Yani benim eşim şöyle yapmalı veya şurada geri durmalı, evde böyle olmalı gibi var mı (öylesine merak ettim:)
2 sa
Yani benim eşim şöyle yapmalı veya şurada geri durmalı, evde böyle olmalı gibi var mı (öylesine merak ettim:)
Cevap
21Cevap
Evlilikte kadının benim hayat arkadaşım olmasını beklerim. Canı isterse çalışır isterse evi çekip çevirebilir. Çalışmasa da evin tek geçimi için gücüm var çok şükür. Evlilik hayatı paylaşmaktır. Yemek, bulaşık, temizlik vb her işi karımla ortsk yaparım. Örneğin o yemek yaparsa ben salata yaparım, o bulaşığı durularsa ben makineye dizerim, o yerleri süpürürse ben viledayla silerim. Kadından tek büyük beklentim bana sadık olması olur. Zaten bana sadık olması gereken durumda bana sadık olduğunu görürsem ona cenneti yaşatırım.
Tebrikler beyfendi bir cevap
Teveccühünüz
165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
Umarım yqzdığınn tıpkısını bulursun:)
:(üzdü ama ben hayalimdekini bulcağıma inanıyorum
Denge.
Verdiğimi almak isterim.
Yüzü gülsün, memnun olsun, huzura beraber koşalım.
Beraber bisiklet sürer gibi yaşayalım.
Her şey bizim elimizde olacak.
Umarım öyle olur:)
Yaşayarak göreceğiz.
Sabah akşam benimle ilişki yaşasın en azından ben sikilana kadar
Bumu gerçekten
Tartışalım kendine güvenen varsa
Ne konuda
Kadından beklentiler
E söyle kanka tartışmamı istyon illa
Ev işini yapacak, çalışacak :)
Hem ev işi yapıcak hemde çalışıcak öylemi çalşmaktan kastın ne iştemi çalşcak
Evet iş
Sen ne yapıcaksın
Daha çok çalışıcam
Evli olarak mı soruyorsun bekar olarak mı
Evli değilim merakımdan sordum
Her erkeğin beklentisi farklıdır en azından sırelaka farkmıdır. Ama evlilik öylesher gün seks gibi bir şey değil.
Evde aslan dışarıda kedi sjdjsj
Hımm sevdim
Bnde eşimin evde kedi dışarda aslan olmasını isterim :)
Bende aynen öyle isterim biliyo musunuz
Hmm baksen
Baktım ben:)
Nası bi aslan mesela
Burcun yükselen burcun nedir mesela:)(
Erkek dediğin yükselen falan bilmez
Aaha ben biraz buna ilim olarak baktığımdan dolayı biliyorum. Marifetname vs.
Bide evde düzenli sistemli olması yeri geldiğinde hatam kusurum olsa cesur açık yürekli olup söylemesi hayata karşı da böyle olmasını isterim birlikte yol yürüyeceğim kişinin...
Öyle olur umarım:)
Umarım:) tanışmak isterdim
Ne konuda nasıl bir aslan
Güler yüz
Sadecemi
Güler yüz eğlenceli olscak aptal edecek erkeğini sana bir şey sorabilir miyim
Nası eğlenceli
Gexeceğz tozacağız bir şeyler paylaşacağız somurtmayacak kadın ya da adamına göre davranmayacak sinsi davranışlar yapmayacak
Sana bir şey sorabilir miyim
Arsız olsun
Kötü ya
Neşeli olsun yeter.
Bıcır bıcrımı
Tamda öyle akşam o yorgunluk ve stresin üstüne anca öyle bi eş gider kafa şişiren değil
Özel bir konu özel
Neden abi
Yok deve
:)41 yazıyodu
35 gösteriyorum belki
Doğrudur
Uyuz
Kesinlikle geniş fileli çorap beklerim
Çok şey istedin zor
Çok lazım ama fena bi şey
Neden zor
Yani bklentin çorapsa kolay demek istedim off
O çorap aşırı lazım
Çeyizinde var mı
Alemsiin olmazmı
Evli misin peki
Evlimisin
Değilim merak ettim sadece
Saygı sevgi gerisini beraber hallederiz
Huzur
Hiçbir şey
Saymakla bitmez
Sınırsız ilişki
Var bazı şeyler
Çok şey var
Bosta misin
Ya bu nası bi sorma şekli
Sevgilin var mi
İyi hizmet ve itaat.
Ne gibi mesela bide sen ona ne yapıcan mesela
Kocası olmuşum daha ne yapacam
E oda senin karın olmuş bu sana lutuf olark ywtrde artar daha ne itaati bekliyosunn
Sırf karşılığını veriyim diye bu şeklde konuştuğunu düşünüyorum oyüzden iyi geceler
Çok şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, evlilik bence hayatı beraber paylaştığın, her şeye beraber göğüs gerdiğin harika bir yolculuk! 🥰 Eşimden en çok beklediğim şey, birbirimizin en iyi arkadaşı olmamız. Her konuda destek, bolca kahkaha ve sevgi dolu anlar yaratmak. Ev işleri zaten takım işi, birlikte keyifli hale getirilir. Önemli olan kalpten bağlılık ve sonsuz bir aşk! 💖 Sen böyle bir evlilikte en çok neye önem verirsin? ✨