Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Saçmalamış yenge biraz. Bi sen öde, bi o ödesin. Zira seninde işin varmış, onunda. Arkadaşı olsam bi güzel fırça çekerdim. Hep erkekten beslenen kadınlara bi gıcığım var
61 Yorumla
Soran1 ayDüşüncen için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 ayPara konularının hep erkeğe yıkılmasını hiç sevmem bu konuda çok taviz verdiğinizi düşünüyorsanız geri çekilin ilişkide iki taraf da kendi maddiyatına göre bir şeyler yapmalı bence hee bu demek değil ki heep kadınlar versin erkek bir şey yapmasın yani öyle de değil biliyoruz ki seven erkek para harcar sevmeyen kılını kıpırdatmaz
517 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Ama genel olarak erkeklerin ödemesi gerek bir kadına hesap ödetmekte tuhaf geliyor
- 1 ay
@Gerger0234 neden ödemeyelim paramız varsa maaşımız varsa tabii ki öderiz niye kadin erkek ayrımı olsun bunda
- 1 ay
@inciiiöztürk00 ama ben öyle gördüm yanımdaki kız arkadaşımın hiç bir zaman hesap ödemesine müseda etmedim
- 1 ay
@Gerger0234 hiç sevmem ya genelde biri bir kere ödüyorsa digerini de öbürü ödeyebilir ama hep erkek ödemesi nalaka
- 1 ay
Vallah öyle ama sen karekterli insana benziyorsun hani bir kereliğine mahsus ben öderim desen insanın gönlü hoş olur hep erkeklerden bekliyorlar zaten
- 1 ay
@Gerger0234 evet her şeyi erkek yapar algısını anlamıyorum öyleleri yüzünden paraya pula düşkün diye adımız çıkıyor zaten sinir bozucu bir durum
- 1 ay
Ama sende biliyorsunki kızların çoğu öyledir keşke herkes senin gibi düşünse ama maalesef
- 1 ay
@Gerger0234 erkeklerin hepsinin aynı olmadığı gibi kızların hepsi de aynı değil ama öylelerini cevremde bulundurmamayı tercih ediyorum
- 1 ay
Evet haklısın doğru diyorsun herkes aynı değildir
- 1 ay
@Gerger0234 aynen öyle ben mesela cidden inanılmaz bir yük altında kalmış gibi hissediyorum insanlar çok tuhaf
- 1 ay
Seni tanımadığım için bişey diyemiyorum keşke daha yakından tanıma fırsatım olsaydı ya da şansım olsaydı
- 1 ay
@Gerger0234 yok sağol
- 1 ay
Peki nasıl istersen
Soran1 ayReis içine blok 3 mü kaçtı illa ben öderim demeler kadın erkek zaten eşit olmalı
- 1 ay
@Gerger0234 kadından para istenmez kadının yaninda erkek varsa o odeyecek
- 1 ay
@Gerger0234 erkek yapar olmasi gereken o
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin yaş grubun için bu kızın fazla gözü açık. Yani ne olacak bi çay içersiniz al tarafı. Onu bile vermeyecekse bilemedim. Ya çok para kazanman lazım ya da bu kız uzun vadede ayrılmak ister. Seviyorsun o yüzden kıyamıyorsun. Ah ah ben nice hesaplar ödedim kız başıma :) bir gün de beklentim olmadı yani. Sevgi böyle bir şey.
22 Yorumla
Soran1 ayHelal olsun sana
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayIkiniz de çalışıyorsanız bence dengeli olmalı bu. Bence maaş alınca paranın bir kısmını yatırım ürünlerine harca. Bir yerde hesap ödenirken de ben paranın bir kısmıyla yatırım yapmaya başladım, bütçem eskisi kadar geniş değil, bunu da sen öder misin diyebilirsin.
28 Yorumla
Soran1 ayNormalde hesabi odetmezdim ona elini cebine attirmazdim 50 buluşma varsa 45 kez zaten ben ödedim bi sure işsiz kaldım iş ararken kız arkadaşım maaşını alınca gel benden olsun bu sefer demedi 5 kez hesap ödedi diyorsam oda çay kahve yani
- 1 ay
Hmm anladım. Çok ilginçmiş gerçekten.
Soran1 ayBos verdim artik
- 1 ay
Soran1 ayPara istemiyorum ben robot muyum insanım bende yorulabilirim benimde para sorunum olabilir normal değil mi arkadaş hem okuyorum hem çalışıyorum hayatın yükünü taşıyorum hic mi anlayışınız yok beter olun ya
- 1 ay
@Gerger0234 Neden ayıbın oluyormuş?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 3 senelik bir ilişkide böyle bir durumun yaşanması seni üzdüğünü hissediyorum. 🥺 Bu hiç normal gelmiyor kulağa tatlım, bir ilişkide para konusu bu kadar tek taraflı olmamalı bence. Sanki o sana yüklenmiş gibi bir his oluşmuş, değil mi? Açıkça konuşmayı denesen nasıl olur? Belki o da farkında değildir bu durumun. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 🤔💜
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 ayAyrılmak için hala yıllardır ne bekliyorsun anlamış değilim
15 Yorumla
Soran1 ayPara avcısı değil zaten ama bir sorun var yani hepsi bu
- 1 ay
Gayette para avcısı yakında tekmeyi vurur kıçına merak etme
Soran1 ayZamanında onu da yaptı belki de yalnız kalmaktan korkuyorum
- 1 ay
Böyle para yedirmeye meyilli olduğunu gösterdiğin sürece yalnız kalmazsın gardaşım
Soran1 ayBen akıllandim 7 aydır bulusmuyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. Sadece paran için buluşan birinden pek hayır gelmez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
1 aydogru diyor para avcısı demişler para avcısı kadının senin gibilerle işi olmaz olmayan paranin ne avcisindan bahsediyorsun. bir erkegij kadından para talebi olmamalı. kadın kadinligini biliyor nerde durması gerektiğini biliyor sınırinı çiziyor. bu kadının odeyemeceginden parası olmadığından değil. ödememesi gerektiğinden. sen kadının parası içinden beklentiye girersen kadın seni erkek olarak görmez, saygısı azalır. sen de ondan daha çok beklentiye girersin. kadın para avcısı değil sadece fazla akıllı kimmiş bu yaşta bu akıldaki kız merak ettim doğrusu
16 Yorumla- 1 ay
Fazla akıllılık dediğiniz şey, zor gününde sevgilisinin yanında olmak yerine cüzdanını kollamaksa bencillik denir, sınır korumak değil. Ne yani erkeğin parası yok diye buluşma ayarlamayacak mı? Erkek olmanın tanımı bir kadının tüm masraflarını sonsuza kadar tek başına üstlenmek değildir. Eğer kadın ödememesi gerektiği için ödemiyorsa erkek de zor gününde destek görmeyeceği bir ilişkiyi sürdürmemesi gerektiği için bitirmelidir. Hayat müşterektir, tek taraflı sömürü ise sadece bir yük olarak biner.
Şimdi maddi zorluklar hayatın bir gerçeğidir; bugün benim başıma gelir, yarın senin başına gelir. 3 yıllık köklü bir ilişkide, taraflardan biri geçici bir finansal sıkıntı yaşıyorken diğerinin paran olunca buluşuruz diyerek geri çekilmesi bir sınır çizmek veya akıllılık değildir. Siz ilişkiyi sanırım erkeğin parası varken tüketilen lüks bir hobi olarak sanıyorsunuz; fakat bunun bir geçerliliği yok. Finansal durum ne olursa olsun yan yana durabilmek, parkta bir bankta oturup iki çay içerek de mutlu olabilmektir. Ama tabi doğru kadının yapabileceği bir şeydir.
Erkeklik, bir insanın tüm bütçesini tek başına sırtlanıp sömürülmeyi sessizce kabul etmesi demek değildir. Öyle bir şey yok. Kadınlık da erkeğin dar gününde arkasını dönüp bütçen düzelince haber ver demek hiç değildir. Dolayısıyla bunun kadınlıkla erkeklikle zerre alakası yok.
Soran1 ayIşinize gelince kadın erkek eşit olsun diyorsunuz ama konu maddi duruma gelince eşitliği yansıtmıyorsunuz Sen ucuz bir varlık mısın ki elin adamının parasını muhtaç olasın o kişi senin için eline adamı değilse Sen de ona destek olacaksın boş yapmayacaksın
- 1 ay
üşenmedim tüm yanıtlarını okudum, bu kız çok akıllı ama yaptığı tek hata senle olmak, 18 yaşında neyin ne olduğunu biliyor ama sen bilmiyorsun, olgunlaş. gerçek bir erkek para muhabbeti yapmaz. Bi de kıza demiş buluşalım ama param yok sen ısmarla. tam yarmasın. olmayan paranın avcısı kız aynen avut kendini. hediye alıyormuş sana ona şükret sen ben kocam olmayan erkeğe hediye de almam. 7 aydır para için bulusmamissin bu cimrilikle sen sevgili zor bulursun. zaten o kızı bırakamazsın da orası ayrı mevzu nihayetinde o kadar cimri olmana rağmen harcatmis biraz sana malum senin gibi görmemişler için bir çay kahve dünyanın en önemli şeyi falan 😂
Soran1 ayKardeşim çok şeyi anlatmıyorum bir iki şeyi anlattım İstanbul çok büyük yer 2 saat yol gidiyorum ben sağlıyorum herseyi bi keresinde ben çalışınca destek olurum dedi hiç de olmadı hala benden geçindik cimri olsam 3 sene katlanmam benim ödediğimin yarısını sen ödesen ayrılırsın boş yapma bence 😅
- 1 ay
Yazdıkların baştan aşağı empati yoksunluğu, kibir ve manipülasyon dolu. Olayı tamamen çarpıtıp durumu hiç bilmediğin halde sırf bir erkeğe saldırmak ve kendi ilkel ilişki dinamiklerini haklı çıkarmak için tonla senaryo uydurmuşsun. Güzel taktik ama boş.
Öncelikle ortada kıza beni idare et, bana ısmarla diyen bir erkek yok. Adam dürüstçe param az, durumum sıkışık diyerek sevgilisine içini açmış. 3 yıllık bir ilişkide hayatın zor bir evresinde bunu paylaşmaktan daha doğal ne olabilir? Buna karşılık maaş alınca görüşürüz yanıtını almak, ben seninle sadece paran varken vakit geçirmek istiyorum demektir. Yani sizin tabirinizle olgunluk ve gerçek erkeklik dediğiniz şey erkeğin robot gibi hiç zorlanmadan, hiç insani süreçlerden geçmeden sadece bir finansör gibi davranması herhalde. Eğer erkeklik buysa sizin kadınlık tanımınız da sadece tüketicilikten ibaret kalıyor.
7 aydır buluşmamışsın, çay kahve dünyanın en önemli şeyi diyerek insanları küçümseyen o üstenci üslubunuz aslında paraya ne kadar tapındığınızın en büyük kanıtı. Evet gerçek ve samimi bir ilişkide sevdiğin insanla bir parkta oturup iki çay içmek dünyanın en değerli şeyidir; çünkü orada amaç mekanı veya parayı değil, birbirini tüketmektir.
Evlenmeden hediye bile almayacağınızı söyleyerek ilişkileri tamamen bir ticari yatırıma, pazarlığa döktüğünüzü kendiniz itiraf etmişsiniz zaten. Sizin gibi düşünenlerin anlamadığı şey şu: Sevgi zor günde elini taşın altına koymayı gerektirir. Soru sahibi cimri değil; sadece hayatın zor bir döneminden geçen dürüst bir insan. Asıl görmemişlik ve acizlik; 3 yıllık sevgilisi maddi zorluk yaşarken ona destek olmak yerine paran olunca görüşürüz diyen bencil zihniyeti akıllılık diye alkışlamaktır. Sizin gibileri Allah uzak eylesin.
Soran1 ayTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Onun yaptığı da doğru gelmiyor ama parasız gönül işi bile yürümüyor geçim zaten olmuyor hepsini geçtim adam gibi tedavi bile göremiyorsun parasız yarın öbür gün iş ciddiye binse kızın babası bile diyecek delikanlı ne işle uğraşır ne kadar kazanır isteyecek ki kızı gecim derdi yaşamasın yani konu önemli aslında ilerisini de bu şekilde düşünürsen en azından yüzüne karşı birşeyler dememiş bu da bir bakıma iyi bir şey sayılır ama iş böyle yürümez gibi geliyor hakkınızda hayırlısı olsun ne deyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yol ver direkt. Benim hiç paramın olmadığı bir dönem olmuştu. Parkta otururuz ufak tefek şeyler alıp yeriz içeriz demiştim gerek yok paran alınca buluşuruz dedi. Yani maksat birbirimizi görmek para harcamak değil ki.. ayrıl kanka ondan hayır gelmez
35 Yorumla
Soran1 ayKral aynı durumu gecen sene yasadim parkta otururuz dedum birseyler alırız bu arada 2 saatlik yoldan geleceğim bide onun ayağına oda dedi paran olunca gelirsin falan
Soran1 ayAkışına bıraktım sadece saf olmuyorum hazırlıklı duruyorum
Soran1 ayHaklısın bakacağız
1 ayValla kanka bence hoş değil. Kullanıyor olabilir belki sırf paran için. Ayrıca buluşmak için illa paraya da gerek yok seven para harcamak / harcatmak için değil özlediği için sevdiğini görmek istediği için buluşur.
11 Yorumla
Soran1 ayKesinlikle öyle para lafı yapmış gibi olmak istemiyorum ama bunu kast ettiğim de öderim diyor halbu ki birlik olmak istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
1 ayYani erkekler genelde ödeme taraftarı oluyor bundan gocunmuyorlar ama maaşını aldıktan sonra sen ödetmeyecek olsan bile teklifini edip bi buluşma ayarlayabilirdi. Bunu onunla konuşmayı dene bence, diğer türlü iş kullanma boyutuna geliyor.
15 Yorumla
Soran1 ayBazen kafam karışıyor ben bunların lafını yapinca tamam öderim sana borcum var diyor oysa bunu kast etmiyorum birlik olmaktan kast ediyorum
- 1 ay
Anladım demek istediğini ama o belli ki anlamamış, konuşmanız lazım.
Soran1 ayAnlayışlı biri konuşmadan da anlar yeter ki bencil olmasin
- 1 ay
Tabiki öyle, konuşup anlaşmakta fayda var.
Soran1 ayUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBu durumda seven bir insanın şöyle bir şey söylemesi lazım (eğer 10 yıldır “param yok” demiyorsan eski eşim gibi), “canım her şey parayla mı oluyor, ben seninle vakit geçirmek istiyorum. Alırız çayımızı/ kahvemizi güzel bir manzara seyrederiz” ya da “yürüyüş yaparız” ya da “internetten film izleriz”.
Sana herşeyi sen ödemen gerekiyormuş gibi davranıyorsa, ya da “paran kadar” muamale görüyorsan, bu ilişki ama çıkar ilişkisi, ayıktırayım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı.
1 ayErkekler de kendini Sabancı ailesinin biricik şımarık veliahtı sanıyor herhalde de bu kızı benimle param için mi buluşuyor diyor... yahu param yok diyorsun kız da tamam olunca buluşuruz diyor gayet normal bir şekilde... yok ama sen o ödesin beni gezdirdim hatta prenses gibi takilayim istiyorsun ne güzel dünya ya... sen de para yok da o kız da var mı hadi var elin oğlunu gezdirmek mi zorunda... erkeklerin askerliği de bedelli yaptığı şu ülkede bir para kazanması gerekiyor onu bile karşı tarafa atıp kendisine bakılsın isteniyor ya...
15 Yorumla- 1 ay
Canım biz pavyonda masadan parayla kaldirdiginiz kadınlar değiliz... yani tüm akidnalr öyle para karşılığı rahat ettirme işi yapmiyor... sana boy boy çocuk veriyor aşçı gibi her akşam yemeğini çocuğuna bakıyor sana bakıyor temizliğinden her şeyine kadar bunların hepsi ayrı ayrı meslek ama tek başına yapıyor ama gelip de beni bir de rahat ettir diyorlar...
Soran1 aySen olayı tam anlamadın evlilik düşünüyoruz mesela ben evlenmesem daha rahat geçiririm senin dediğin gibi kızın destek etmesine gerek yok dediğin için yük oluyor aşk iki kişinin elinde olan birsey ama bunu anlayamazsin param varken yanımda olması benim icin ifade etmiyor önemli olsn param yokken bana destek etmesi iyi günde kötü günde der nikah memuru bilmem anlayana
- 1 ay
Tamam paran bu kadar kiymetliyse tek yasa... karın giderlerini düşünüp destek olması lazım diyorsun bir de o kadına bakmayacaksın çocuğuna bakmayacaksan niye evleniyorsun.. hem kadın çocuk yapsın eve baksın bir yandan da çalışıp sana maaşını mi versin
Soran1 ayBen kadını araç olarak görmüyorum ki beklentim olsun benden bekleneni sergiliyorum
1 ayBu düşündürücü bir durum. Yeni de değil 3 senelik ilişki. Onunda ödemesi lazım. Hayat müşterek sonuçta.
18 Yorumla
Soran1 ayKesinlikle 5 kez ödemiştir ha onlar da çay kahve yani
- 1 ay
İlişkiye yatırım yapmaması uzun vadede yorucu olur. Hep veren taraf yorulur ve kendini kullanılmış hisseder. Acaba borcu falan mı var ya? Olumsuz bir şey de demek istemiyorum şimdi ama borç harç olmadığı halde böyleyse çok sıkıntı
Soran1 ayHerhangi bir borcu yok Mesela ben demiştim parka geleyim otururuz falan bir de ben 2 saatlik yoldan gelecektim onun ayağını o dedi ki Paran olunca gelirsin
- 1 ay
Ay yok artık. Açık açık paran olunca gelirsin diyor😂 İnsan bi seni göreyim, maksat vakit geçirmek falan der. Çok sevdin belli ki göremedin bazı şeyleri ve 3 yıl sonra sorgulamaya başladın
Soran1 aySorgulamam içim para kaybetmem gerekiyormuş
- 1 ay
Her şerde bi hayır vardır😄
Soran1 ayHayırlı cumalar 😅
- 1 ay
Hayırlı cumalar :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onun da yeri gelince harcaması lazım siz de her buluştuğunuz da kafeye gitmeyin sahile parka gidin çekirdek kola yeter
13 Yorumla
Soran1 ayBir ara Param yoktu yani azdı parka geleyim otururuz bir şeyler yer içeriz dedim Bir de 2 saatlik yoldan gelecektim onun ayağını O da Paran olunca gelirsin dedi
Soran1 ayKadere bıraktım ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bencil bir tavır çalışıyorsa arada o da jest yapmalı.. Hep kadının verici olmasına karşıyım ama arada kadın da ince olmali
11 Yorumla
Soran1 ayKesinlikle katılıyorum
Kanka kusura bakma da bu kız seni resmen para makinesi sanıyor gibi üç yıllık ilişki böyle mi sürer ya ne demek paran olunca buluşuruz. İlişki iki kişilik olur hep sen mi karşılayacaksın ya da hep senden mi beklenecek. Biraz da o teklif etsin o ödesin bazen. Otur konuş bence bu durumu hiç hoş değil ileride daha çok üzülürsün. Sevgi parayla olmaz ki biraz da o çabalasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 ayYani kral en azından bir düşünüp ben karşılarım diyecek sevgili candır. Ama bu demiyor benim arkadaş direkt demişti param yok diye. Kız onu çıkarıyordu yani. Sağlıklı bir ilişki gibi görünmüyor ama yine de bana düşmez tabi. Çikolatalı yumurta testi yap.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayDelikanlı evlilik dışı evlilik öncesi 3 sene 5 sene ilişki olmaz bu Her iki tarafı yıpratır önce bunu söyleyeyim ve önce Bunu bilmelisin sonra da gözüne bir şeyler takılıyorsa otur karşına açık ve net bir dille konuş kafandan bir şeyleri kurgulayarak ve kafandan cevap üreterek hiçbir yere varamazsın Bunu iyi niyetimle söylüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayAyıp etmiş. Daima ödemişsin param yok deyince kendisi ben buradayım demesi gerekiyordu. Bu kişiye “ Cimri “ diyebilirsiniz gönül rahatlığı ile. Erkeğin nasıl cimrisi ile baş edemezseniz. Kadının cimrisi ile de baş edemezsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBöyleleri değer görüyor maalesef o da o yüzden yapıyordur. Önemli değil canım benden olsun diyen bir kız olursa kesinlikle değeri bilinmiyor. Evlilikte de öyle degilmi. Takı masraf az isteyen ya da hiç istemeyen bı zaman sonra ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. Altınlar gösterişli mobilyalar düğün salonu vs isteyenler ise el üstünde tutuluyor. Düzen böyle
13 Yorumla
Soran1 ayBana kalsa düğün bile yapmam akrabalarımı 4 saat eğlendireceğim diye borç niye yapayım
Cevap sahibi1 ayAma işte sana kalmiyorki. İstiyor birileri birileride yapıyor düzen böyle maalesef
Soran1 ayMaalesef öyle
1 ayNormal degil. Zaten hep böyleleri değer görüyor. Seni seven bi kiz parayi dert etmez. Ben sevdiğim adamla kaldırımda oturmuş bir insanım sonuc olarak terkedildim.
34 Yorumla- 1 ay
Erkekler hakkından gelen kızları seviyor emin ol...
- 1 ay
Böyleleri yaranıyor ama gerçekten kötü de ksöa
- 1 ay
@gülbahçesi00 evet bacim deccal olmak lazım işte
Soran1 ayBazen kafam karışıyor ben bunların lafını yapinca tamam öderim sana borcum var diyor oysa bunu kast etmiyorum birlik olmaktan kast ediyorum
Gizli Üye(25-29)1 ayKız fedakar olsaydı sen şu an bu soruyu soruyor olmazdın böylelerinin kıymete biniyor
435 Yorumla
Soran1 ay3 senede toplasan 50 kez bulustuk oda benim sayemde ben ikna ediyorum param pek yok bu aralar o maaş alıyor hemen harcıyor hiç demiyor benden olsun yeter ki gel hep ben hep ben ödüyorum sence para lafı mı yapıyorum
Cevap sahibi1 ayHayır ama bunu onla konuşsana
Soran1 ayKonuşuyorum niye para lafı yapıyorsun ısmarlama diyor gelde kafayi yeme ben evlenmem falan diyince tribe giriyor
Cevap sahibi1 ayYiyici o
Soran1 ay50 kez bulustuysak max 3 kez hesap ödemistir oda sırf ben laf yaptim diye aw yemun ederim zor tutuom kendimi
Cevap sahibi1 ayGel beni s1k boş ver onu
Cevap sahibi1 ayBedavaya vermem şoku
Soran1 ayReis nerden çıktı bu şimdi WKWKVKWKDFODOV
Cevap sahibi1 ayYav bir tane omegla da kadın var önceden erkekmiş erkeklere hep öyle diyor onun taklidini yaptım birde gel gel evdeyim s1k yapiyo cnfmfk
Soran1 ayYok hayır beni yanlış anladın derdim bu değil ama moralim bozuktu gülmekten bayıldım qkqxlqldocc
Cevap sahibi1 ayGül diye yaptım zaten glglfkfdks
Cevap sahibi1 ayAbaza olsa çoktan s1kmeye geliyordu 50 kere gizliden çık diye
Soran1 ayEvet burada çok var öyle hemen istiyorlar her yorumda varlar en alakasız soruda bile ama sen dikkat et bence her yoruma yazma kwqkcksoc
Cevap sahibi1 ayMgagfgagmgdmam yok yazmiyom da sabah soru sorduğumda pişman oldum geri gizlenemiyomda herkes damarlı y4rak var yala yazmis ay çok korkunç reziller
Cevap sahibi1 ayYalniz soeu da sabah kahvaltı da ne yersiniz
Soran1 ayBen burdan kız hesabı açmıştım merhaba yazmadan bile gelip hemen şeyini atiyolardi 1 dk da 60 erkek yazıyordu piskolohim bozuldu bune mk dedim sildim owqozoqoxco
Soran1 aySoru kahvaltı olsa ne olur hayırlı cumalar desen bile yazarlar
Cevap sahibi1 ayKnk bu arada sevgilin harbi yiyici la
Soran1 ayValla bende bilemedim bir keresinde gel sevgilim yeter ki bulisalim demesini bekledim git çalış dedi aw zaten calisiodum asıl sen calision da bize yariyor mu dedjm
Cevap sahibi1 ayO ne dedi o zaman? La harbi yiyo seni
Birsz erkek leş bi muhabbet olcsk ama çaktın mı bari fkgkfkdkd
Soran1 ayNe çakması ne alaka reis böyle soru mu olur öyle şey yok tabiki de
Cevap sahibi1 ayHe o zaman o seni kullanıyor geçmiş olsun
Cevap sahibi1 ayBenim bir arkdas vardı çocuk guvenlikci kız da okuyordu kız doktor olana kadar 5 yıl bu enayilik yedi yedi de mezun olunca çocuğu şutladi zamana bakmaz bu işler
Soran1 ayReis ben birini kullanmam kendimi de kullandirmam ama kötüye kötü olmak gerek zaten biri birini mi kullanıyor çaksın o zaman yani
Cevap sahibi1 aySen çok safsın ayakta uyuyon
Cevap sahibi1 ayYaş kaç?
Soran1 aySaf değilim ki saf olsam sana derdim gizliden çık falan diye sadece mantığımı kullaniyorum 22 yaşındayım 23 olcam sen?
Cevap sahibi1 ayBen 26 ama senin yaştaki erkrkler gözü açık olmuyo neyse 4 seneye akillanirsin
Soran1 ayMoralimi niye bozuyorsun ki
Cevap sahibi1 ayYavrucum kız seni kullanıyor hâlâ uyarıyoruz oralı değilsin
Soran1 ay7 aydır bulusmuoz saf olsam kabul olup bulusur gene öderim
Soran1 ayAma akillandim iste para lafı yapiom artık ona
Cevap sahibi1 ayAkillandiysan neden ayrilmiyorsun boylr kızdan?
Soran1 ayAşk bağımlılık eder ben sadece kendi şikayetimi söyledim sana kimse kusursuz değil bende öyle
Soran1 ayBen para lafı yapinca gel ben öderim diyor zaten ama ben istemiyorum sadece onun teklif etmesini istiyordum bu yani zaten bulusmuyoruz sadece aşkın kotu yanlarını yaşıyorum belki de güzel günler geride kaldı
Bana çok normal gelmedi açıkçası. ilişkide her zaman bir tarafın maddi durumu iyi olmayabilir. o dönemlerde diğer tarafın da elini taşın altına koyması ya da en azından birlikte uygun bi plan önermesi gerekir diye düşünüyorum. sürekli sende para varsa buluşup onda olunca teklif bile etmemesi biraz düşündürürdü beni. bence bunu kırmadan açık açık konuşman daha doğru olur
10 Yorumla
1 aybence normal değil ya, insan sevdiğini görmek isteyince illa para beklemez. pahalı yerlere gitmek zorunda değilsiniz, yürüyüş olur, parkta oturmak olur, evde çay içmek olur. burada mesele para değil, hep senin imkanın olunca buluşmanız. bunu kırmadan açık açık konuş bence, çünkü insan böyle olunca kendini tek taraflı çabalıyor gibi hissediyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. sen gibi sevgilim vardi bende ona ben ısmarlarim öderim diyordum kabul etmiyordu tamam o zaman parkta otururuz diyordum ama hıc kıymet bilmedi demem o ki çok garip bu işler kimler kimlere denk geliyor ayrıl derim öyle bir kızdan eş olmaz
03 Yorumla
Soran1 ayBende ona pek hesap ödetmezdim bi sure işsiz kaldım ben iş ariyordum kız arkadssim maaşını alınca bi kere bile demedi gel benden olsun ayıp değil mi para lafı yapmak gibi olmasın 50 kez ben ödedim zaten
Soran1 ayBi ara dedim bulusalim park bile olsa okeyim oda dedi ki beni sarmaz calis da gel dedi 22 yaşındayım 12 yasindan beri çalışıyorum sadece işsiz kaldım bugünler de gözüm açıldı herkesin davranışını gordum bana
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayOnu sen öyle alıştırdin biraz de edepsiz sanki ne kadar rahat başkasının parası ile olan yapıyor ben olsam utanırım
11 Yorumla- 1 ay
Başkasının parası ile plan dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayşöyle paragöz insanlari nerden buluyorsunuz ya, cidden hayret ediyorum paran olunca bulusurum ne demek
21 Yorumla
Soran1 ayDimi ya gelde delirme
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşa geçen 3 yıl ama 4 olmaması senin elinde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 ayErkek hesabı 10 kere ödeyip jest yapsa ciddi bir ilişkide kadın 1-2 ödeyip jest yapmalı erkek öder evet doğrusu bu ama takilmaliksa kim oderse ödesin farketmiyo
110 Yorumla
Soran1 aySana katılmıyorum her gün eşitlikten söz ediyorsunuz ama işinize gelince eşitliği seviyorsunuz işinize gelmeyince kadın bir iki hesap ödesin diyorsun
- 1 ay
Para konusunda erkek eşit olmamalı neden desen biz verici olursak eril biz siz disil enerjili oluyonz
- 1 ay
Ozaman alman usulü öde 🙃
Soran1 ayBen kızı bir verici olarak görmüyorum veya Ben bir kızı bana çocuk yapsın çocuğuma baksın olarak da görmüyorum Ben eşitlikten Yanayım ve eşitliği fırsat olarak kullanmıyorum büyük değil destek olması gerekiyor hayatımdaki insanım
- 1 ay
Şöyle bi erkek arkadaşım benden 35 bin istedi sence biz erkege para yedirsek ciddi bisi mumkunmu
Soran1 ay35.000 istemesi zaten ayıp bir şey her şey usulünde iyidir Tıpkı sürekli erkeğin hesabı ödemesi gibi Yani ayıp değil bir şey var İnsanların Buna dikkat etmesi gerekiyor kazandığın belli mesleğin belli sağlayacağın imkanlar belli yani dikkat etmek lazım
- 1 ay
Aynen para konusunda bazı erkolara yuz verince böyle oluyo kendi kişisel borclarini kullanmaya calisiyolar o yüzden olmazz
- 1 ay
Ufak hesaplar hediyeler yeterli ayrılınca çaba boş çünkü
Soran1 ayKızların parasını yiyen erkekten de bir şey olmaz zaten erkeklerin parasını yiyen kızlarla bir şey olmaz Önemli nokta şu paragöz insanlardan bir bok olmaz bunun Kızı erkeği yok
- 1 ay
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Olunca buluşuluruz ne ya çok saçma. Özlemek veya görmek istemek paraya mı bakıyor.
37 Yorumla
Soran1 ayBi süre işsiz kaldım ben o maaşını alınca gel buluşalım demiyordu cimri demek istemiyorum ama zamanla gözüme battı hatta bi ara ayrildi benden
Soran1 ayBos verdim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayO kızdan uzak dur dostum. Hislerin seni yaniltiyor. Gerçi gencsin yaşayıp tecrübe ediyorsun bazı şeyleri ama elinden geldiğince mesafeli ol ve ağırlığını koru derim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 ay3 senelik olduğu için seni haklı gördüm yeni tanışmış olsanız kız haklı diyecektim ama 3 senedir karakterini tanıyamadıysan bu senin sorunun.
01 Yorumla
Soran1 ayÇok cimri biri demek istemiyorum 50 kez buluştuysak 5-6 kez hesabı ödemiştir genel olarak da çay kahve falan ödüyor bir süre İşsiz kaldım ve işsizken insanların bana olan davranışlarını görebiliyorum benim param varken bir şey ödemeleri benim umurumda değil param yokken bana destek olması önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayO üsteki' olunca buluşalım'kısmını bana yazsa terk ederim , az kendinize aşkta sayginiz olsun ezdirmeyin.
01 Yorumla
Soran1 ayKesinlikle katılıyorum sana saygı olunması gerek Ben bir tane parka geleyim yanına geleyim diyorum 2 saatlik yol çekeceğim buna rağmen Paran olunca gel diyor Ayıptır günahtır
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 ayEvet normal erkekler daha kolay para kazanabiliyor bu yüzden erkek harcamali sevgilisine eşine vs
Ama azcik düşünce olup kadın ayda yılda bir de olsa yardımcı olabilir00 Yorumla
1 ayKnka bazı kadınlar hep şey kafasında erkek hep hesabı ödemeli eyvallah kitapta yazmayan kuraldır da ama 3 sene ve ortada aşk var dıyorsan destek atmalı belli bir seviyeye gelinmiş anlayış gösterip destek atmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. O zaman kendini kullandirtma, aydınlanma başlamış zaten 😃
01 Yorumla
Soran1 ayKesinlikle 🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 ayO kız dürüst değil paran yoksa da buluşalım gel evden kahve alayım oturalım parkta der sevse harcama zamanını böyle kaşarlara
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 ayAkıllılıkmı bilmiyorum ama kıymetli olacağı bariz.
01 Yorumla
Soran1 ayNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Yani bende kötü dönemler yaşadım delikanlı ama hesabı erkek öder o kesin. Ben buluşalım demezdim mesela param olmassa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Kendi parasını harcamamasının sebepleri var diyelim ama paran olunca buluşalm nedemek yaa bikere insan özlerr.
01 Yorumla
Soran1 ayAynen öyle yani ben ona para avcısı demiyorum ama birlik göremiyorum
Gizli Üye(36-45)1 ayCanım kardeşim bu kız sevmiyor paranı yemek istiyor. Senin için doğru insan olsaydı sende yokken onda olurdu. Ayrıl kardeşim, böylesinden hayır gelmez.
01 Yorumla
Soran1 ayGörüşüne saygı duyuyorum ben ona Para Avcısı demiyorum ama buluşabilmemiz için sanki illaki bende olması gerekiyor gibi bir tavır var
1 ayO 3 sene 4 sene olmadan ayrılmalısın gözlemlediğim kadarıyla yenge cimri ve benmerkezci birisi üzülerek söylüyorum ki bu tavırları takınan biriyle bir ömür geçmez kardeşim Allah yardımcın olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
1 aySeni yiyor hanım kız Yeni rota zamanı gelmiş😂 Elinde yokken yüzüne bakmayacak kızla gelecek kuramazsn
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 aySeven insan paraya bakmaz gerekirse sırf görüşmek için bile kalkar gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayMalsın olum sen kim ne derse desin zaten kadınlar senin gibi erkekler bayılır. Olum param yok diye insan yoklar üç beş buluşmadan sonra dener yani ona göre yol verir sen avelsin olum seni çok silkerler zaten silkmiş seni bayadır artık ayrılsanda koymaz senin gibi birini yine bulur ona da aynısını yapar olay bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySende hep olmasi gerek derken bi cay kahve parasi hep olur algisinda olabilir ki buda normaldir.
Ama onun disinda her istedigini alabilir gibi ise sknti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadınlar yanlış tercih yapmaz diyenler Meloni’ye iyi baksın.😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
1 ayDirekt ayril bu kızdan hatta Şu an ayrılık mesaji at
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 ayHiçbir şey ödemedi mi şimdiye kadar
116 Yorumla
Soran1 ay50 kez bulustuysak en fazla 5 kez ödemiştir yani
- 1 ay
Yani bilemedim ya ben son soyledigini pek takılmadım ama insan da arada bir ismarlar bir şeyler yani
Soran1 ayBi ara param azdı bende dedim gelim parkta otururuz yeriz içeriz falan onun için 2 saatlik yoldan gelecektim oda paran olunca gelirsin dedi
- 1 ay
İşte ben ona çok takılmadım çünkü sen kötü hissetme diye hani ben ısmarlayayım gel dememiş olabilir
- 1 ay
Ama mesela normal zamanda çıktığınızda hani sen on kez ısmarlıyosun o da üç kez ısmarlamış olması lazım ama
- 1 ay
Hani gelmeni ısmarlayayım demesinin sebebini seni incitmemek olduğunu düşündüm ben
Soran1 ayKardeşim alakası yok böyle saçma saçma polemiğe soktuğu için 7-8 aydır buluşmuyorum ki ben onunla benim teklif etmemi Bekliyor bende para var Gel buluşalım dememi bekliyorum
- 1 ay
Belki ben çok ince düşündüm
- 1 ay
7.08 aydır çok olmuş ya haklısın ne diyim haklısındır bence
Soran1 ayBen o yüzden akışını Bıraktım Her şeyi
- 1 ay
Ayrıl o zaman
Soran1 ayBen ona Para Avcısı falan demiyorum Yanlış anlaşılmasın veya cimri de demiyorum ama bir senelik gözlemin bunu gösteriyor
- 1 ay
E ne yapcan
Soran1 ayHic birsey bilmiyorum
- 1 ay
Bence açık açık söyle
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 1 ayÇalışıyorsa normal değil
13 Yorumla
Soran1 ayBen mesela İşsiz kaldım bir süre bu maaşını alınca hiç teklif etmiyordu gel buluşalım Ama arkadaşlarıyla meyhaneye gidip çatır çutur yemesini biliyordu Bana gelince de Beş kuruşum yok diyordu
- 1 ay
Tamamen seni yeme odaklı gibi duruyor
Soran1 ayArtik saf değilim o kadar
Gizli Üye(18-24)1 ayOha bu nasıl bişey ya bir kez de o el atsın ne kadar cimri bi kız
01 Yorumla
Soran1 ayBi kac kez el attı tabiki
Gizli Üye(25-29)1 ay3 senelik ilişkide toplasan 50 defa görüştüyseniz zaten pek oluru yok gibi
01 Yorumla
Soran1 ayAnnesi ayrı dertti zaten çok üstüne duruyor
Evet erkek odemesi lazim ki bizim ailedede boyle benimde 4 yılluk ilişkim var hep o oder bana odetmez kı zaten bende odemem ama illa da paraya ihtıyac yok yani
02 Yorumla
Soran1 ayNe kadar ucuz birisin ya insanın Hiç mi gönlünden geçmez Ben ısmarlayayım boşanınca da nafaka da alırsın sen böyle gurursuzsun işte
Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Kendine bunu layık görüyorsan boyle devam et sonra gelip aglama da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aysktr et surtuğu. İyi günde yanında çalkantılı günde ötede durandan korkucan... Bitti de gitsin yoluna... Zaten yolu bok yolu.
01 Yorumla
1 ayNiye sevgilin hala kendini bir sorgula derim
20 Yorumla
1 aySevmiyor kardeşim sevmiyor senin paran onun parası onun parası onun parası seni görmek istediğinden değil bedavaya getirdiği için
00 Yorumla
1 aykaç yaşındasınız bi de belki ailesine veriyordur kendine pek harçlık kalmıyordur
01 Yorumla
Soran1 ayBen 22 oda 18 biz sanki aileye vermiyoruz meyhaneye gitmeyi biliyor
Onun da sana teklif etmesi lazım bence
10 Yorumlaayrıl diyen arkadaşa sonuna kadar katılıyorum ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 ayNormal mi sence
14 Yorumla
Soran1 ayPara avcısı demiyorum ama destek etmiyor bunu diyorum çok prenses mi ne anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Normal değil
11 Yorumla
1 ayNormal değil.
11 Yorumla
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne