ama ben oldum en iyi okul da okuyorum zekiyim kariyer yapabilirim güzel kazanabilirim siz kızlar diyorsuniz erkek oyle böyle olsun işte kast ettiğiniz erkek benim ama benim gibiler sizin gibi ucuzlara yer vermez ab@zalar size bakar anca 🥲
Alakası yok bence, ciddi ilişkide erkek egemen olmak ister kadına hesap ödetmek istemez ama sen öde derse de öderim yani ne dert yaptın kardeşim
Bu centilmenlikle alakalı zekayla değil
Erkek 3 öder kız 1 öder boyle olabilir ama erkek 45 öder kız 3 öder anormal olur
Sen cimrisin galiba ya ben anladım
Yok cimrilik değil kardeşim senij derdin hep erkek ödesin yok öyle dünya çok ucuz birisin
darlıkta olmayan kisiyi cikart
Maalesef normal
Değil
Değil gibi
Cimridir maaş almadanda çıkartabilir
bitir gitsin.
Ayrıl. Karşılıklıdır her şey.
Normal kanka hersey beklenir bunlardan
Kiz akilli kiz aferin biz olamadik bi şöyle:))
Niye ben Enayi miyim kardeşim dürüst iyi bir çocuğum Bağcılar'daki kekolar gibi olsaydım sevilir miydim nerede dürüst zaten Keşke parasını yeseydin hayatı ile oynasaydım diyorsunuz Keko olsaydık tapardın o zaman
Normal değil
Anormal
Ayril kardeş
Değil.
Normal tabiki
Yiyici. kadin
Para avcisi mk
Paranı yiyor knk
Reis normalde böyle düşünmem ama bu gidişle öyle düşüncem geçen dedi bulusalim bende pek yok dedim oda tamam bulusmayiz dedi normalde biz buluşunca elini cebine attırmam
Var öyle insanlar yılına falan bakma menfaat ilişkisi kurarlar benim arkadaş vardı İstanbul'a atandı polisti sonra üniv. den sevgili yaptı kızı bir sürü lüks mekana götürdü bir sürü şey aldı kız bu yıl mezun oldu şutladı çocuğu var öyle tipler 3 yıldır beraberlerdi onlar da
Onun ki daha fenaymis iste bide bana diyor ki calis altın al bana yok ya başka isteğin var mı dedim hemen trip attı lafı olmasın ama evdekiler az harçlık veriyor diye ben bile verdim ona paramız azaldı bak naptı bulusmayiz dedi
Ayrıl gitsin zaten bu kızla geleceğin de olamaz bir sürü insan var başına dert alma
Zaten şu an baska insan düşünmüyorum ki yalnız kalmaktan korkuyorum onu aşmam gerek
Böyle sevgilinin wk
Sen olsan napardın
Sana hediye falan alıyor mu bari?
Alıyor ama buluşma olunca illa benfe para olması gerek bende olunca buluşurduk
aşkım gel sana simit ayran alayım bile demiyorsa sıkıntı.
Sende buluşmaya çağırma bakalım ne yapacak...
Reis denedjm 7 aydır bulusmuoz
Vay wk mdldmem
Daha ne diyeceğimi bilemedim
Gecen hafta bulusalim dedi şunu yeriz dedi bende dedim ben de oara yok bi kere sana şunu ısmarladim geleyim sen ısmarla dedim bi bozuntu verdi tm sg dedim gelmiom dedim sg derken onu içimden dedjm tabi
Wk böylede pinti olunmaz be bacım
Bide diyor bende de para yok aw sg a*mk meyhaneye gitmeyi bilio bize gelince fakirim diyor
Sevmiyor net
Ayrıl o zaman
E oyle asko
Kardeşim işinize gelince eşit olalım diyorsunuz konum maddi duruma gelince ben eşitliğe gelemem diyorsunuz siz de bir karar verin
Her konuda esitlik yok kim diyo bunu feministler mi 😅
Demek ki dengesizlik olabilir o zaman kusura bakmicaksiniz
degıl
Yürümez bu iş
Kardeşim, ayrıl.
Cok cimri
Cok segil ama teklif etmemesi gozume battı
ayril
Yok abla kolay değil
Senin zararina olur
Sadece eskisi kadar iyi olmuyorum
Kız seni kullanıyor aklın varsa ayrıl
Ayrıl gitsin
Normal
ayrıl
Niye ayrılsın erkeğin ödemesi lazım zaten
Tm en blok3 sensin
Değil
Normal
Destek etmek varken niye yük oluyorsun
Sormasaydin o zaman
Sende yük olmasaydın
Tamam özür bende depresyondayim zaten
Niye hesabi ona mı odettin hep
Yok ya reglin 2. Gunu hava da sıcak ev leş gibi
Geçmiş olsun kral Bildiğim kadarıyla çikolata falan iyi geliyormuş
Sagolasin valla çikolatayı da dis teli yüzünden yiyemem hahahahaha hayatın bana acimasizligi
Reis bu diş teli için Rahatsızlık vermiyor mu ya Bari çikolata yediğinde çıkar yani ama çıkarıp takılması zor herhalde
La yok nasıl cikarayim yapiskan
Bir süre sonra çıkaracaksın herhalde dişler düzeliyor Çoğu kişi tarz durduğu için takıyor da onlar da kötü oluyor
He ya
Ne zaman çıkaracaksın
2 yıl sonr
Gecmis olsun